Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Nekem is sokat szur a petefeszkem. De a hasam es csipocsobtom is. :(
En mar megjartam a 13 hetes ultrahangot tegnap de olyan bunko doki volt .. kepet se csinalhattunk nornalisat. Berakta a hatat hogy fenykepezzuk. Meg vagta az arcokat vegig...elvette az uh oromet
Szia! Én vagyok a szintén aug. 5-ei. :) Én is pénteken voltam dokinál, de nem ő nem nézte a nyaki redőt, csak sok megbeszélnivalónk volt, és akkor már csinált egy uh-t is. Hát az én picurom már 65 mm. :) Olyan édesen mozgatta a kis kezeit, lábaid, még a kis térdét is ki lehetett venni. Bár ez még csak reflexszerű mozgás.
Sajnálom, hogy neked ilyen bunkó dokit sikerült kifogni, de a lényeg, hogy minden rendben vele. Nálunk a neme még nem látszódott egyébként. Jah és én holnap megyek sztk-ba, ott nézik meg a nyaki redőt, remélem nálunk is minden rendben lesz!
Sziasztok!
Nekem is megvolt a 12. heti UH. Széttárta a lábait a kisfiam:) Végig mocorgott és hatalmasakat ugrott. (Gondolom a csuklás) Szép nagyra nőtt, a CRL 65.3mm, az egész baba több mint 8 és fél cm:) Nálunk is minden rendben. Nagyon boldog vagyok.
Az augusztus 8-i voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!