Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
 221/223 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Olvass ezt még valaki? Bianka 21-én egy éves lett. :) szűk családi körben ünnepeltünk, nagyon jó volt. Biqnka vidám, boldog baba lett szerencsére, mióta nem gyötri hasfájás, reflux, fogzás stb. Mert az utolsó 2-3foga már könnyebben kijött. Összesen 8 van neki. Nagyon kis huncut, alaratos gyerek. Még mászik, kapaszkodva megy, magától még nem. Sokat beszélget, mostanában kezdett el újra sok mindent mondani (apa,papa, anya, mama, baba, titi (cici :)), meg egész nap halandzsázik. Mindent megért, puszit ad, integet, kedvenc mondókáit mutogatja (lóg a lába, kerekecske-gombocsk, csip-csip-csóka stb). Egyszóval imádom! :)

Nálatok mi a helyzet? Tomika mikor is tölti az egy évet?

2015. júl. 26. 20:25
 222/223 A kérdező kommentje:
Linett már 16 hónapos. Hogy elrepült az idő :) Sokszor megjártuk a kórházat, a házidokink félrekezelte, majdnem el is vesztettük.. de a kórházba rendbehozták dokit le is váltottuk. Igazi oroszlán, csupa tűz ez a csaj :)
2015. dec. 19. 12:38
 223/223 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Sajnálom, hogy ilyeneket kellett átélnetek,szörnyű lehetett! Szerencse, hogy jól van a kislányod! Én egy szimpla megfázástól is készen vagyok, mármint ha Bius beteg, hát akkor a sok kórház.

Bianka már 19 hónapos, rengeteget beszél, iszonyatosan huncut kiscsaj. :) szeptemberben megy bölcsibe, addig még élvezzük a 0-24-es együttlétet. :)

2016. márc. 5. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!