Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Szerdán újra csináltak vizsgálatot, most CTG-t. Ez már sokkal barátságosabb, mint a pénteki, de továbbra sem tudom, hogy honnan jönnek a vérezgetések. Fogalmam sincs, hogy túlaggódom, vagy ennek nem így kéne menni. Minden esetre pihenek sokat, eljárok a vizsgálatokra és remélem, hogy egészségesen bújik ki.
Szerintem a babád súlya teljesen normális, nem gondolom én sem, hogy kicsi lenne.
Amúgy ismerősöm babája 34. hétre született 2275 grammal. Önállóan lélegzett, minden rendben volt. Szóval ehhez képest szerintem az 1900-2000 gramm az teljesen jó méret 33 hetesen.
Én nem hiszem, hogy megvárjuk az augusztust, de remélem, hogy 36. hét előtt nem jön a kis drágám. Minden esetre az, hogy az orvosod nem lesz kéznél júliusban, nem túl megnyugtató.
Nem aggódod túl szerintem, én is félnék, ha vérezgetnék. De biztosan mondanák a orvosok, ha valami baj lenne, és közbelépnének. És azért ennyi hetesen már nagyon jó esélyeik vannak a babáknak. De ne is gondoljunk ilyenre, maradjanak csak bent még pár hétig! :) Egyébkét az én terhesség eleji vérezgetésem is rányomta a bélyegét a terhességem egészére, mert minden egyes wc-kor félve nézem a papirt, hogy vajon nem véres-e megint...az ettől való félelem nagyon belém ivódott...
Engem is bosszant ez a szabadság dolog, de ez van sajnos. Viszont beszéltünk egy szülésznővel is, ő lesz bent a szülésnél...kettőjük közül az egyikőjük csak elérhető lesz!
Hogy vagytok? Felkészültetek már lelkileg a szülésre? Tudjátok már, hogy milyen fájdalomcsillapítót kértek (ha kértek), hogy fog zajlani az egész? Nálunk lehet választani, hogy kint legyen velem a baba, vagy csak etetéskor hozzák, az a terv, hogy nappal velem lesz, még én fürdetem meg, utána eszik és éjjelre a többi babával alszik. Nem tudom máshol hogy működik.
Vadgesztenye
Sziasztok! Mi megvagyunk, az alvás megy egyre nehezebben, sehogy sem kényelmes...de érdekes módon mégse vagyok fáradt. Plusz a combtövembe szokott egyre sűrűbben nyillalni, de ez még teljesen elviselhető.
Szülés: igazából az orvosomra meg a szülésznőre bizom, nem tervezek el előre semmit, majd meglátom, hogy mennyire birom a fájdalmat. Nyilván jobb lenne minél kevesebb fájdalomcsillapitóval, meg gátvédelemmel, de majd lesz, ahogy lesz. Rájuk bizom. Még mindig nem igazán félek a szüléstől. Attól tartok inkább, hogy biztosan tudni fogom-e mikor jön el az idő a szülére. Hogy az magzatviz-e, ami folyik, vagy ha a nyákdugó távozik, akkor is menni kell-e egyből, illetve hogy jóslófájás-e vagy már igazi?? Én ezektől tartok. :) Ti ilyenektől féltek??
Nálunk is van lehetőség babás szobára, én úgy gondoltam, hogy ha természetes úton szülök, akkor legyen velem a kórházban is végig, viszont ha császár, akkor inkább a 3 óránkénti etetéses verziót választom.
Igen, mert hogy van, akinek a nyákdugó távozása után 1-2 hétig még be sem indul a szülés, másnak meg szinte rögtön. Remélem nálunk egyértelmű jelei lesznek a szülésnek. :)
Én Tenát vettem, a másik fajtát nem ismerem. Nővérem tanácsolta a Tenát, neki bevált, remélem nálam is jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!