Április végén, május elején szülő kismamik Ti milyen és mennyi ruhát visztek a kórházba a babának? Miben gondoltátok hazahozni?
Valószínűleg be kell mostanában feküdnöm a kórházba és apának kell majd behoznia a ruhákat,mert a kórházban nem adnak.Mit készítsek össze?
Kezdek pánikolni.............
Mávban voltam az első babával és ott leszek majd most májusban a másodikkal is.
Kis ruhákat adnak (tényleg szokták mondani, hogy lehet bevinni, de ha valamit kihagysz nem gond, mert azért van bőven, az tény hogyha esetleg koszos lesz akkor nem szívesen adnak másikat vagy ki sem cserélik). Viszont arra figyelj, hogy amikor elviszik a csecsemősök a kicsit fürdetni, akkor vedd le róla ami a tiétek, mert beteszik a "közösbe".
Remélem minden rendben lesz veletek! Kitartás!
A terhespathológián leszel?
Olyat egyébként lehet itt csinálni, hogyha jól vagy időközben és jók az eredményeid, akkor hazaengednek hétvégére vagy ha programod van, lehet kérni kimenőt.
Nekem is májusi lesz ugye a kislányom és gondolkozunk rajta, hogy milyen kis ruhák legyenek, miben hozzuk haza, de egyelőre még nem tudom. Szerintem apának készíts össze melegebb változatot is meg valami könnyebbet aztán idő közben majd kiválasztjátok, hogy mi lesz a megfelelő.
Amikor a kisfiammal márciusban bent voltam két éve télikabátban mentem be 37 hetesen és pulcsiban jöttem haza, mert akkor jött meg az igazi tavasz.. pláne mostanában milyen időjárásunk van, sajna nem lehet megsaccolni hogy milyen idő lesz.
Kedves "négyeske" :) huuuu le a kalappal 4 fiú és ilyen kicsik....nem semmi türelmed és energiád lehet! :)
Kedves utolsó!
Most volt egy kontroll uh ami szerint nem romlott az áramlás és ezért még szabadlábon maradhatok :)
Nem mondta még az orvos,hogy ha befektet hova "tesznek",de valószínűleg tartom,hogy a terhespatologiára kerülnék.
A tegnapi nagy csomagolási pánik elmúlt és kicsit összeszedtem magam.Kikészítettem apának több verziót is ami a ruhákat illeti így majd válogatunk ha oda kerül a sor.(remélem sikerül neki) :)
Köszönöm a válaszokat! :)
4. vagyok
Köszi. Tényleg fárasztó igaz a 4. majd csak áprilisban jön :-) De nagyon megéri. A két " nagy" szerencsére eljátszanak egyedül is, de a szemem azért mindig rajtuk tartom :-) A kicsi most indul el, hát 3 fiú 3 felé megy :-) Minden nap külön-külön is foglalkozom velük legalább egy órát úgy, hogy az egyik rokon a többivel játszik. Szerencsére a nagyszülőkkel és a férjemtestvéreive kb egy környéken lakunk. Igyekszünk figyelni rá, hogy ne csak egy csoportként kezeljük őket, mert mind külömböző kis személyiség. A nagyobb ikerfiamról azt hittem, hogy majd kis vagány lesz a kisebb pedig kevésbé rossz, csöndes. Hát a nagyobb lett vagány, csöndes, bújós, de sokkal függetlenebb, önálóbb, mint a tesója. A kicsi pedig minden rosszban benne van, mostanábban állandóan sikít :-) és kis bújós. A nagyobb kicsit ügyesebben tanul, de az összes okos :-) Az ikrek teljesen egyformák, szinte csak én tudom megkülömböztetni őket :-) Ha mondom nekik, hogy vmit vigyen oda apának és a kezébe adom, a kicsi huncutan rámnevett, ledobja és elszalad a nagyobb pedig mosolyog és mondja h szieszen an..:-) és viszi :-). A 8 hónapos pedig valahol a kettő között van :-). Nagyon sokat tanul a bátyjaitól. Bújós, de huncut is :-). Nagyon szeretni valóak és valahogy mindig visszakapjuk azt a sok időt és energiát, amit rájuk fordítunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!