Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Tegnap voltam magzati szív UH-n, de nem nézett meg a dokinő, mert nem ért rá. (Elég durva, hogy mit meg nem enged magának egy-két orvos) Majd 06.02-án kell visszamennem.
Megvan a kiságy és a babakocsi, meg a ruhák nagy része. Még légzésfigyelőt szeretnék, azon kívül a rengeteg apró kiegészítő hiányzik. Textil pelusok, ágynemű, fürdetős kellékek, cumisüveg... Ti vesztek cumisüveget? Én tanácstalan vagyok, hisz ha szopizik, akkor nem kell. Nektek mi hiányzik még?
Tényleg durva...akkor most megint pár nap idegeskedés vár rátok. :S
Nekünk már csak az ilyen apróbb dolgok hiányoznak, mint tisztálkodási szerek, textilpelus, lepedő, pléd, de azért szép kis összeg fog összecsepegni ezekből is. Jah és nekem a teljes kórházi "kellékeim", hálóink vagy pizsi, köntös, papucs stb. De júniusban mindent meg akarok venni, mert félek, hogy ha korábban jön, azaz júliusban, sok minden hiányozni fog. Én vettem egy cumisüveget, de nem tudom, fogjuk-e használni. Tartaléknak akkor is jó.
Hogy vagytok, mi hiányzik még a kelengyéből, hol járnak a kilók?
Mi voltunk magzati szív UH-n, szerencsére minden rendben, makk egészséges a baba szíve, szülhetek normál úton, ha más nem jön közbe. Nagyjából mindenünk megvan, még hálózsákokat veszek kedden és csütörtökre jön meg a kórházból hazahozós ruci. Egy-két apróság még hiányzik, körömvágó olló, tejes zacskók, nekem kórházi felszerelés, de kezdünk finishben lenni. Tegnap és ma babaruhákat mostam, ma-holnap kivasalok mindent. Hétvégére összerakjuk a kiságyat és takarítom azt is, meg hordozót, mózest, babakocsit mosok. Muszáj megcsinálnom, mert 2-3 hét múlva nem hiszem, hogy fogok tudni rendesen mozogni. Már most is sokkal nehézkesebb, mint pár hete.
Egyre nehezebben kapok levegőt és egyre fájdalmasabbak a pici rugdosásai. 7 és fél kilónál járok ismét, fel-le változik hetek óta. A hasam hatalmas és elég nehéz. Kedden megyek ultrahangra, aztán kezdődnek a CTG-k.
Remélem nálatok is minden ok, írjatok, hogy mi van veletek, nem sok van már hátra:)
Sziasztok! Örülök, hogy minden rendben veletek, vadgesztenye, biztosan óriási megkönnyebbülés lehetett. És szépen haladtok a babakelengyével is. Mi is megvettünk már neki szinte mindent, pénteken voltunk nagybevásárláson. Már csak a kórházi szerelésem hiányzik, és szerintem mindenünk meg is lesz. Jövő héten én is kezdem a mosást és vasalást, szépen lassan megcsinálok mindent. Nekem nincs nagy pocim, senki nem mondaná meg hogy kedden 32 hetes leszek. és 6 kilónál járok, szerintem ez teljesen jó.
A ti babátok befordult már? Az enyém még farfekvéses....remélem befordul hamarosan. én július elején kezdem az NST-t. Már várom, hogy felpörögjenek kicsit az események, mert eléggé unatkozom azért itthon.
Igazából a húgom pont a farfekvéses szülés miatt lett oxigénhiányos, majd emiatt értelmi sérült,ezért szeretném mindenképp elkerülni a faros szülést. De reménykedem, hogy addig még befordul a mi kis drágánk!
Voltatok már 32. heti uh-n? Én csütörtökön megyek, igaz, akkor már 33 hetes leszek, de kiváncsi vagyok, mennyi lesz a becsült súlya. Nektek becsülték már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!