2013. augusztusában szülő kismamák, hogy vagytok?
Jaj ne haragudj, hogy ide írok, én július közepére várom a kicsimet, de sztem július vége lesz. Annyira szeretem az ilyen kérdéseket azért válaszolok ha nem baj :D
Kislány lesz, első baba Jól vagyok, állandóan ennék, meg ennék, meg ennék, műzli FAGYI stb! :D
Plusz 12 kg-nál járok de senki sem tudja hova ment :D
Aug. végére várom, és jelenleg elég jól viselem.
Nem tudom, mennyit szedtem fel, kb. 6-7 kilót.
Harmadik baba, a neme születéskor kiderül! :)
Én augusztus 10.re várom. A nemét még nem tudjuk,a szombati 4Dben bízunk, hogy ott kiderül :)
Jól viselem a terhességet, bár az elején sajnos voltak problémák.
Eddig úgy 1,5 kilónál tartok, de az is ingadozik. Hol rajtam van, hol nincs :D
Na és nálad mi a helyzet kérdező? :)
25 hkm
4es vagyok :)
de megvisel kicsit, a fejem nem fáj, de a babám tök lusta.. és ezzel megijeszt..
Szia! Ezek szerint én vagyok itt most a legnyomibb! :) Elkezdett fájni a hátam, nem kicsit. A levegőt már vagy 2 hete nehezen veszem, pláne evés után, pedig keveset eszek egyszerre. A lábam is dagad már, és még dolgozom május végéig. Augusztus 5-re vagyok kiírva, mi lesz velem addig!? De a babával minden rendben szerencsére, én meg kibírom! Kisfiú lesz:)Kb 5kb+ van rajtam. Ja! és holnap megyek a vércukorvizsgálatra.
Boldog babavárást mindenkinek! 25+4 hkm
Én ugyan július 29.-re vagyok kiírva, de lehet, hogy átcsúszik augusztusra, ki tudja...
Első szülésem lesz, kislány, és ebben a melegben egyre nehezebb.
Egy 10-est szedtem fel kereken.
ismét 4es vagyok :)
én sem lepődnék meg, mert én kisfiúnak érzem.. :D
viszont eddig 2x azt álmodtam, hogy lány.. na akkor most találjam ki, mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!