Április végén, május elején szülő kismamik Ti milyen és mennyi ruhát visztek a kórházba a babának? Miben gondoltátok hazahozni?
Valószínűleg be kell mostanában feküdnöm a kórházba és apának kell majd behoznia a ruhákat,mert a kórházban nem adnak.Mit készítsek össze?
Kezdek pánikolni.............
Hát, megmondom őszintén, fogalmam sincs még, hogy mennyi ruhát viszek be.
Viszont azt tudom, hogy plüss rugiban hozom haza, ha elég jó idő lesz már.
Miért fektetnek be? :-(
A MÁV-ban szülök majd,de ott azt mondta a szülésznő vigyünk be a babának ruhát is....
33 hetes vagyok és csökkent magzati áramlás miatt fenyegetnek a befekvéssel :(
Sajnálom. Én 32. hetes leszek holnap.
A méhlepényed mennyire érett?
Tökéletes a méhlepény,szóval ezért sem értem....
Minden héten megyek UH-ra és ha romlana valami akkor azonnal befektetnek .
Remélem, hogy nem lesz senni probléma Veletek.
Kisfiút vagy kislányt vártok? :-)
Három napra kell, szóval: 4-5 rugi + body, 1 kissapka, 1 karmolás elleni kesztyű, 5 textilpelenka, 1 kisebb pléd és egy csomag pelenka + popsitörlő
Amikor eljövünk: body, rugi, vékony sapka ( ha rosszabb idő lesz, akkor egy pulcsi/ kis kardigán.
Remélem semmit nem hagytam ki :-)
Kisfiad vagy kislányod lesz?
Kislány lesz (ismét) :)
Kb én is ezeket szedtem össze amit kedves utolsó.
Csak azt nem tudom,hogy mi fürdetjük e a picit vagy a csecsemősök.Vidéken szültem az elsőt és ott,merőben más volt a menete.Ott Ők fürdették,öltöztették,pelenkázták a piciket nem kellett vinni semmit.Sőt mikor eljöttünk 2 csomag pelenkát,fürdetőt,popsitörlőt is kaptunk.
4. vagyok
Hányadik kislányod lesz, hogy így írtad? Nekem ő lesz a negyedik fiú :-)
4. vagyok
:-) szerintem nálunk lesz még ötödik baba is, mert apa már nagyon szeretne egy kislányt is. De ezt én mostanában nem fogom beválalni, mert igaz, hogy jól keres és elfér még gyerek a házban ( mindig ezzel jön:-) ) deígy is itt lesz 4 kisfiú elég kis korkülömbséggel.... még csak 21 hónaposak az ikrek, a kicsi 8 hónapos és április közepén jön a tesó. Majd talán egyszer, ha úgy érezzük, mint a fiúknál is, hogy ok na most jöhet... de én semmi jónak nem vagyok az elrontója :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!