Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Annak nagyon nem örülnék. Megkérdeztem ma az orvost, azt mondta, hogy 1 cm-re vagyok nyitva és azt valamelyik orvos 1-nek valamelyik 0-nak veszi, mert nagyon határeset.
Ma bekeményítettem és vettem egy tonikot. Már mindent elhiszek amit mondanak, esőtáncot is járnék, ha azon múlna... Holnap reggel 8-ra kell mennem a szülőszobára, már pedzegették ma, hogy lehet, hogy befektetnek, de ha nem indítanak, akkor kár lenne bent feküdni. Minden esetre remélem a szülőszobán holnap picit rásegítenek a szülés beindítására.
Picikédnek hogy áll a hasa? Tudtok aludni valamennyit? Nagyon fárasztó?
Mert a tonik hogyan segíthet? Én erről nem hallottam, csak lépcsőzésről meg ilyesmikről.
Elhiszem, hogy nem örülnél ha befektetnének, de legalább jó kezekben lennél. Viszont hátha csinálnak valamit, hogy beinduljon a szülés. Én sem igazán hiszek amúgy az ilyen praktikákban, ha akar jönni a pici, úgyis jön, ha meg bent akar maradni, akkor úgysem tudsz csinálni semmit. Nálam semmi jel nem utalt arra, hogy a 37. héten kibújik. Szerdán még zárt voltam, vasárnap meg már nyitva. Ezt tényleg nem lehet kiszámolni. De szorítok, hogy végre magától akarjon már kibújni. :)
Szerintem az Espumisan használ neki, tegnap meg ma nem vettem észre, hogy fájt volna a hasa, az éjjel is nyugodt volt, csak szopizni kelt fel, és vissza is aludt. Két éjszaka volt, amikor nagyon sokat ébren volt..remélem visszaáll arra, hogy szépen alszik éjjel. Így nem is vagyok fáradt szerencsére.
A tonicban van kinin, ami stimulálja a méhet. Ezért nem is szabad a 37. hét előtt nagyobb mennyiséget fogyasztani, mert vetélést/koraszülést okozhat. Megittam egy fél literest, kíváncsi leszek. Többet biztos nem iszok, mert nagyon utálom az ízét.
Pont azért nem is erőltettem, hogy jó akkor fektessenek be, mert szerintem hétvégén nem csinálnának semmit. Ilyenkor a kórházakban még a fű sem nő.
Jó, hogy használt neki az espumisan, úgy sajnálom őket, amikor fáj valamijük és keservesen panaszkodnak. Azt sem tudják még, hogy mi van, csak hogy valami fáj... Hogy hívják amúgy a lányodat? Biztos írtad régebben, hogy mi lesz a neve, de már nem emlékszem.
Erről még nem is hallottam...hátha használ!
Hétvégére tényleg hülyeség lett volna befeküdni. És utána muszáj egyébként? Nálunk mintha lenne olyan is, hogy vállalhatja a kismama, hogy minden nap bemegy vizsgálatokra. Én inkább ezt választanám, ha lehetőség van rá...
Szegényke úgy meg tudja feszíteni mindenét, amikor fáj neki, és a sírása is teljesen más, mint amikor éhes. Remélem nem sokszor fogom hallani ezt a sírást, mert szívbemarkoló! Bianka egyébként a neve. A ti babátoknak mi lesz a neve? Én sem emlékszem már, bár lehet írtad te is.
A Bianka szép. Nekünk Tamásunk lesz, ha egyszer végre elszánja magát :)
Most minden nap járok, befekvésnek csak akkor van értelme, ha megindítják a szülést. Csak azért, hogy ott legyek szerintem sincs benne poén. Na majd kiderül.
De jó, gratulálok! Milyen szép neve van. :) azóta már otthon vagytok gondolom
...milyen baba Linett? Szopi megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!