Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?
Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!
Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.
Kedves kismama!
Sajnálattal olvastam hogy nem tudsz leszokni a dohányzásról:-(
Azt is sajnálattal olvasom, hogy ilyen gyerekes cirkusz keveredett ki ebből, ahelyett hogy segítenének:-(
Tényleg nagyon nagy lelkiismeretfurdalásod lesz ha a babádnak valami baja esik, mindegy hogy a cigi miatt volt-e!! Soha nem fogod túltenni magadat rajta:-(
Orvosnál már voltál a problémáddal? Akár a nőgyógyász, akár a körzeti orvos lehet hogy segítene, hogy milyen lehetőségeid vannak! Az idegeskedéssel, lelki problémákkal is fordulhatsz a dokihoz! Mindent próbálj meg, amivel segíteni tudsz magadon és a babádon! Zokszó nélkül kérj BÁRKITŐL segítséget!!! Muszáj!
Sok sikert kívánok hozzá, a dühöngőkkel meg ne foglalkozz!
Ezen végképp ne húzd fel magad és tetézd a feszültségedet!
A leszokáshoz ez segít hozzá a legkevésbé!!!
Minden jót és tündéri babát kívánok!
Nem piszkálás, ezt kukkantsátok meg jó figyelmesen, nekem is beütött, és valamiért, részben talán ennek köszönhetően is, már nincs semmi, ami napi 20+ alkalommal kivonna a forgalomból.
Gratulálok!
Erőt, Boldogságot és egészséget kívánok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!