Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?2014. jan. 22. 11:58
111/223 anonim válasza:
Épp tegnap kérdezted, hogy vizesedek-e, erre ma az ujjaim, meg a kézfejem minimális mértékben elkezdett vizesedni. A bal kezemet kényelmetlen becsukni is. Neked mennyire durva?
112/223 anonim válasza:
Nekem sem olyan vészes a dagadás, a bokám csak akkor dagad be, ha sokáig lógatom, viszont a kezemről nem múlik el, nehezen tudom hajlítani, a gyűrűm sem megy fel. De legalább nem fájdalmas. Viszont szerintem kezd kifordulni a köldököm..
nagyon furin néz ki. Neked kifordult? És striáid lettek? Nekem eddig nem, remélem így marad.
113/223 anonim válasza:
Nem fordult ki, viszont lett egy pereme a felső részén... érdekes látvány. Striám nincs egy darab sem, remélem nem is lesz már. Nekem fáj a kezem picit és nehéz az ujjaimat behajlítani. Ma voltam CTG-n, már látszanak a fájások.
114/223 anonim válasza:
Én is ma voltam nst-n, minden rendben van a babával, és nekem nincsenek még fájások. Akkor el is kezdtél kinyílni? Én még teljesen zàrt vagyok, magzatvíz is rendben van. Lehet simàn kihúzzuk a 40. Hétig is az orvos szerint.
115/223 anonim válasza:
Gondolom, hogy nyílok is, mert nyilallgat a hüvelyem, meg egyre több fájásom van. Most épp ott járok, hogy rendszertelenül ugyan, de 15-20 perc eltéréssel voltak most fájások (egy óra alatt 3) és zuhanyzásra nem múlt el. Szóval figyelgetem, de gondolom ez ugyanúgy csak jósló. (Azért még kétségbe esnék, ha ki akarna jönni, legalább 1 hetet várhatna... Csütörtökön megyek újra, akkor megnéz a doki mindenhogy. Most feleslegesen nem akarta megtapogatni, nehogy amiatt induljon be valami...
116/223 anonim válasza:
Szerintem is csak jósló,de azért furcsa, hogy zuhanyzàsra nem múlik el. Tegnap este nekem is volt,elég sokáig tartott,én is megijedtem, mert azért a 37. Hetet jó lenne elérni. Pihenj sokat, hátha bennmarad még a baba.
117/223 anonim válasza:
Nah mizu, ma is olyan sokat jóslóztàl? Én ma egész jól voltam, bár nem túl aktív a kislányunk.
118/223 anonim válasza:
A mostani éjszaka elég nyugisan telt, csak pisilni ébredtem fel néha. Te hogy vagy?
119/223 anonim válasza:
Amúgy tegnap a mi fiunk is nagyon el volt csendesedve :)
120/223 anonim válasza:
Hát én meglepően jól vagyok ezen a hétvégén. Főztem, takarítottam, jöttem-mentem és még csak el sem fáradtam! Remélem nem vihar előtti csend. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!