Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Szia!
Nagyon jó, hogy minden rendben van, a lényeg, hogy rendesen fejlődik. Ha azt mondják, hogy császárral kell szülni, akkor biztosan ez mindkettőtök szempontjából a legideálisabb, nincs ezzel semmi baj.
Nálunk is minden rendben, egyre gyakrabban érzem a mocorgást. Nekünk azt mondták, hogy kisfiú lesz és ebben az esetben Tamás. Ha véletlen kislány, akkor bajban vagyunk, de nekem tetszik a Bogi és páromnak sincs vele különösebb baja. Azért még addig változhat:) Március végén kell mennem legközelebb a genetikai ultrahangra. Előtte nap meg sima ultrahangra és az AFP eredményét is csak akkor tudom meg. Pedig nagyon jó lenne már tudni...
1 kg-t híztam, a pocim ki van feszülve és szép kerek, ha testhezálló fazont veszek fel, most már gyakran megkérdezik, hogy babát várok-e.
Hogy álltok a kelengyével?
Én holnap megtudom az AFP eredményét, remélem minden rendben.
Kelengye: még semmit sem szereztünk be a babakocsin és a kiságyon kivül, picit még korainak éreztem eddig.
De most már nem dolgozom, több időm lesz ilyesmivel foglalkozni. Tovább akartam ugyan dolgozni, de egyre macerásabb a bejárás, mire kirohanok a vonathoz meló után, annyira feszül, majd leszakad a hasam, aztán itt van ez a szivritmuszavar is... szóval nem akarok kockáztatni. Ti dolgoztok még?
Tegnap voltunk uh-n. De takarta a sarkaval a labakozet. :(
De este ereztem rugdosni eloszor! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!