Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Hu jó rég jártam fent.. :(
Most a viharos napokba én minden nap azt hittem megszülök, már mértem a fájásaimat de pár óra elteltével elmúltak. Dokinak mondtam, meg se vizsgált azt mondta szedjek nospát...
36 hetes uh-n 2700 gramm felettire becsülték a babát. :) Ezen a héten szeretnék már nagyon babázni, júliusba végig itthon van párom jó lenne ilyenkor szülni. Nem kéne szabadságot kivennie, hogy a kórházi napokon itthon lehessen a nagylánnyal. De majd a hugi eldönti mikor jön, de remélem siet. :)
Én egyedül a TGYÁST intéztem, mert szülés előtt már 28 nappal igénybe vehető. Az utolsó táppénzes papír, a háziorvos által kitöltött papír, illetve az OEP honlapjáról letöltött nyomtatvány kellett hozzá. Bevittem a munkahelyre, és ők elküldik a MÁK-nak. Nem tudom, más munkahelyeken hogyan zajlik, nekem így kellett. A többit majd csak szülés után fogom intézni....már alig várom...sok hülye papírmunka. :)
Receptek: nekem azt mondta a védőnő, hogy az általunk választott gyerekorvos fogja ideadni ezeket a recepteket, amiket írtál, miután megszületett a baba.
Képzeld, pont a napokban írtam, hogy az orvosom nem vette le a kenetet. Erre ma hívott a védőnő, hogy valami magas volt a vizeletemben, menjek el az éppen rendelő dokihoz (mert az enyém ugye nyaral), és megvizsgál. Kiderült, hogy szép kis gyulladásom van, újra kúpot kaptam, és a kenetet sem tudta levenni. Remélem vasárnapra elmúlik, akkor megyek a saját orvosomhoz, és le tudja venni azt a fránya kenetet.
Te szegény, akkor jól megjártad. Még jó, hogy ilyen esetben felhívnak és behívnak.
Én a TGYÁS-t majd csak augusztustól akarom igényelni, mert nekem így jobban jön ki anyagilag.
Aki a baba háziorvosa lesz, ő nyaral és a helyettese fogja elvégezni a kötelező vizsgálatokat is. Gondolom akkor majd ő felírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!