Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/223 anonim ***** válasza:
Mi szerdán megyünk UH-ra is, meg CTG-re is. Ti hogy érzitek magatokat? Nekem tegnap bedagadt mindkét lábfejem, nehezen alszom és néha majdnem elájulok. Nektek is vannak ilyenek, normális?
2014. jún. 15. 09:56
 92/223 anonim ***** válasza:
Én szerencsére nem dagadok sehol, remélem továbbra is elkerül a vizesedés. Sokszor érzem viszont eszméletlen nehéznek a hasam, mintha egy kő lenne, ilyenkor lepihenek, elmúlik. Az alvással nekem is gondjaim' vannak, egyrészt a meleg miatt, másrészt minden fordulásnál felébredek a hasam húzódására. De jó hír, hogy szerintem minden babakelengyét megvettünk, a köntös kivételével nekem is megvan minden kórházi cuccom. Ti hogy álltok ezekkel?
2014. jún. 15. 22:27
 93/223 anonim ***** válasza:
A baba cuccai mind megvannak, minden mosva, vasalva, hajtogatva. Kitakarítottam tegnap a kiságyat is, ma párommal lelakkoztatom (a szivacs itt-ott megmattította takarításkor), holnap összerakjuk és helyére kerül matraccal együtt. Hordozó, mózes, babakocsi használatra kész. Ha a 34. hetet betöltöm, akkor összerakom a kórházi csomagot, addig még nem akarom táskába tenni, hogy tudjon szellőzni.
2014. jún. 16. 10:31
 94/223 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Vadgesztenye, olvastam a múltkori nst-s kérdésedet, bár érdemben sajna nem tudtam segíteni, nekem még nem volt nst. Azóta minden rendben? Mi tegnap voltunk dokinál, 1900-2000 grammra becsülte a kiscsajt, azt mondta, ez nagyon az alsó határ 33. Hetesen, úgyhogy 2 múlva menjek vissza uh-ra. Hát nem tudom...a netes leírások alapján ebben a korban ez pont ideális, szóval nem görcsölök azon hogy kicsi. De minden más oké. Júliusban szinte végig szabin lesz....kíváncsi vagyok kihúzzuk-e míg visszajön.
2014. jún. 20. 09:31
 95/223 anonim ***** válasza:

Szerdán újra csináltak vizsgálatot, most CTG-t. Ez már sokkal barátságosabb, mint a pénteki, de továbbra sem tudom, hogy honnan jönnek a vérezgetések. Fogalmam sincs, hogy túlaggódom, vagy ennek nem így kéne menni. Minden esetre pihenek sokat, eljárok a vizsgálatokra és remélem, hogy egészségesen bújik ki.

Szerintem a babád súlya teljesen normális, nem gondolom én sem, hogy kicsi lenne.

Amúgy ismerősöm babája 34. hétre született 2275 grammal. Önállóan lélegzett, minden rendben volt. Szóval ehhez képest szerintem az 1900-2000 gramm az teljesen jó méret 33 hetesen.

Én nem hiszem, hogy megvárjuk az augusztust, de remélem, hogy 36. hét előtt nem jön a kis drágám. Minden esetre az, hogy az orvosod nem lesz kéznél júliusban, nem túl megnyugtató.

2014. jún. 20. 16:51
 96/223 anonim ***** válasza:

Nem aggódod túl szerintem, én is félnék, ha vérezgetnék. De biztosan mondanák a orvosok, ha valami baj lenne, és közbelépnének. És azért ennyi hetesen már nagyon jó esélyeik vannak a babáknak. De ne is gondoljunk ilyenre, maradjanak csak bent még pár hétig! :) Egyébkét az én terhesség eleji vérezgetésem is rányomta a bélyegét a terhességem egészére, mert minden egyes wc-kor félve nézem a papirt, hogy vajon nem véres-e megint...az ettől való félelem nagyon belém ivódott...

Engem is bosszant ez a szabadság dolog, de ez van sajnos. Viszont beszéltünk egy szülésznővel is, ő lesz bent a szülésnél...kettőjük közül az egyikőjük csak elérhető lesz!

2014. jún. 21. 16:33
 97/223 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok? Felkészültetek már lelkileg a szülésre? Tudjátok már, hogy milyen fájdalomcsillapítót kértek (ha kértek), hogy fog zajlani az egész? Nálunk lehet választani, hogy kint legyen velem a baba, vagy csak etetéskor hozzák, az a terv, hogy nappal velem lesz, még én fürdetem meg, utána eszik és éjjelre a többi babával alszik. Nem tudom máshol hogy működik.

Vadgesztenye

2014. jún. 30. 07:31
 98/223 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi megvagyunk, az alvás megy egyre nehezebben, sehogy sem kényelmes...de érdekes módon mégse vagyok fáradt. Plusz a combtövembe szokott egyre sűrűbben nyillalni, de ez még teljesen elviselhető.

Szülés: igazából az orvosomra meg a szülésznőre bizom, nem tervezek el előre semmit, majd meglátom, hogy mennyire birom a fájdalmat. Nyilván jobb lenne minél kevesebb fájdalomcsillapitóval, meg gátvédelemmel, de majd lesz, ahogy lesz. Rájuk bizom. Még mindig nem igazán félek a szüléstől. Attól tartok inkább, hogy biztosan tudni fogom-e mikor jön el az idő a szülére. Hogy az magzatviz-e, ami folyik, vagy ha a nyákdugó távozik, akkor is menni kell-e egyből, illetve hogy jóslófájás-e vagy már igazi?? Én ezektől tartok. :) Ti ilyenektől féltek??

Nálunk is van lehetőség babás szobára, én úgy gondoltam, hogy ha természetes úton szülök, akkor legyen velem a kórházban is végig, viszont ha császár, akkor inkább a 3 óránkénti etetéses verziót választom.

2014. jún. 30. 15:33
 99/223 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál azoktól én is tartok, leginkább a nyákdugó távozását nem tudom hova tenni. Ráadásul 2 olyan ismerősöm is van, akinek nem voltak fájásai, csak a legvégére durvult be, de nem kétpercesekkel kéne elindulni. Gátmasszázson gondolkodom most, ti csináljátok, van értelme, nem árthat? A másik amit nem tudok, az a szülés utáni betét. Ti megvettétek már? Tena, vagy Chicco, vagy más valami? A Chicco pont erre van kitalálva, de szándékosan úgy csinálták, hogy nem köti meg a szagot. A Tena viszont mégis csak egy inkontinencia betét. Szerintetek?
2014. júl. 2. 08:27
 100/223 anonim ***** válasza:

Igen, mert hogy van, akinek a nyákdugó távozása után 1-2 hétig még be sem indul a szülés, másnak meg szinte rögtön. Remélem nálunk egyértelmű jelei lesznek a szülésnek. :)

Én Tenát vettem, a másik fajtát nem ismerem. Nővérem tanácsolta a Tenát, neki bevált, remélem nálam is jó lesz.

2014. júl. 2. 11:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!