Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki nem...

Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?

Figyelt kérdés

Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!

Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.

2010. febr. 3. 08:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 anonim ***** válasza:
55%
19.41! Még mindig ilyen pöccös vagy? Most már megnyugodhatnál, még akkor is ha a 90%-ba tartozol! Te különben nagyon sokat segítesz azt látjuk! Engedd már ki a gőzt, béke van!
2010. febr. 11. 08:16
 112/127 anonim ***** válasza:
68%
És ismét egy hasznos válasz...
2010. febr. 11. 08:21
 113/127 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg RÁM írod hogy "pöccös" vagyok???? Itt olyan harcias dohányellenes beírások vannak mint egy pitbull:-)

Én csak nem értem hogy minek ilyen csúnyán írni:-(

És igen egyetértek a SEGÍTŐKÉSZ" válaszolókkal, bármennyire kevesen vagyunk is...

2010. febr. 11. 08:31
 114/127 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy a kérdezőnek kell, hogy hasznos legyen a válasz és nem nekünk! Szerintem mindkettőnek van tanulsága és ő ki tudja venni belőle azt ami neki segít. Az biztos senki nem akar neki rosszat és , hogy mindenki az ő érdekében mondja amit mond. Sajnos a téma indulatokat vált ki és ezen nincs mit csodálkozni. Én is dohányoztam és letettem, de mindennap rá tudnék gyújtani. Ez folyamatos önkontroll, önuralom . Ráadásul nekem duplán nehéz mert emellett diétáznom is kell. Sajnos enni is nagyon szeretek. Én nem ítélem el őt, persze azt is tudom, hogy ez nem lehetetlen küldetés és kellő önfegyelemmel meglehet csinálni. Én nem tudom, hogy ha meglesz a baba és már nem fogok szoptatni lesz e erőm tovább folytatni a cigi elelleni harcot, de nagyon szeretném. sajnos akkor már csak magamat kell védeni és amilyen "hülye" vagyok az már nem annyira fog érdekelni :-)) Remélem nekem is és a kérdezőnek is sikerülni fog. Őszintén kívánok minden jót, erőt és kitartást és remélem minden rendben lesz a kisbabával is!
2010. febr. 11. 08:32
 115/127 anonim ***** válasza:
30%
Miért olyan nagy baj a dohányellenes válasz? Szerinted a dohány mellett kellene állni és az segít? Ne haragudj én tényleg nem akarlak sem bántani , sem megsérteni de nincs igazad. Mindenki a dohány ellen van még a kérdező is csak nincs elég ereje. Ebben próbál neki segíteni neki a pitbull és a Teréz anya is!
2010. febr. 11. 08:36
 116/127 anonim ***** válasza:
67%

Te olvasod a válaszokat, vagy csak írsz?:-) Én sem szeretnélek megbántani, de egyik válaszom sem arról szól hogy dohányozzon nyugodtan! Sőt igenis szokjon le! Én abban nem értek egyet a gusztustalan mindenféle rosszat kívánó "pitbull" üzeneteknek értelme lenne! Ezeket a kis "magánakcióinkat" Sem kellene beirogatni, mert nem a kérdésre válaszok:-((( Mindegy így jártunk!

Nekem ez az utolsó üzim! Kicsit elegem lett ebből a marakodásból!

További jó szórakozást mindenkinek, A kismamának meg kitartást, erőt és egészséges babát kívánok!

2010. febr. 11. 08:45
 117/127 anonim ***** válasza:
30%
08.45! Miért nem hagyod már abba? Nem látod, hogy már csak te támadsz? Fejezd már be! Teljesen értelmesen írt az előtted válaszoló! VALÓSZÍNŰ OLVASSA IS A VÁLASZOKAT! Mit akarsz már ezzel a pitbullozással? Nagyon fárasztó vagy, mellesleg a legnagyobb pitbull! Próbáld már tiszteletben tartani más véleményét és ne kötekedj mindenkivel!
2010. febr. 11. 11:12
 118/127 anonim ***** válasza:
30%
Huuuu, már engem is halálra idegesít! Én is ezt akartam írni. Kösz!!
2010. febr. 11. 11:14
 119/127 anonim ***** válasza:
76%
Igen, olvasok is! És nincsenek magánakcióim! Igyekeztem senkit sem megbántani. Sem téged , sem a kérdezőt nem állt szándékomban! Jó lenne ha te is olvasnál és nem csak támadnál!
2010. febr. 11. 11:21
 120/127 anonim ***** válasza:
73%
Hagyjátok, nincs értelme! Úgysem érti!
2010. febr. 11. 13:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!