Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/223 anonim ***** válasza:

Az nem túl jó. Én is fenyegető vetélés miatt vagyok veszélyeztetettként itthon. Már december 22-e óta. Ha eleget pihensz (tudom kisgyerek mellett nem lesz könnyű) és szeded a gyógyszert, akkor nem lesz gond. Drukkolok, hogy rendben legyél.

A 8-i.

2014. jan. 31. 11:28
 22/223 A kérdező kommentje:
Ma elmentem a közeli boltig meg vissza és már attól nagyon görcsöltem, pedig direkt nem is vettem fel a lányom. :(
2014. febr. 1. 13:09
 23/223 anonim ***** válasza:
Nem tudsz valakitől segítséget kérni, hogy tényleg pihenj? Nagyon fontos lenne, legalább pár napig, 1 hétig, hogy tényleg csak addig legyél talpon, amíg mosdót elintézed. Nekem ég és föld, mióta pihentem pár hetet.
2014. febr. 1. 13:25
 24/223 anonim ***** válasza:

Húh, ez nagyon nem jó hir! :( Próbáld megoldani valahogy, hogy csak wc-zni, zuhanyozni menj ki. Én két hétig feküdtem emiatt a 6.-8. hét között, de szerencsére helyrejöttünk. Bár nekem nincsen még gyermekem, úgyhogy Neked nehezebb az tény. Próbálj meg valakitől segitséget kérni. Szüleid esetleg?

Aug.8-ai: örülök, hogy veletek minden ok. :) De jó, hogy már tudod a nemét! Én a 12. héten 2 uh-n is voltam, egyiken sem mutatta meg magát.

Aug. 5-ei

2014. febr. 1. 21:25
 25/223 A kérdező kommentje:
Semmi segítségem. Párom ha itthon van megcsinál mindent helyettem, de hát egész napokat dolgozik szóval ha dolgozik én csinálok mindent. Apám nincs, anyukám is éjjel nappal dolgozik. :(Lassan letelik a 10 napos gyógyszerkezelésem, kíváncsi leszek mit mond majd a doki.
2014. febr. 6. 13:36
 26/223 anonim ***** válasza:

Remélem megmarad a baba! Ird majd meg, mi lett veletek! De azért jó pár napja volt már, hogy irtad a fenyegető vetélést, szerintem az biztató, hogy eddig nem következett be. Szoritok értetek!

Aug.5-ei

2014. febr. 8. 17:13
 27/223 A kérdező kommentje:
Már befejeződöt a gyógyszerkezelésem, tegnap beléptünk a 15. hétbe, a görcsök megszüntek. Néha van egy kicsi de nem vészes. Erős a babám. :)
2014. febr. 12. 17:36
 28/223 anonim ***** válasza:
Ez nagyszerű hír! :)
2014. febr. 13. 09:12
 29/223 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok, mi volt a 16. heti ultrahangon? Én pénteken megyek majd.
2014. febr. 18. 08:05
 30/223 anonim ***** válasza:
Szia! Én ma voltam vérvételen, AFP-n, két hét múlva lesz eredmény, akkor kell mennem uh-ra. Nem a 18.-19. héten van a következő kötelező uh? Közérzetetek milyen? Én egész jól vagyok, csak szinte minden nap fáj a fejem. Hizni még nem hiztam, viszont megvettük a babakocsit. :)
2014. febr. 19. 15:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!