Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Az nem túl jó. Én is fenyegető vetélés miatt vagyok veszélyeztetettként itthon. Már december 22-e óta. Ha eleget pihensz (tudom kisgyerek mellett nem lesz könnyű) és szeded a gyógyszert, akkor nem lesz gond. Drukkolok, hogy rendben legyél.
A 8-i.
Húh, ez nagyon nem jó hir! :( Próbáld megoldani valahogy, hogy csak wc-zni, zuhanyozni menj ki. Én két hétig feküdtem emiatt a 6.-8. hét között, de szerencsére helyrejöttünk. Bár nekem nincsen még gyermekem, úgyhogy Neked nehezebb az tény. Próbálj meg valakitől segitséget kérni. Szüleid esetleg?
Aug.8-ai: örülök, hogy veletek minden ok. :) De jó, hogy már tudod a nemét! Én a 12. héten 2 uh-n is voltam, egyiken sem mutatta meg magát.
Aug. 5-ei
Remélem megmarad a baba! Ird majd meg, mi lett veletek! De azért jó pár napja volt már, hogy irtad a fenyegető vetélést, szerintem az biztató, hogy eddig nem következett be. Szoritok értetek!
Aug.5-ei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!