Mareszjoe kérdése:
2013. augusztusában szülő kismamák, hogy vagytok?
21/31 A kérdező kommentje:
Ja! meg kitartást a dolgozó kismamáknak! le a kalappal előttetek! én február óta itthon vagyok,nekem nem ment a meló.. konyhán dolgoztam,és már februárban 40 fok fölötti volt a hőmérséklet,nem kíméltek. Ha már nem voltam hajlandó a földröl felemelni egy karton tejet vagy lisztet és felrakni egy magasabb polcra,megkaptam,hogy nagyon elkényelmesedtem.No meg állandóan sírtam,valaki ugy szolt hozzám,már bömböltem is! :-D azt megbeszéltük párommal,hogy nincs erre szükségünk! Azért mondom,le a kalappal előttetek! :)
Én Femibion-t szedek,az elsőnél is bevált,magneB6-ot és vasat(neo-ferro folgamma)!Szerintem sokkal jobb nyáron pocakosnak lenni,igaz meleg van,de nem kell 28 ruhát magunkra venni,hogy fel-meg ne fázzunk,nem kell komplett ruhatárat venni télre,amit 3 hónap után semmire sem fogsz tudni használni.Jajjj és a nyár előnye,hogy rengeteg fagyit lehet enni :) Én tegnap is bevertem 4 gombócot :) Munkával kapcsolatban pedig,hogy nem mindegy hol és mit dolgozol,ha irodában ülsz akkor akár 7-8 hónaposig is kibírod,de pl egy kertészetben már necces lenne...én egy látványpékségből jöttem szülni,3 hónapos lehettem,mikor felhívott a főnököm otthon,hogy irassam ki magam a dokival,mert a többieket csak hátráltatom,kicsit meglepődtem,de rohadtul örültem neki,hogy holnaptól nem kell 3:40-kor kelnem! :)
2013. ápr. 26. 12:49
Nem tudom neked hány órás volt a műszakod,de nekem 14 reggel 6-este 8-ig,plusz oda-vissza utazás,2x 1,5-2 óra,örültem ha este leszálltam a buszról,mert tudtam hogy mindjárt ágyba érek!Ezt szerintem sokáig nem lehet csinálni...barátnőm is konyhás volt,minden szagtól rosszul volt,sikált,emelt,aztán egyszer ugy begörcsölt,hogy percekig nem bírt megmozdulni,neki akkor mondta a dokija,hogy azonnal abbahagyni a munkát!5. hónapban lehetett!
2013. ápr. 26. 13:01
4es vagyok megint :D
én Femibiont szedek, a Gravidától hánytam :(
december óta itthon vagyok, mert raktárban dolgoztam.. 12 órát, plusz utazás volt napi 3 óra :(
2013. ápr. 26. 13:42
25/31 A kérdező kommentje:
én 6-tól du. 3ig dolgoztam,kivéve mikor rendezvény volt,mert akkor kb. este 10kor értem haza.. viszont nekem csak 1 órás buszútam volt. :)
15-ös vagyok. Az irodai munka is lehet fárasztó (persze nem annyira, mint pl. egy pékség), nekem már fáj a derekam, és sajna gyalog kell járnom dolgozni, ami napi 50-60 perc séta. Ebben a melegben kezdem nehezen viselni... és pont ma közölték, hogy mégsem mehetek el júni 1. hete után... még 3 hetet rá kell húznom! Remek...
Én csak Gravidát szedek, de lehet, hogy elkezdem a magnéziumot is, mert kezd kicsit görcsölni a hasam. :(
Eddig kb. 7 kiló jött fel, de nem tudom hova... :) A hasam sem nagyon nagy.
2013. ápr. 26. 16:09
27/31 A kérdező kommentje:
Hát igen,azért egy helyben ülni napi 6-8-10 órát se lehet kellemes! Egyik munka se jó! szerintem egy leendő anyukának most a családi fészket kellene építeni,felkészülni egy uj jövevény érkezésére.
És ki merre fele fog szülni? 4Ds kismamák! tudjátok már a baba nemét? :)
Én elvileg pesten a Szent imre kórházban,ha vállalja a doki a szülést,majd 6-án megyek tanácsadásra,akkor fogok rákérdezni,ha nem vállalja akkor is oda fogok menni,csak nem küldenek el...ha meg igen akkor a SOTE II-n!Fogadtatok dokit?
2013. ápr. 27. 13:35
itt újra a 4es :D
megvolt a 4D :) kislányunk lesz :)
én a Bajcsyba fogok szülni, fogadott doki és szülésznő nélkül.
2013. ápr. 27. 16:03
30/31 A kérdező kommentje:
szia 4es! örülök,hogy végre megtudtátok,hogy hercegnőtök lesz! :-D én se fogadtam se dokit se szülésznőt,az uj rendelet szerint ugy se szülhetünk a választottnál,csak ha épp ő van ügyeletben,ugyhogy feleslegesnek tartom...
Kapcsolódó kérdések: