Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/223 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem van 16. heti is, úgy tudom, hogy itt mindenkinek van. (Szeged) Az AFP-n már nagyon szeretnék túl lenni és tudni, hogy rendben. Melyik babakocsit vettétek meg? Te írtad, hogy a Takot néztétek ki, vagy lehet, hogy az a kérdező volt. (Elvileg nekünk is az lesz) Hízni még én sem híztam, viszont a pocim napról napra láthatóan nő. Már bátrabbak megkérdezik, hogy babát várok -e? Néha már érzek olyasmit, ami szerintem a baba, de majd pénteken megyek és megkérdezem a dokit. Az aug. 9-i vagyok, csak email címem megszűnt és újra kellett regisztrálnom.
2014. febr. 19. 21:19
 32/223 anonim ***** válasza:

Nem, mi Kunert babakocsit vettünk, nekem nagyon tetszik, és teljesen jó áron jutottunk hozzá, bár még picit korainak tartottam, de ennyiért sajnáltam volna otthagyni.

Nekem nem igazán látszik még a pocakom, én látom magamnak, de pont tegnap mondta az egyik kismama ismerősöm, hogy elég picike ahhoz képest, hogy 16 hetes vagyok. D majd megnő. :) És mozgást sem igazán érzek még...

2014. febr. 20. 09:38
 33/223 anonim ***** válasza:

Neked hol tapad a lepény? Nekem a 12. héten még a mellső falon volt, 1 hét múlva már hátsó falon tapadt. Elég vékony is vagyok, gondolom ez is befolyásolja. Tegnap este volt először olyan, hogy akkorákat moccant, mintha pukkogott volna a hasfalam. Rendesen érezni lehetett a tenyeremmel is. De apukájának nem akarta csinálni.

Ha neked mellső fali lepényed van, akkor később érzed és gyengébben.

És milyen a babakocsi, tologattad? Fordul, stabil, kényelmes?

2014. febr. 20. 10:10
 34/223 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés, nekem a méhlepényről egyik doki sem mondott semmit. Át is néztem most a papirjaimat, nincs irva semmi sem róla. Szóval nem tudom! De jó neked,hogy már érzed mozogni! Ti vásároltatok már valamit?

Igen, nagyon jó kisbabakocsi szerintem, első 2 kereke bolygós, nagyon jó tologatni. Mellékelek egy képet róla, hogy milyen. Egyedül bébi hordozó nincs hozzá.

[link]

2014. febr. 21. 17:50
 35/223 A kérdező kommentje:
Itt nincs 16. heten uh csak vervetel. 19. heten lesz majd csak :(. Babaholmikkal kicsit levagyunk maradva de mostmar osszeszedjuk magunkat. A hasam mar hatalmad pedig csak 1 kg pkusznal tartok.
2014. febr. 21. 20:16
 36/223 anonim ***** válasza:

Megvolt tegnap az ultrahang, minden rendben. Minden alkalommal, amikor a védőnőhöz menni kell, utána van ultrahang is. Így a 20. héten nekem kettő is lesz, a genetikai, meg egy, amit a védőnő után csinál az orvos.

Nagyon szép kis babakocsi, tetszik. Nem vettünk még semmit, illetve tegnap írtuk alá a szerződést házra, de az nem babaholmi:) Viszont így saját otthonba visszük majd haza a babát. Amíg a felújítás le nem zajlik, addig nem vásárolunk, mert nem tudjuk hova tenni a dolgokat. A hasam nekem is rohamosan nő. Mérleg szerint ugyanannyi vagyok, mint amikor megtudtam, hogy jön a baba. Valószínű nem sokáig marad így:) Kérdező, te érzed már, hogy mocorog?

2014. febr. 22. 07:48
 37/223 anonim ***** válasza:

De jó, hogy ilyen sűrűn látod uh-n a picurt. Én majd 3 hét múlva megyek.

A lakáskérdés is nagyon fontos, mi is most fogunk felújitani, de amiket veszünk, azt a szüleimnél lerakjuk.

Nekem a hasam nem nagyon nő. Egy másik fórumon töltöttek fel lányok képeket,hát az enyém meg sem közeliti az övékét. Most picit aggódom is, hogy normális-e, hogy még ilyen kicsi.

2014. febr. 22. 11:42
 38/223 A kérdező kommentje:

Lanyommal ilyen idos terhesen teljesen lapos hasam volt szoval ne izgulj hogy kicsi. :)

Mozgas..par hete erzek valamit ami talan o de nem vagyok benne mindig biztos. :)

2014. febr. 22. 21:30
 39/223 anonim ***** válasza:

Az, hogy a hasad nem annyira nőtt meg szerintem is tök normális. Amúgy, ha mellső falon tapad a lepény,-úgy tudom- akkor nem is nő olyan nagyra a hasad és később látszik, meg a mozgást is később érzed. Szóval simán lehet, hogy ennyi a magyarázat.

Kérdező, te milyen jellegű mozgást érzel? Van az a dolog, ami olyan, mint a bélmozgás, csak valahogy kisebb a kiterjedése, meg a méhemnél érzem. Abban nem vagyok mindig biztos, hogy a baba, vagy gázbubi. Meg van az a dolog, ami ilyen pukkogás szerű, gondolom azok gyenge rugdosások. Ezeket már kívülről is lehet néha érezni. Kaja után és este aktívabb az én babám.

Neveket választottatok már?

2014. febr. 23. 08:45
 40/223 anonim ***** válasza:

Sziasztok, hogy vagytok? Minden rendben mindenkivel? Remélem igen. :)

Nah most már én is megtudtam, hátsó fali a méhlepényem. Elvileg ez a legideálisabb. Ma voltunk uh-n. Bár nem terveztük, de szerdán szivritmuszavar miatt sürgősségin kötöttem ki, és megijedtem, hogy a babának nehogy baja legyen! De szerencsére minden rendben, szépen fejlődik, a korának megfelelő mindene. A doki tippje szerint kislány lesz. :) Bianka lesz akkor a neve...az első perctől tudtuk, mindkettőnknek nagyon tetszik! Fiú nevekkel bajban lettünk volna, valószinűleg akkor Dávid lett volna. Bár nem 100%, hogy kislány lesz, de erős tipp. Nektek vannak már kinézve nevek?

Kapok majd 24 órás EKG-t, ha tényleg szivritmuszavarom van, akkor tervezett császár lesz belőle, mert úgy nem lenne túl jó vajúdni, a doki szerint. Mindig úgy voltam vele, hogy inkább természetes szülés, ha valami gáz van, akkor nyilván nem zárkózom el a császár elől, de úgy néz ki, meg se próbálhatom majd természetes úton világa hozni. De nem vagyok csalódott, hiszen az egészségünk a fő.

2014. febr. 28. 19:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!