Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki nem...

Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?

Figyelt kérdés

Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!

Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.

2010. febr. 3. 08:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kismama!

Sajnálattal olvastam hogy nem tudsz leszokni a dohányzásról:-(

Azt is sajnálattal olvasom, hogy ilyen gyerekes cirkusz keveredett ki ebből, ahelyett hogy segítenének:-(

Tényleg nagyon nagy lelkiismeretfurdalásod lesz ha a babádnak valami baja esik, mindegy hogy a cigi miatt volt-e!! Soha nem fogod túltenni magadat rajta:-(

Orvosnál már voltál a problémáddal? Akár a nőgyógyász, akár a körzeti orvos lehet hogy segítene, hogy milyen lehetőségeid vannak! Az idegeskedéssel, lelki problémákkal is fordulhatsz a dokihoz! Mindent próbálj meg, amivel segíteni tudsz magadon és a babádon! Zokszó nélkül kérj BÁRKITŐL segítséget!!! Muszáj!

Sok sikert kívánok hozzá, a dühöngőkkel meg ne foglalkozz!

Ezen végképp ne húzd fel magad és tetézd a feszültségedet!

A leszokáshoz ez segít hozzá a legkevésbé!!!

Minden jót és tündéri babát kívánok!

2010. febr. 11. 13:22
 122/127 anonim ***** válasza:
34%
"Ezen végképp ne húzd fel magad és tetézd a feszültségedet!" Magadról beszélsz? Mert itt csak 1 dühöngő van és az TE vagy! Istenem mekkora ripacs!!
2010. febr. 11. 15:23
 123/127 anonim ***** válasza:
100%

Nem piszkálás, ezt kukkantsátok meg jó figyelmesen, nekem is beütött, és valamiért, részben talán ennek köszönhetően is, már nincs semmi, ami napi 20+ alkalommal kivonna a forgalomból.

http://www.youtube.com/watch?v=3WO1UDVNMFM

2010. febr. 14. 11:22
 124/127 anonim ***** válasza:
53%
Szia. 02-04 21:41 vagyok. Na le tudtad tenni a cigit? Megszületett már a babád ? Én 23 hetes vagyok azóta, de bevallom nem sikerült letennem. :( Majd írj, hogy mi újság :)
2010. máj. 13. 12:43
 125/127 A kérdező kommentje:
Sziasztok! megszületett a babám!! :-) Makk egészséges,gyönyörű kislány! :-) Kerek 3kg al most lesz 3 hónapos,és már 5500gr! :-)
2010. aug. 6. 11:09
 126/127 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Erőt, Boldogságot és egészséget kívánok:-)

2010. okt. 1. 14:46
 127/127 anonim ***** válasza:
77%
Reméljük nem lesz baja és nem kell késöbb a tüdőgondozóba vinned vagy esetleg gyógyszerrel tömni.Te nem lehetsz nekünk kismamáknak példa ne haragudj ezért de gratulálok.
2011. ápr. 6. 15:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!