Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?
Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!
Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.
Azért ne szálljunk el ennyire!!! Én sem értek egyet a dohányos kismamákkal, de ez a kérdés nem arról szól hogy küldjük el őket a .....-ba!
Ő azok véleményére kiváncsi akik ugyanúgy dohányoznak mint ő!!!!
Ezt tartsátok tiszteletben!!
Ja bocs, nem tudtam, hogy csak dohányosok írhatnak és csak azt, hogy DOHÁNYOZZ nyugodtan, nem lehet bajod sem neked sem a babának. De ha ez jó válasz, akkor legyen: dohányozz és szívj még többet és ne hallgass senkire. Ez nem egyéb csak összeesküvés elmélet, méghogy tüdőrák, meg szellemi fogyatékosság. Ugyanmár.
És vitamint se szedj, mert az is csak városi legenda, hogy kell a folsav a baba fejlődéséhez. És már negyven éve tartja magát ez a hülyeség. Egyébként én védőoltást sem adatnék be a gyerekemnek és iskolába sem járatnám, mert az is minek.
9:30-as válaszoló vagyok!
Jellemző ez a hozzáállás 11:47-es!
Csak gratulálni tudok hozzá!!!!
Igenis erre a kérdésre a KÉRDEZŐ KÉRÉSÉRE csak dohányosok válaszoljanak,mert ő ezekre kiváncsi!
Nekik tette fel a kérdést!!!
Senki nem mondta hogy jó az ha egy kismama dohányzik!
SENKI NEM MONDTA hogy ne egyen vitamint SŐT!!!!!
Senki nem írta hogy nemzünk retardált gyerekeket és tegyük ki mindenféle veszélynek mert az milyen poén!!!!!
Itt egy olyan kismama kér tanácsot azoktól AKIK VÉGIGMENTEK EZEN aki nem tud leszokni!!!!!
Én sem értek vele egyet! Én is leszoktam már amikor terveztük a gyereket és azóta sem gyujtottam rá! DE ez ÉN vagyok!!!!
Egyetértek azzal a válaszolóval aki azt írta, inkább segíteni kéne mint elküldeni a p...ba!
Igen nagyon felelőtlen! Igen árt a babájának! De szerinted mit érsz el ezzel a dumával???
Majd elolvassa és azt mondja jaj hát eddig nem tudtam de ezek után majd gyorsan leszokok??? NEM FOG!!!
Ha már nem mentél ezen keresztül legalább olyat írj amivel segíteni tudsz! Azzal többet használsz a magzatnak is!!!!
És nyugodtan le lehet pontozni!!!!!
09:18-nak.
Nem támadni szeretnélek, mert nagyrészt egyet értek Veled, de azzal nem, hogy ez az "anyuka" baja! Az "anyuka" le van sz@rva, mert ő csak rosszat tesz egy kis élvezetért cserébe, amitől állítólag nem tud szabadulni. Ebbe nem megyek bele, de ilyen NINCS! A gyerek fogja legjobban megszívni, akinek JOGA van az egészséges és normális élethez! Ha ügyvéd lennék, beperelném az összes ilyen felelőtlen szülőt és nem lenne nehéz nyerni sem. De! A gyerek akkor is betegen fogja leélni az életét!
9:30 és 11:9-nek.
Ha alkoholista lennék, az szerinted helyes volna, ha az ivócimboráimat kérdezném, hogy leszokjak-e? Ez egyébként sem zárt topic, hogy ne válaszolhasson nemdohányzó. Akinek nem tetszik, az nem olvassa el. Ennyi.
Nagyon nagy egyetértés van itt (is) a dohányzók közt! Azt hiszitek ezzel többek vagytok, hogy még buzdítjátok is a másikat? Buta véglény népség! Akinek nem inge...
9:30,11:04-es válaszoló vagyok!
Látom serényen lepontoztatok! Egésszégetekre! Mintha legalábbis azt írtam volna hogy dohányozzon nyugodtan!
Mindegy! Szerintem ezzel a stílussal akkor sem értek el semmit, maximum jól esik elküldeni valakit a f...-be!
Az elöttem szólónak: Ha alkoholista lennél nem mondanám neked hogy alkoholistákkal beszéld meg, hogyan szokj le, de nem csesznélek le, mert a problémáidat olyanokkal akarod megbeszélni akik tudják miről van szó, mert átélik,átélték már egyszer!!!! Itt nem leszokásról van szó(sajnos)! OLvasdd el a kérdést!!!
Én csak annyit szeretnék hozzáfúűzni,hogy nagy bagós voltam,de a pozítiv tesztnél kivágtam a cigit a kukába.
A te gyereked,a te felelősséged,de én nem tenném a helyedben,mert rengeteget ártasz a babádnak.
Én nem tudnék tükörbe nézni.
1,5 lves kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!