Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Nem, mi Kunert babakocsit vettünk, nekem nagyon tetszik, és teljesen jó áron jutottunk hozzá, bár még picit korainak tartottam, de ennyiért sajnáltam volna otthagyni.
Nekem nem igazán látszik még a pocakom, én látom magamnak, de pont tegnap mondta az egyik kismama ismerősöm, hogy elég picike ahhoz képest, hogy 16 hetes vagyok. D majd megnő. :) És mozgást sem igazán érzek még...
Neked hol tapad a lepény? Nekem a 12. héten még a mellső falon volt, 1 hét múlva már hátsó falon tapadt. Elég vékony is vagyok, gondolom ez is befolyásolja. Tegnap este volt először olyan, hogy akkorákat moccant, mintha pukkogott volna a hasfalam. Rendesen érezni lehetett a tenyeremmel is. De apukájának nem akarta csinálni.
Ha neked mellső fali lepényed van, akkor később érzed és gyengébben.
És milyen a babakocsi, tologattad? Fordul, stabil, kényelmes?
Hát ez jó kérdés, nekem a méhlepényről egyik doki sem mondott semmit. Át is néztem most a papirjaimat, nincs irva semmi sem róla. Szóval nem tudom! De jó neked,hogy már érzed mozogni! Ti vásároltatok már valamit?
Igen, nagyon jó kisbabakocsi szerintem, első 2 kereke bolygós, nagyon jó tologatni. Mellékelek egy képet róla, hogy milyen. Egyedül bébi hordozó nincs hozzá.
Megvolt tegnap az ultrahang, minden rendben. Minden alkalommal, amikor a védőnőhöz menni kell, utána van ultrahang is. Így a 20. héten nekem kettő is lesz, a genetikai, meg egy, amit a védőnő után csinál az orvos.
Nagyon szép kis babakocsi, tetszik. Nem vettünk még semmit, illetve tegnap írtuk alá a szerződést házra, de az nem babaholmi:) Viszont így saját otthonba visszük majd haza a babát. Amíg a felújítás le nem zajlik, addig nem vásárolunk, mert nem tudjuk hova tenni a dolgokat. A hasam nekem is rohamosan nő. Mérleg szerint ugyanannyi vagyok, mint amikor megtudtam, hogy jön a baba. Valószínű nem sokáig marad így:) Kérdező, te érzed már, hogy mocorog?
De jó, hogy ilyen sűrűn látod uh-n a picurt. Én majd 3 hét múlva megyek.
A lakáskérdés is nagyon fontos, mi is most fogunk felújitani, de amiket veszünk, azt a szüleimnél lerakjuk.
Nekem a hasam nem nagyon nő. Egy másik fórumon töltöttek fel lányok képeket,hát az enyém meg sem közeliti az övékét. Most picit aggódom is, hogy normális-e, hogy még ilyen kicsi.
Lanyommal ilyen idos terhesen teljesen lapos hasam volt szoval ne izgulj hogy kicsi. :)
Mozgas..par hete erzek valamit ami talan o de nem vagyok benne mindig biztos. :)
Az, hogy a hasad nem annyira nőtt meg szerintem is tök normális. Amúgy, ha mellső falon tapad a lepény,-úgy tudom- akkor nem is nő olyan nagyra a hasad és később látszik, meg a mozgást is később érzed. Szóval simán lehet, hogy ennyi a magyarázat.
Kérdező, te milyen jellegű mozgást érzel? Van az a dolog, ami olyan, mint a bélmozgás, csak valahogy kisebb a kiterjedése, meg a méhemnél érzem. Abban nem vagyok mindig biztos, hogy a baba, vagy gázbubi. Meg van az a dolog, ami ilyen pukkogás szerű, gondolom azok gyenge rugdosások. Ezeket már kívülről is lehet néha érezni. Kaja után és este aktívabb az én babám.
Neveket választottatok már?
Sziasztok, hogy vagytok? Minden rendben mindenkivel? Remélem igen. :)
Nah most már én is megtudtam, hátsó fali a méhlepényem. Elvileg ez a legideálisabb. Ma voltunk uh-n. Bár nem terveztük, de szerdán szivritmuszavar miatt sürgősségin kötöttem ki, és megijedtem, hogy a babának nehogy baja legyen! De szerencsére minden rendben, szépen fejlődik, a korának megfelelő mindene. A doki tippje szerint kislány lesz. :) Bianka lesz akkor a neve...az első perctől tudtuk, mindkettőnknek nagyon tetszik! Fiú nevekkel bajban lettünk volna, valószinűleg akkor Dávid lett volna. Bár nem 100%, hogy kislány lesz, de erős tipp. Nektek vannak már kinézve nevek?
Kapok majd 24 órás EKG-t, ha tényleg szivritmuszavarom van, akkor tervezett császár lesz belőle, mert úgy nem lenne túl jó vajúdni, a doki szerint. Mindig úgy voltam vele, hogy inkább természetes szülés, ha valami gáz van, akkor nyilván nem zárkózom el a császár elől, de úgy néz ki, meg se próbálhatom majd természetes úton világa hozni. De nem vagyok csalódott, hiszen az egészségünk a fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!