Júniusban szülő kismamák, hogy vagytok?
Szia!
Jún.22-re vagyok kiírva és gömbölyödök rendesen :) Sokak szerint nagyon nagy a pocim.Elvileg kislány lesz,de nem mondták 100%-ra :)
Elég sok gond volt velem eddig,pl:elején folyamatos hányinger,émelygés reggeltől estig,közben húgyúti fertőzés,aztán állandó görcsök-ez miatt kórház,gyógyszerszedések,veszélyeztetett lettem sajna.Most már ez jobb,bár enyhén még mindig érzem sokszor,de az már semmi.Aztán meg a toxoplasma eredményem lett pozitív-ez kikészített mindkettőnket,hetekig borzalom volt az egész és most a héten megjött a harmadik eredmény,hogy védett vagyok :))) De már el kellett kezdenem szedni a Rovamycint.Hát ezt nem kívánom senkinek!!
De most már nagyon reméljük,hogy minden rendben lesz és ez a kis csimota szerencsésen és egészségesen jön a világra!Ja,kifelejtettem a gyomorsavat,hetek óta az kínoz nap,mint nap :)
Úgyhogy nekünk kijutott :( De most már bizakodunk!! :)
És te hogy vagy?Bocsi,hogy ennyit írtam :)
Szia!
Én júni 20., de az ultrahang konzekvensen mindig egy héttel fiatalabbnak mutatja, szóval valószínűleg fiatalabbka.
Én is kerekedek, de őszintén szólva nem nagyon tudom megállapítani mekkorának kéne lennie a pocimnak. Így téli kabátban kb most kezdett el látszani, tegnap adták át először a helyet, én meg nem értettem kinek integetnek, hogy menjen oda leülni. Forgolódtam, hogy hol van ott öreg nénike, de egyet se láttam, aztán lassan rájöttem... :D:D
Egyébként engem a gyomorégés kínoz csak, meg néha a hátfájás, de egyelőre egyik se túl vészes szerencsére. :)
Viszont a hízással kapcsolatban megnyugtattál, én még mindig alig hízom, pedig korábban se voltam épp nagydarab... senki nem érti, hogy honnan került rám ez a nagy has, ha a kilóim nem változtak... :)
Nőgyógyászt kérdeztem, azt mondta a baba jól van, ez a lényeg, szóval igyekszem nem aggódni és enni jó sokat. :)
Sziasztok!
Én Júni 19-re vagyok kirva.Második gyerek fiú ő is.
Nekem az eleje a 6-12.hétig hánytam sokat.Fogytam 10 kilót aztán mire ez elmúlt elkezdtem vérezni majd kiderült hogy van egy hematómám a magzatburok mellett.Majd ezután nem sokkal a 20.héten jött azzal a doki hogy felpuhult a méhnyakam.Ezután ha ez még nem lenne elég cukros lettem és diétáznom kell meg méregetni a cukromat napi 4 alkalommal ami nem kevés pénzbe kerül.Szóval nekünk is kijutott de amúgy megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!