Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2013. augusztusában szülő...

Mareszjoe kérdése:

2013. augusztusában szülő kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mikorra várjátok a picurt? Fiú lesz vagy leány? Hogy viselitek a terhességet? Mennyit szedtetek fel?

2013. ápr. 25. 12:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Szió! Én agusztus 31 re várom , második babó lesz, kis fiú . És már nagyon jól vagyok több mint 4 hete , televagyok energiával és minden egyes percét imádom a terheségemnek .

Az első három hónap volt csak fárasztó :)

21+5 hkm :)

2013. ápr. 25. 14:55
 12/31 anonim ***** válasza:
Szia!Sziasztok!Első babó,augusztus 10-re várjuk mi is,szerencsére minden rendben van vele és az egész várandósságom problémamentes volt eddig,remélem így is folytatódik.9kilót híztam,14-nél jó lenne megállni.:-)Ma voltam uh-on eddig fejvégű volt a picúr,most medencevégű,mocorog,forgolódik és rejtőzködik,még nem tudjuk h kisfiú vagy kislány lesz e,az egyik lábát felhúzta szorosan a feneke alá,nem lehet látni,én is a 4d-ben bízok,hátha..:-)
2013. ápr. 25. 15:48
 13/31 A kérdező kommentje:
Hát 4-es! szombaton majd okosabb leszel,de mindenképp írd majd meg,hogy mi lesz,és Te is,utolsó! :-D nagyon kiváncsi vagyok! örülök,hogy mindenki jól van! 5ös! szerintem csak az időváltozást érzed,vagyis remélem,és hamar tul leszel ezen az időszakon,és te is jobban élvezed a babavárást! :)
2013. ápr. 25. 16:14
 14/31 anonim ***** válasza:

ismét 4es :D

oké, megírom mindenféleképpen :)

12es, akkor egy cipőben járunk :)

2013. ápr. 25. 17:28
 15/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok! én aug. 3-ra várom az elsö babucit. kislány, kivétel... :) elég keveset mozog pár napja, lehet a meleg miatt! még dolgozom június második hetéig! remélem bírni fogom. sajna, ma elkezdett fájni a hátam. egyébként nagyon jól vagyunk, élvezem, h pocakos vagyok! igaz, h már nagyon várom, h eljöhessek szabira...
2013. ápr. 25. 19:06
 16/31 Lues ***** válasza:
Sziasztok! Kedves kérdező! Én is augusztus 21-re vagyok kiírva és kisfiút várunk! :) Eddig 5-6 kg plusznál járok és minden a legnagyobb rendben van! Még én is dolgozok, ténylegesen június 2. hetéig, de már én is nagyon várom, hogy végre itthon lehessek, egyre nehezebb lesz elviselni ezt a nagy meleget! :)
2013. ápr. 25. 19:34
 17/31 anonim ***** válasza:

sziasztok!

3. babámat augusztus 7-re várom, még nem tudjuk a nemét, majd olyan 2 hét múlva remélhetőleg már kiderül..

Eddig keveset szedtem fel(3kg kb), a meleget kimondottan élvezem :) nem terhes a terhesség, szóval szupin vagyok /vagyunk:))

2013. ápr. 26. 08:05
 18/31 anonim ***** válasza:
Szia én augusztus 27-re vagyok kiirva van 2 fiam és ö is kisfiú lesz eddig 2.5 kg-t szedtem fel.
2013. ápr. 26. 10:16
 19/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) Én szeptember 4-re várom a második babám,aki fiú lesz(első lány),de valahogy úgy érzem,hogy a 38. héten kibújik...majd meglátjuk,mert a lányomat túlhordtam! Most tartok 21+3 -nál és eddig 2kg jött fel,de nekem is ingadozik,hol több vagyok 1 kg-val hol kevesebb,én reménykedek abban hogy annyi mint a lányomnál(20kg) nem fog feljönni,mivel egész nyáron játszóterezni fogunk,tavaly ennek segítségével 3 kg-t fogytam :) Tökéletesen érzem magam,az elején volt 2 hét émelygés,a főtt kaja szagától totál rosszul voltam,mindegy mi volt az!Ki milyen vitaminokat szed?Miket írkált fel már a doki?
2013. ápr. 26. 11:47
 20/31 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten örülök,hogy nem egyedül fogom átvészelni a melegeket,hogy vannak sorstársaim! :) én gravidát szedtem,de csak az első trimeszterben,utána már rosszul lettem tőle,nem bírja a gyomrom. egy hete kezdtem el vasat szedni,de amugy semmi mást! :) te szedsz vmit?
2013. ápr. 26. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!