Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?
Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!
Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.
08:35-ösnek! Minősít téged ez a stílus! Én elhiszem hogy nem tetszik hogy egy kismama dohányzik, nekem sem, DE minek kell ilyen undorító stílusban "lehurrogni" más véleményét?
Neked is van álláspontod az ügyben, neki is(mellesleg nem azt írta hogy örül neki hogy dohányzik)! Miért nem lehet tiszteletben tartani más válaszát? Ő csak leírt egy tényt!
Nem értem ezt a marakodást! Olyan gyerekes!!!
"Azt hittem ez egy olyan oldal ahol mindenki azt válaszol amit akar"
Egész eddig én is ezt hittem!! De úgy látszik ha valaki felháborodik és nyersen fogalmaz az már kiüti a biztosítékot! Szerintem a szegénységi bizonyítványt inkább ne forszírozzuk! Nagyon helyes, hogy vannak még jó érzésű emberek akik igenis nem bájolognak és nem tetszelegnek hanem megírják azt amit gondolnak! Én egyetértek vele és osztom a véleményét!A felháborodása teljesen jogos és én sem hiszem , hogy az a válasz amiben leírják miért nem lehet baj az segítség lenne! Igenis kellenek a határozott elutasító válaszok mert csak az vezethet eredményhez!! Nem kell nektek cenzúrázni a kommenteket ez nem a ti dolgotok!
Jó látni, hogy egyetértesz velem és köszönöm, de nem kell megvédni. Én vállalom a szavaim és a véleményem. abban a stílusban ahogy leírtam! Nem fogok bazsajogni! Hogy használ e vagy nem azt nem tudom , de kicsit remélem, hogy igen! Talán a kemény szavak jobban helyrebillentik az értékítéletét! Aki azt gondolja, hogy semmit sem ér azt nem tudom egyáltalán miért pazarolja a válaszát és az idejét erre a kérdésre! Akkor tényleg miért van itt? Hogy ő legyen aki
felülbírálja a válaszokat? Ahogy a kedves előző mondta, hogy cenzúrázzon? Szegénységi bizonyítvánnyal meg ne példálózzon az aki leírja , hogy itt szólásszabadság van és közben kioktatja a másikat, hogy mit ír és milyen stílusban. Nem érdekel, hogy kinek tetszik vagy nem és ezt már mondtam! Nem a pontokra hajtok! A stílusomon és a véleményemen sem fogok változtatni és továbbra is undorítónak tartom a ha egy terhes nő dohányzik! Próbáljatok belenyugodni mert ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!