Kismamák kivárja augusztus elejére a babáját? Szül még valaki rajtam kívűl ekkor a Péterfy Sándor Kórházban?
Figyelt kérdés
Nektek mi lesz tudjátok már? Hogy vagytok? mekkora a babátok? :) Boldog babavárást mindenkinek! 19+2hkm
Nekünk kisfiú lesz és Olivérnek hívják, már 16 cm mi aug:2-re vagyunk kiírva! Nagyon jól vagyunk eddig nagyon jól viseltem a terhességet! Nagyon várjuk már :)
2013. márc. 10. 14:38
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én augusztus 10-re vagyok kiírva. Ebben a kórházban végzem a vizsgálatokat mivel itt dolgozom de a Sote-2ön fogok szülni. te mikorra vagy kiírva,
éN 18 hetes vagyok és még nem tudjuk a baba nemét.
2/4 anonim válasza:
Én aug. 7-re vagyok kiírva. Még nem tudjuk a nemét, talán kedden, a genetikai uh-n kiderül!
3/4 anonim válasza:
Szia! Én augusztus 5- re várom a babát. Ma töltöttem be a 19. hetet. Kisfiú lesz, de a névén még dolgozunk. A Bajcsyban fogok szülni. Vásároltatok már valamit a babának? Mi a babakocsit vettük csak meg, amúgy még semmink nincs. Mindent venni kell úgy néz ki, nem kapunk senkitől megörökölt babás dolgokat sajnos. Nincs az ismetetségi körben olyan aki mostanában szült volna.
4/4 A kérdező kommentje:
Mi nagyon sok mindent kapunk a nővéreméktől, szóval mimég semmit nem vettünk.
2013. márc. 14. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!