Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Sajna nem azért vagyok eltűnve, csak most már minden nap menni kell a dokihoz. Már utálok járni... A helyzet amúgy változatlan. Tegnap este elkezdtünk maratoni sétákra eljárni, ma reggel is voltam, hátha a gravitáció és a baba feje együtt megoldják a tágulást. Nem tudom meddig hagynak még így.
Kérdező, ti hogy álltok?
Másik válaszoló, mekkora a pici lányod, szépen hízik? Olyan jó neked... szeretnék már én is babázni. Nehéz belerázódnod, vagy minden úgy megy ahogy gondoltad?
úristen...én már meg voltam győződve róla, hogy azóta babázol. Nagyon nem akar kibújni. :) Nem mondanak valamit az orvosok, hogy meddig mehet így a dolog?
A kislányunk tényleg egy tündér! Éjjel is ha felkel, nem is sír, csak azt veszem észre, hogy forgolódik, nyammog magának a kiságyban. Óriási szerencsém van vele, imádom! :) Remélem ilyen jó baba marad, mert így teljesen ki vagyok pihenve. Nappal nem is kell aludnom. Persze van, hogy nappal nehezebben megy az alvás, de inkább nappal, mint éjjel. Szépen eszik is, hízik, pont tegnap mértük, akkor volt ugyanannyi, mint a születési súlya. Tegnap volt pont két hetes. 2760-nal hoztuk haza, tegnap meg 2900 volt.
Most már próbálok tenni azért, hogy kijöjjön, sokat sétálok. Durvább módszerekhez nem szeretnék nyúlni, de már nagyon türelmetlen vagyok.
Tényleg szerencsés vagy, hogy ilyen kis angyal a babád, döbbenet, hogy már 2 hetes:)
Elérkezett a kiírt napom. :)
Voltam nst-n, vizsgáltak is. A doki mikor lenézett megkérdezte, hogy nekem nem szivárog a magzatvizem? Mondom nem tudok róla. Meg is vizsgált, külső méhszáj 2 ujjnyira nyitva, belső bő egy ujj. Hátha mostmár babáznék 1-2 napon belöl. Vizsgálat óta folyamatosan szurkálódok..hátha :)
Szegénykém, az nem jó. Olyan sokan mondják ezt a hasfájósságot. Ezt kinövik, vagy tudnak valamit csinálni velük? Mitől alakul ez így ki?
Nekem azóta is ugyanaz a helyzet. Minden nap menni kell most már CTG-re, ráadásul a terhelésesre... (az az emlőstimulálós :) ) Nagyon gáz.
Ha nem indul meg magától, akkor hétfőn, vagy kedden megindítják. Nem várunk már sokáig szerencsére.
Nem is hallottam még terheléses CTG-ről. Miket ki nem találnak.
Akkor már tényleg csak pár nap, ezt már kibírod valahogy! :)
elvileg 6 hetes kor környékére kinövik a hasfájást..remélem ő is kifogja. Hogy mitől van, azt nem tudom is pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!