Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Ez jó hir, hogy minden negativ lett! De akkor mégis mi lehetett, azt nem mondták?
Nálam annyi változás van, hogy időközben dokit váltottam. Volt 1-2 dolog, ami nem tetszett az előzőben, igy máshoz járok. Ő drágább kicsit, de a tegnapi vizsgálat alapján sokkal alaposabb.
Tegnap a dokim nem tudta megmondani a nemét, mert ott volt a köldökzsinór. Este ezért beszéltem picurral, hogy reggelre mocorogja ki onnan a k.zsinórt, mert ma mentem genetikai uh-ra. Úgy látszik szófogadó kislányunk lesz, mert ma már nem volt ott a k.zsinór, és látta a nődoki, hogy kislány. :) Igaz, már az előző orvosom is erre tippelt, de nem merte 100%-ra mondani. Jah
Nem mondták, hogy mi volt, ennek fényében gondolom folyás... Na mindegy, lényeg, hogy nem a magzatvíz. Örülök, hogy végre tudod a baba nemét. A lényeg pedig az, hogy minden eredmény jó lett. Nekem majd 26-án lesz a genetikai ultrahang. Addigra már majdnem 21 hetes leszek, nem tudom, hogy miért ilyen későre kaptam időpontot. Viszont tegnap helyettesítette egy idős főorvos bácsika az orvosomat és mondta, hogy mivel olyan soká lesz még a genetikai, most megnézzük. Vagy 10 percig ultrahangozott, mutogatta a szívhangot, meg méricskélte a babát. Nagyon jó fej volt a kisöreg. Így megvan a rendes 2heti ultrahang adagom:)
Hogy állsz a baba mocorgással? Érzed már?
Jó későre kaptál tényleg időpontot. Bár szerintem nem néznek meg alaposabban, mint más vizsgálatok alkalmával. Nekem legalábbis ez jött le az eddigi vizsgálatokból, semmivel sem különbözik a genetikai uh. a többitől...
Igen, február 21-én éreztem először, azóta egyre erősebben. Pont tegnap volt először, hogy már nem csak feküdve, hanem állva is éreztem. :)
Nektek nem szokott pl. felkelés közben erősen belenyilallni a hasatokba, oldalt? Egy erős izomgörcshöz tudnám leginkább hasonlitani..eddig kb. kétszer volt. Gyorsan visszafeküdtem és elmúlt,de olyan ijesztő volt.
Én is szedek magnéziumot, meg most vasat kezdtem el szedni a doki javaslatára.
Egyébként a frontot én is megérzem, picur sokkal passzivabb, sokkal ritkábban mozog ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!