Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/223 anonim ***** válasza:
Megvolt ma a második genetikai ultrahang. Minden eredmény jó és megerősítették, hogy biztosan kisfiú. Én is elkezdtem szedni a vasat, mert tiszta kiütés vagyok és a vérkép alapján vashiányos. Remélem hamarosan elmúlnak a kiütések. Az elmúlt pár napban nagyon bepörgött Tomika, 4kor ébresztett ma is. Ti hogy vagytok? Hízás? Én +3,5 kilónál járok.
2014. márc. 26. 14:22
 62/223 anonim ***** válasza:

De jó, hogy minden rendben veletek is. :)

Én is jól vagyok, igaz, pont ma rakták fel a 24 órás EKG-t a szivritmuszavar miatt, kb. két hét múlva lesz majd eredmény.

Április 11-én megyünk 4d-s uh-ra, alig várom. :) Ti voltatok már?

Én 2,5 kg-nál járok.

2014. márc. 27. 17:39
 63/223 anonim ***** válasza:
Mi még nem voltunk. Május elején lesz a párom szülinapja, úgy gondoltam ez lesz a meglepi. Biztos nagy élmény lesz.
2014. márc. 28. 13:51
 64/223 A kérdező kommentje:
Mi lanyommal voltunk 4d-n, nagyon jo elmeny volt, ott derult ki a neme is. :)
2014. márc. 28. 14:25
 65/223 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi van veletek, hogy vagytok? Nekem tegnap délután elindult az előtejem, meg is ijedtem hirtelen. Állítólag semmi jelentősége. Majd 23-án megyek cukorterhelésre, utána pedig a belgyógyászati szűrésre. 4 kilónál járok, csak a hasam nő, de az egy kisebb görögdinnyére hajaz. Amúgy velünk minden ok.
2014. ápr. 7. 14:38
 66/223 anonim ***** válasza:
Furi dolog ez az előtej, el sem tudom képzelni, milyen lehet. Én is azt olvastam, hogy nem sok jelentősége van. Én jövő hét csütörtökön megyek megint terheléses cukorra. Ma voltam nődokinál, meg van rövidülve a méhnyak, bár értéket nem mondott, mennyire. Nem tiltott el semmitől, csak napi 2*3 mg-t írt elő. De azért meg vagyok ijedve kicsit, nem akarom,hogy korán el kezdjek kinyílni. Jah és voltam kardiológusnál is, enyhe szívritmuszavarom van a 24 órás EKG alapján, olyan gyógyszert kaptam rá, amit csak akkor kell bevennem, ha érzem, hogy felmegy a pulzusom. 3 kg-t híztam, ebből 2 az utóbbi 1 hónapban! Ezen kicsit meglepődtem.
2014. ápr. 8. 17:13
 67/223 anonim ***** válasza:

A méhnyak nekem is meg van rövidülve, valaki eleve úgy indul, hogy rövidebb. Ne aggódj, semmi baj nem lesz belőle. Nagyobb baj, ha a méhszáj elkezd nyílni. A szívritmuszavar problémás terhesség alatt? Nekem 23-án lesz a terheléses cukor és 3. nagy labor. Utána pedig a belgyógyászati kivizsgálás.

Kérdező, veled mi a helyzet? Hogy vagy?

2014. ápr. 8. 19:28
 68/223 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy nem lesz gond, de azért én picit megijedtem. Téged sem tiltottak el emiatt semmitől?

A terhesség egyébként felerősiti a szivritmuszavart, és ha sokszor előfordul, vagy hosszabb ideig tart, az nem túl jó a babának sem, ezért kell rá a gyógyszer.

Nekem a 16. héten volt a belgyógyászati. Neked akkor nem kellett menni? Úgy látom itt is igaz, hogy ahány ház, annyi szokás. :)

2014. ápr. 9. 11:51
 69/223 anonim ***** válasza:

Nem tiltottak el semmitől, a sexre is azt mondták, hogy próbáljuk ki, ha nem érzem, hogy rossz lenne, meg nem keményedek nagyon utána, még azt is szabad. (Mondjuk mi inkább nem mertünk kockáztatni...)

Mivel veszélyeztetett vagyok, eleve többet pihenek és nem is dolgozom, de mindent csinálok most már.

Nálunk a cukorterhelés és a labor eredményét a belgyógyász fogja kiértékelni, mert ha gond van, eleve úgy végzi majd a vizsgálatot. Ezért a 24. héten csinálják. Fogorvoshoz kétszer kell menni, meg bőrgyógyászhoz is elküldtek.

2014. ápr. 9. 12:21
 70/223 A kérdező kommentje:
Enis jovoheten megyek cukorterhelesre. Ha tagulsz is siman huzhatod meg a vegeig. :)
2014. ápr. 9. 17:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!