Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?2014. jan. 22. 11:58
1/223 anonim válasza:
Én augusztus elejére vagyok kiírva. Eddig csak fogytam, már be is akartak fektetni kórházba (eleve kis súllyal indultam) Állítólag a 16. héttől domborodik ki a méh a medencéből, szóval gondolom akkor lesz pocak. A bugyi vonala alatt egyébként hetek óta látszik, hogy elkülönül és picit domború egy 4 cm-s sáv. Mi még nem vásároltunk semmit, mert sok mindent fogunk kapni. Még nem szóltunk a környezetben senkinek, hogy baba lesz, ezért nem tudom, hogy honnan mit kapunk. Babakocsi, kiságy elvileg lesz. Régebben kaptunk egy hurcit ajándékba, az is jó lesz most, igaz, az a babakocsihoz is van. Ruhát is rengeteget kapunk szerintem, csak kiegészítésként fogok vásárolni. Majd látjuk, hogy azok a cuccok milyen állapotban vannak. Te már vásároltál? Van pocakod? 12 hetes uh-n mondták a nevét, vagy még most mégy?
2/223 anonim válasza:
Természetesen nem a nevét, hanem a nemét:D
3/223 A kérdező kommentje:
En augusztus 5-re vagyok kiirva. Nalam masodik baba, valoszinuleg ezert is van az hogy mar nagy hasam van. Lanyommal 20-24 hetesen volt ekkora. :) Csalad tudja a babat meg egy ket fontosabb barat, de az ismerosok nem. Holnap megyek ultrahangra. Mi mar vasaroltunk. Mar van babahordozonk es par ruhank. Babakocsi mar ki van bezve :tako jumper x. Majd ha osszegyulik a ravalo akkor megvesszuk. :)
2014. jan. 22. 12:26
4/223 anonim válasza:
Szia! Én augusztus 4-re vagyok kiírva:) Híztam, de szerintem ez még nem a baba miatt van, hanem, mert mikor kiderült, hogy terhes vagyok egyből letettem a cigit. Pocak már kicsit látszik, de alapból volt kis hasam sajnos :D Még nem vásároltunk, először tudni szeretnénk, hogy fiú e vagy lány:)
5/223 anonim válasza:
1. vagyok. Augusztus 8ra írtak ki. De jó nektek, hogy van poci. Én is nagyon szeretnék már. Nekem 5 nappal le van maradva a baba, ezért majd csak jövő hét pénteken megyek 12 hetes uh-ra. Épp aznap leszek 13 hetes. Nagyon várom. Nem tudom, mit fognak látni, izgulok, hogy minden rendben legyen.
6/223 anonim válasza:
Képzeld kérdező! Most néztem a babkocsit és éppen ilyen van az egyik ismerősünknek is. Ők 2 éve vették. Nem tudom a típusát, de ugyanígy néz ki és ez az árkategória volt. Mi is arról beszéltünk, hogy tőlük ezt átvesszük:) [link]
7/223 A kérdező kommentje:
Na egyforma babakocsink lesz akkor :) ismerosomnek ilyen van, o nagyon dicseri. Velemenyek is jok. Hordozo nekunk nem kell, anelkul csak 72 ezer szoval arba is jo. En mar 3kg-ot hiztam az lemaradt az elobb. :)
2014. jan. 22. 17:27
8/223 anonim válasza:
Nekem is nagyon megtetszett, mikor láttam. Nem is gondoltam még akkor, hogy hamarosan nálunk is összejön a baba és szükségünk lesz rá. Nemrég ismerősöm mondogatta, hogy eladják a babaholmikat, úgy tudom, hogy a babakocsi még nem ment el. Úgyhogy azt onnan biztos megkapjuk. (illetve átvesszük) Ti hogy vagytok? Nekem este óta szurkál baloldalon a petefészkemnél. Nem elviselhetetlen, de érzem. Nektek van ilyen, normális ez?
9/223 anonim válasza:
Szia! Én is augusztus 05-re vagyok kiírva. :) Még nem híztam semmit, de a pocakom már ruhában is látszik, pedig 1. baba. Mondjuk elég vékony vagyok, szerintem emiatt. Ma megyek a magándokimhoz, hétfőn pedig sztk-ba, ahol megnézik a nyaki redőt. Nektek nézték már? Elvileg akkor ti is a 12. héten vagytok. Én még nem vásároltam semmit.
10/223 anonim válasza:
Én is nagyon vékony vagyok, de nekem nem látszik. Szerintem akkor nekem máshol lesz a méhlepény, mint neked. Majd megírod, hogy mi volt a 12hetesen? Én jövő héten megyek. Már nagyon várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!