Júniusban szülő kis mamik, mikor kezdtek el összepakolni?
Június végére várom a babát. Legkésőbb május végén össze fogok pakolni.
A mit viszünk magunkkal kérdés kórházfüggő. Anyukának a szokásos: hálóing, köntös, bugyi, evőeszközkészlet, tisztálkodószerek, törölköző, papucs, puha WC papír, pzs, ilyesmi. De van, ahol a babának is mindent vinni kell, még ruhát is. És ilyen helyen fogok szülni.
Sok mindenünk megvan, mert nem első baba. nem kell kádat, ágyat, pelenkázót, egyebet vennem. De muszáj lesz néznem egy iker vagy testvérkocsit, mert kicsi lesz a korkülönbség, és hát ruhákat, mert lány után fiú jön.
Ezeket áprilisban a tavaszi börzén szeretném megvenni.
25+4 hetes vagyok. Én még nem gondolkozom rajta, hogy mit viszek a körházba, ráérek. :) Őszintén szólva, még el sem kezdtünk vásárolni, majd csak áprilisban. Márciusban jön még a lakásfelújítás, addig fölösleges is lenne vásárolni, mert nem tudjuk hova rakni. :) Júni 3-ra vagyok kiírva, így április utolsó-május első hetében már azt szeretném, ha minden meglenne, hogy ha előbb kibújik, akkor se legyen gond, hiszen májusban már szinte minden percben jöhet. :) A körházból pedig majd kérek egy listát, amire le van írva, hogy mit ajánlatos vinni.
Boldog babavárást mindenkinek!
Szia!
Én junius 30-ra vagyok kiirva az ikrekkel de ök hamarabb jönnek.
Egyenlöre még csak nézelödünk és pár ruhát vettünk amiket kár lett volna ott hagyni nameg tervezgetünk.
Május eleje közepe felé tervezzük megvenni a kocsit és az ágyakat hogy ha hamarabb jönnek se legyen gond.
A kocsin és az ágyon kivül minden megmaradt a lányunk és a fiunkrol ráadásul ök is párban lesznek majd:egy kisfiu és egy kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!