Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusban szülő kismamák hogy...

Májusban szülő kismamák hogy vagytok? Van esetleg valaki köztetek aki kistarcsán fog szülni? Dr szabó lászlóról vélemény? Amugy május 5 re vagyok kiírva.

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én 10.-re vagyok kiírva. Hát, nem vagyok valami fényesen, a hátam majd beszakad:)

Te hogy vagy?

2013. jan. 29. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
én május 22-re vagyok kiírva. sajnos még dolgozom. már most keményedek, fáj a hátam, nehezen alszom el. mi lesz még?
2013. jan. 29. 15:58
 3/4 A kérdező kommentje:

hát én itthon vagyok mióta kiderült hogy baba lesz

nekem már van 2 kislányom egyik 7 a másik 4 és fél lesz direkt így időzitettünk hát nekem rosszulléteim sajnos vannak puffadok hányinger ilyesmi most a cukor eredményem nem lett túl jó az éhgyomri 2.9 a terheléses 120 perces 8.1 lett csütörtökön megyek orvoshoz kiváncsi leszek mit mond nektek hogy alakult vagy még nem voltatok és hova valósiak vagytok tarcsán fogtok szülni ha igen kinél

2013. jan. 29. 16:38
 4/4 anonim válasza:
Szia! Most találkoztam a kérdéseddel....Én május 1-re vagyok kiírva, és Kistarcsán szülök. Szabó doktort nem ismerem, én Umáthum dokihoz járok. Vele elégedett vagyok, a kislányomat is nála szültem (3 és fél éves).
2013. febr. 27. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!