Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/223 anonim ***** válasza:
Én is várom, de azért van bennem egy kis félelem. Gondolom ilyenkor természetes. Persze, majd megírom milyen volt.
2014. jan. 24. 11:50
 12/223 A kérdező kommentje:

Nekem is sokat szur a petefeszkem. De a hasam es csipocsobtom is. :(

En mar megjartam a 13 hetes ultrahangot tegnap de olyan bunko doki volt .. kepet se csinalhattunk nornalisat. Berakta a hatat hogy fenykepezzuk. Meg vagta az arcokat vegig...elvette az uh oromet

2014. jan. 24. 18:06
 13/223 A kérdező kommentje:
12 hetes ultrahangot jartam meg csak elirtam
2014. jan. 24. 18:07
 14/223 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell ilyen bunkón viselkedni... Amúgy minden rendben a méretekkel? Mit lehetett látni? Gondolom a nemét még nem.
2014. jan. 24. 18:45
 15/223 A kérdező kommentje:
Méretek rendbe vannak, 5,8 cm. Nagyobb mint a lányom volt fél cm-rel.Ilyenkor a fél cm is sokat számít :) Neme..rá se mertem kérdezni olyan tapló volt a doki.
2014. jan. 25. 18:28
 16/223 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok a szintén aug. 5-ei. :) Én is pénteken voltam dokinál, de nem ő nem nézte a nyaki redőt, csak sok megbeszélnivalónk volt, és akkor már csinált egy uh-t is. Hát az én picurom már 65 mm. :) Olyan édesen mozgatta a kis kezeit, lábaid, még a kis térdét is ki lehetett venni. Bár ez még csak reflexszerű mozgás.

Sajnálom, hogy neked ilyen bunkó dokit sikerült kifogni, de a lényeg, hogy minden rendben vele. Nálunk a neme még nem látszódott egyébként. Jah és én holnap megyek sztk-ba, ott nézik meg a nyaki redőt, remélem nálunk is minden rendben lesz!

2014. jan. 26. 18:55
 17/223 anonim ***** válasza:
De jó nektek, hogy már túl vagytok rajta és minden rendben volt. Én az augusztus 8-i vagyok és majd csak pénteken megyek. Kicsit aggódom is, mert aznap már 13. hetet töltöm pontosan és elég későinek gondolom az uh időpontját. Elvileg 5 nappal kisebb a babám a terhesség koránál, gondolom ezért lesz olyan soká a vizsgálat.
2014. jan. 27. 07:12
 18/223 anonim ***** válasza:
Nah ma megvolt az sztk-s 12. heti uh is. Azon minden rendben volt, jók a pici méretei. :)
2014. jan. 27. 11:15
 19/223 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is megvolt a 12. heti UH. Széttárta a lábait a kisfiam:) Végig mocorgott és hatalmasakat ugrott. (Gondolom a csuklás) Szép nagyra nőtt, a CRL 65.3mm, az egész baba több mint 8 és fél cm:) Nálunk is minden rendben. Nagyon boldog vagyok.

Az augusztus 8-i voltam.

2014. jan. 31. 09:47
 20/223 A kérdező kommentje:
Én meg görcsöltem két napja, bementem a kórházba és vetélés gyanút állapítottak meg. De a baba jól van csak kaptam egy halom gyógyszert hogy ne legyen baj.:( Munkát abab kell hagynom csak feküdhetek ha nem múlik a görcs be is kell feküdnöm a kórházba. Na de egy 2 éves mellett olyan sok ideje is van az embernek feküdni..
2014. jan. 31. 11:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!