Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki nem...

Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?

Figyelt kérdés

Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!

Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.

2010. febr. 3. 08:20
 81/127 anonim ***** válasza:
25%
Oké sz.r az életed, de nem gondolod, hogy ez így egy ördögi kör. Mert a válaszaid alapján úgy tűnik tisztában vagy vele milyen mit csinálsz és idegesít a dolog. És minél idegesebb vagy annál inkább dohányzol és minél inkább dohányzol annál idegesebb vagy? Egyszerűbb lenne letenni a cigit és akkor nyugalomban várhatnád a babát nem kéne még emiatt is "idegbetegnek " lenned. Megaztán a szülés után ez folytatódik, mert gondolom a két gyereket nem fogod a házban, lakásban hagyni, hogy kimenj elszívni a cigit, tehát ők dohányoznak veled továbbra is. És tényleg megtehetnél ennyit a gyerekeidért meg magadért.
2010. febr. 7. 13:20
 82/127 anonim ***** válasza:
40%
Ez mekkora hülyeség! Még , hogy azért idegbeteg mert nem tudja letenni. Na azért ő nem fog idegeskedni mert pont leszarja!! Már elnézést! Te is kicsit naiv vagy kedves előttem válaszoló!
2010. febr. 7. 16:38
 83/127 anonim ***** válasza:
21%
Valaki azt írta (09.03), hogy a babának pár nap is sokat számít! Ez baromság! Ne pár napot adjon neki, adja vissza az élethez való jogát! Az egészséges élethez! A pár nap az asztalról lehulló morzsa!
2010. febr. 8. 07:30
 84/127 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem a kérdésre válaszol a fele?

talán nem értitek a kérdést? Eléggé egyértelmű. nem a cigi káros hatásairól kérdezett. Meg azok se érdeklik szerintem akik hőmérőznek minden reggel, hogy mikor eshetnek teherbe és ilyen kérdéseken akadnak ki :)

Nevetségesek vagytok.

2010. febr. 8. 16:38
 85/127 anonim ***** válasza:
16%
És te miért nem a kérdésre válaszolsz? Itt nincs semmi nevetséges és nevetni való!! Próbáljuk észhez téríteni ha nem vennéd észre ! És te csak nevetgélj nyugodtan, Okoska!!
2010. febr. 8. 17:33
 86/127 anonim ***** válasza:
15%

"Meg azok se érdeklik szerintem akik hőmérőznek minden reggel, hogy mikor eshetnek teherbe és ilyen kérdéseken akadnak ki :)"

Mi van????Ezzel meg mit akarhat mondani?? Ez aztán nem nevetséges :-))))))

2010. febr. 8. 17:39
 87/127 anonim ***** válasza:
62%
Van egy ismerősöm, akinek 2 nagy lánya van. Tudom, hogy erős dohányos, ma találkoztam vele és megkérdeztem, letette-e a cigit a terhességei alatt. Az egyik lányával végig dohányzott, a lány ma egészséges, intelligens, egyetemet végzett stramm nőci, a másik, akivel nem cigizett az kicsit visszamaradott, 7 osztályt végzett, és jóindulattal sem nevezhető teljesen épnek. Ezt csak leírtam, én is döbbentem hallgattam, tudom, hogy nem hazudott a nő, szóval ilyen is van.
2010. febr. 8. 17:41
 88/127 anonim ***** válasza:
7%

Kedves előttem szóló!

Ne buzdítsd a tömeget arra hogy dohányozzon mert akkor okosabb,szebb babája lesz...Sajnos van aki ezt szűri le a hozzászólásodból.

Egyébként csak annyit, hogy bár nem csak a saját egészségével játszik az aki dohányzik,mégis az ő "szívjoga" hogy rágyújt-e várandósan.

Senki nem fog oda menni hozzá és veszi ki a kezéből,mert nem lehet ilyet tenni.Hozzá teszem,sajnos:(

2010. febr. 8. 17:54
 89/127 anonim ***** válasza:
84%
Nem buzdítottam, csak egyszerűen leírtam.
2010. febr. 8. 19:39
 90/127 anonim ***** válasza:
0%
És miért kell leírni a negatív példát? Szerinted ez mennyire visszatartó erő? Az a példa amit leírtál nem segít az ő gyerekén az nem garancia, hogy ez a baba egészséges lesz! Nem értelek, az "egyszerűen leírtam" az igenis buzdítás!!Nem segítesz vele a babán és ezt neked is tudnod kellene. Nagyon undorítónak tartom ezt és az ehhez hasonló kommenteket, ugyanolyan undorító mint maga a tett!!
2010. febr. 9. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!