Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/223 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon jó, hogy minden rendben van, a lényeg, hogy rendesen fejlődik. Ha azt mondják, hogy császárral kell szülni, akkor biztosan ez mindkettőtök szempontjából a legideálisabb, nincs ezzel semmi baj.

Nálunk is minden rendben, egyre gyakrabban érzem a mocorgást. Nekünk azt mondták, hogy kisfiú lesz és ebben az esetben Tamás. Ha véletlen kislány, akkor bajban vagyunk, de nekem tetszik a Bogi és páromnak sincs vele különösebb baja. Azért még addig változhat:) Március végén kell mennem legközelebb a genetikai ultrahangra. Előtte nap meg sima ultrahangra és az AFP eredményét is csak akkor tudom meg. Pedig nagyon jó lenne már tudni...

1 kg-t híztam, a pocim ki van feszülve és szép kerek, ha testhezálló fazont veszek fel, most már gyakran megkérdezik, hogy babát várok-e.

Hogy álltok a kelengyével?

2014. márc. 1. 14:46
 42/223 anonim ***** válasza:

Én holnap megtudom az AFP eredményét, remélem minden rendben.

Kelengye: még semmit sem szereztünk be a babakocsin és a kiságyon kivül, picit még korainak éreztem eddig.

De most már nem dolgozom, több időm lesz ilyesmivel foglalkozni. Tovább akartam ugyan dolgozni, de egyre macerásabb a bejárás, mire kirohanok a vonathoz meló után, annyira feszül, majd leszakad a hasam, aztán itt van ez a szivritmuszavar is... szóval nem akarok kockáztatni. Ti dolgoztok még?

2014. márc. 4. 17:42
 43/223 anonim ***** válasza:
Én már január eleje óta nem, mert akkor lettem veszélyeztetett és ágyban kellett maradni. Amikor már nem volt ilyen gond, akkor meg már a főnöknőm is azt mondta, meg a párom is, hogy ne erőltessem a dolgot. Munkahelyen megoldották. Pénzben nem kapok kevesebbet, mert van ilyen kiegészítés nálunk táppénz alatt. Szóval én sem dolgozom.
2014. márc. 5. 07:49
 44/223 A kérdező kommentje:
En 5 hete nem dolgozok, miota majdnem elveteltem. A kelengyevel most kicsit lealltunk, jo lenne tudni a nemet. Jovohet kedden tudom meg az afp eredmenyt es akkor lesz uh is, remelem mutatja majd magat. :)
2014. márc. 5. 16:38
 45/223 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem meg van az AFP eredménye, 1.07 MoM lett az érték. A védőnő azt mondta, hogy ez jó eredmény. Van még alatta HCG (1.89), SP1 (1.31), PAPP-A (1.07), illetve nyitott velőcsőzáródási rendellenesség (kisebb mint 1/10000, negativ), 21-triszómia kockázata (1/802, negativ), 18-triszómia kockázata (kisebb mint 1/50000 negativ). Nekem ezek kinaiul vannak, de ha a védőnő szerint minden ok, akkor biztosan. :)Holnap hivom is a dokit, hogy adjon időpontot genetikai uh-ra.
2014. márc. 5. 17:02
 46/223 anonim ***** válasza:
Nekem ma be kellett mennem a dokihoz, mert elöntött valami ott lent. Megijedtem, hogy magzatvíz, de bíztam benne, hogy csak nagy mennyiségű folyás. Vettek mintát, meg megvizsgált és kaptam hüvelykúpot. (esetleges gomba, vagy gyulladás csökkentésére) Azt mondta az orvos, hogy a magzatvíz mennyisége rendben van, szerinte ezért nem magzatvíz ami kijött. Az állaga miatt (vizes) viszont megvizsgálják és 1 hét múlva tudom meg az eredményt. Jó lenne, ha már nem lenne több gond. Ja és megrövidült a méhnyak... állítólag ez nem óriási probléma.
2014. márc. 5. 19:03
 47/223 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg érdekes, hallottam már másoktól is ilyen sztorit, ott sem derült ki egyértelműen, hogy mi is volt. A lényeg, hogy a picivel minden rendben. Pihenj azért sokat!
2014. márc. 7. 13:29
 48/223 anonim ***** válasza:
Ma mentem vissza az eredményekért, nem a magzatvíz szivárog szerencsére és sem gomba, sem semmilyen fertőzés nem tenyészett ki a mintából. Még az elvileg kiirthatatlan streptococcus is negatív annak ellenére, hogy 12. héten pozitív lett az eredmény. Használt az antibiotikum:) Szóval most úgy néz ki, hogy végre minden rendben. Amúgy híztam már 2 és fél kilót és nagyon sokat érzem mocorogni a babát. Még mindig nem vettünk semmit, de nem hiszem, hogy el lennénk késve. Veletek mi a helyzet?
2014. márc. 12. 10:25
 49/223 A kérdező kommentje:

Tegnap voltunk uh-n. De takarta a sarkaval a labakozet. :(

De este ereztem rugdosni eloszor! :)

2014. márc. 12. 12:26
 50/223 anonim ***** válasza:
És az AFP eredményt megkaptad? Én még nem, csak annyit tudok, hogy minden jó lett.
2014. márc. 12. 16:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!