Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki nem...

Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?

Figyelt kérdés

Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!

Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.

2010. febr. 3. 08:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/127 anonim ***** válasza:
83%
Bocsánat, pozitív példát akartam írni. Előző vagyok.
2010. febr. 9. 08:43
 92/127 anonim ***** válasza:
80%

08:35-ösnek! Minősít téged ez a stílus! Én elhiszem hogy nem tetszik hogy egy kismama dohányzik, nekem sem, DE minek kell ilyen undorító stílusban "lehurrogni" más véleményét?

Neked is van álláspontod az ügyben, neki is(mellesleg nem azt írta hogy örül neki hogy dohányzik)! Miért nem lehet tiszteletben tartani más válaszát? Ő csak leírt egy tényt!

Nem értem ezt a marakodást! Olyan gyerekes!!!

2010. febr. 9. 09:30
 93/127 anonim ***** válasza:
16%
Mert az tény sokat ront! Engem nem érdekel a jó modor, ha egy baba egészsége a tét! És te sem érdekelsz különösképpen, 1 dolog számít minél kevesebb kismama dohányozzon!! Én a magzat érdekeit tartom tiszteletben ha tetszik neked , ha nem!!
2010. febr. 9. 11:52
 94/127 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon hősies, hogy a magzat érdekét tartod szem előtt, de gondolod, segítesz bármit is azzal, hogy a többi válaszolót lecseszed? Én is szeretném, ha nem dohányozna, és nem ártana a picikének, de azért gondolkozzunk már reálisan! Tény, hogy vannak akik dohányoznak (szégyellhetik magukat), és az is tény, hogy vannak iszonyatosan mázlista emberek, akiknek egészséges babája születik ennek ellenére. Ám nyilvánvaló, hogy ez semmire nem garancia, szerintem a válaszoló sem buzdításképpen írta, csak ő is hozzászólt a kérdéshez, szíve joga. Viszont ha úgy érzed, segít neki leszokni, hogy te hősiesen véded a kicsit, és ennek érdekében mindenkivel balhézol, akkor rajta, csináld, még támogatlak is. De azért ha őszinte akarsz lenni magadhoz, te is tudod, hogy mindegy mit csinálsz, ha ő nem teszi le a cigit, akkor hiába teszel bármit. Hozzáteszem, hogy sajnos.
2010. febr. 9. 12:19
 95/127 anonim ***** válasza:
62%
Azt hittem ez egy olyan oldal ahol mindenki azt válaszol amit akar. Felnőtt emberek vagyunk, legalábbis remélem, és a kedves kérdező szerintem el tudja dönteni, hogy melyik tanácsot fogadja meg, ezt a stílust pedig, kedves tudod kire gondolok, légyszives mellőzd, mert itt nem nyerő.És ha valaki egy negatív példát buzdításként szemlél, az magáró állít ki szegénységi bizonyítványt.
2010. febr. 9. 13:54
 96/127 anonim ***** válasza:
20%

"Azt hittem ez egy olyan oldal ahol mindenki azt válaszol amit akar"

Egész eddig én is ezt hittem!! De úgy látszik ha valaki felháborodik és nyersen fogalmaz az már kiüti a biztosítékot! Szerintem a szegénységi bizonyítványt inkább ne forszírozzuk! Nagyon helyes, hogy vannak még jó érzésű emberek akik igenis nem bájolognak és nem tetszelegnek hanem megírják azt amit gondolnak! Én egyetértek vele és osztom a véleményét!A felháborodása teljesen jogos és én sem hiszem , hogy az a válasz amiben leírják miért nem lehet baj az segítség lenne! Igenis kellenek a határozott elutasító válaszok mert csak az vezethet eredményhez!! Nem kell nektek cenzúrázni a kommenteket ez nem a ti dolgotok!

2010. febr. 9. 15:21
 97/127 anonim ***** válasza:
15%
13.34! Nálam a te stílusod nem nyerő! Ez is egy vélemény! Mert ugye itt mindenki elmondhatja a sajátját! A kérdezőnek meg annyit szeretnék elmondani, hogy hiába a sok megerősítő komment miszerint megúszhatja csak áltatja magát! Ne vitamint szedjen hanem tegye le a cigit és legyen végre önzetlen anya!
2010. febr. 9. 15:27
 98/127 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem egyértelmű, hogy ha dohányzó anyukának egészséges gyermeke születik, az nagy mázli, nem tudom miért kell ezen annyira felháborodni.
2010. febr. 9. 16:05
 99/127 anonim ***** válasza:
0%

Jó látni, hogy egyetértesz velem és köszönöm, de nem kell megvédni. Én vállalom a szavaim és a véleményem. abban a stílusban ahogy leírtam! Nem fogok bazsajogni! Hogy használ e vagy nem azt nem tudom , de kicsit remélem, hogy igen! Talán a kemény szavak jobban helyrebillentik az értékítéletét! Aki azt gondolja, hogy semmit sem ér azt nem tudom egyáltalán miért pazarolja a válaszát és az idejét erre a kérdésre! Akkor tényleg miért van itt? Hogy ő legyen aki

felülbírálja a válaszokat? Ahogy a kedves előző mondta, hogy cenzúrázzon? Szegénységi bizonyítvánnyal meg ne példálózzon az aki leírja , hogy itt szólásszabadság van és közben kioktatja a másikat, hogy mit ír és milyen stílusban. Nem érdekel, hogy kinek tetszik vagy nem és ezt már mondtam! Nem a pontokra hajtok! A stílusomon és a véleményemen sem fogok változtatni és továbbra is undorítónak tartom a ha egy terhes nő dohányzik! Próbáljatok belenyugodni mert ez van!

2010. febr. 9. 16:08
 100/127 anonim ***** válasza:
16%
Értsed már meg, hogy a felháborodás is vélemény! Kérdésre válasz! Mit akarsz? Hogy mindenki azt és úgy írjon ahogy az neked tetszik?
2010. febr. 9. 16:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!