Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
De jó, hogy minden rendben veletek is. :)
Én is jól vagyok, igaz, pont ma rakták fel a 24 órás EKG-t a szivritmuszavar miatt, kb. két hét múlva lesz majd eredmény.
Április 11-én megyünk 4d-s uh-ra, alig várom. :) Ti voltatok már?
Én 2,5 kg-nál járok.
A méhnyak nekem is meg van rövidülve, valaki eleve úgy indul, hogy rövidebb. Ne aggódj, semmi baj nem lesz belőle. Nagyobb baj, ha a méhszáj elkezd nyílni. A szívritmuszavar problémás terhesség alatt? Nekem 23-án lesz a terheléses cukor és 3. nagy labor. Utána pedig a belgyógyászati kivizsgálás.
Kérdező, veled mi a helyzet? Hogy vagy?
Remélem, hogy nem lesz gond, de azért én picit megijedtem. Téged sem tiltottak el emiatt semmitől?
A terhesség egyébként felerősiti a szivritmuszavart, és ha sokszor előfordul, vagy hosszabb ideig tart, az nem túl jó a babának sem, ezért kell rá a gyógyszer.
Nekem a 16. héten volt a belgyógyászati. Neked akkor nem kellett menni? Úgy látom itt is igaz, hogy ahány ház, annyi szokás. :)
Nem tiltottak el semmitől, a sexre is azt mondták, hogy próbáljuk ki, ha nem érzem, hogy rossz lenne, meg nem keményedek nagyon utána, még azt is szabad. (Mondjuk mi inkább nem mertünk kockáztatni...)
Mivel veszélyeztetett vagyok, eleve többet pihenek és nem is dolgozom, de mindent csinálok most már.
Nálunk a cukorterhelés és a labor eredményét a belgyógyász fogja kiértékelni, mert ha gond van, eleve úgy végzi majd a vizsgálatot. Ezért a 24. héten csinálják. Fogorvoshoz kétszer kell menni, meg bőrgyógyászhoz is elküldtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!