Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Mi ujsag van veletek? Kelengyevel hogy alltok?
En ma voltam cukorterhelesen. :)
Én szerdán megyek cukorterhelésre, izgulok is egy kicsit. Neked mikor lesz eredmény?
Kelengyével továbbra sem állunk sehogy. Addig, amíg nem készülünk el a felújítással, addig nem akarunk vásárolni. Úgy néz ki, hogy babakocsit nem fogunk kapni, szóval azt is venni kell. Május végéig szeretnék mindent beszerezni. Szerintem még nem leszünk elkésve semmivel. Ti hogy álltok?
Mi már azért sok mindent beszereztünk, de még igy is sok minden hiányzik. De szépen lassan minden meglesz. :) Ruhákat már nem is fogok venni, mert kaptunk egy csomót, meg persze azért újakat is vettem. Most kiskád, pihenőszék..ilyesmik a sorosak.
Megvan a cukrom eredménye,bár még csak annyit tudok, hogy jó lett. Nagyon örülök neki, mert valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy nagyon magas lett a 120 percesem. De szerencsére csak rossz álom volt.
4 kg-nál tartok egyébként, szerintem az összes a pocakomon van. Azért van már szép nagy pocim, imádom mutogatni. :) Ti hogy álltok kilókban?
Nálunk azóta lett babahordozó, és van már 2 táskányi ruha. Újszülött és 0-3 hónaposig való mindenfélék. Még két helyről kapunk ruhát hétvégén, utána vásárolok ami hiányzik. Megvan a kiságy, matracot kell még venni bele. Van egy két apróság még takarók, kiscipők, ilyenek.
A cukorterhelés eredményét hétfőn tudom meg, aznap megyek belgyógyászatra és hüvelyváladék tenyésztésre is, ahol lesz ultrahang is.
A kilók nálam megálltak, sőt... most 5-nél járok. Minden a hasamon van. Nem vagyok kívánós picit sem és úgy érzem, hogy két falat után jóllaktam.
Nálunk is jó minden eredmény. Cukor 4.3 120 perces 6.3
EKG, meg a többi szív vizsgálat jó, pajzsmirigy, tüdő, gyomor okés. Méhnyak 38.9 cm. Baba II. Kt fekvésű. 815 gramm és 35 cm:)
Veletek mi van?
Sziasztok! Mi újság veletek?
Nálam voltak kis kellemetlenségek, pl. folyton cukor van a vizeletemben, de az éhgyomri és a terhelt érték is jó, szóval nem értem. Aztán szombaton kis vérzés miatt voltam ügyeleten, valószinűleg gyulladás miatt. Kaptam rá kúpot, azóta minden ok. A méhszájam elkezdett felpuhulni, sok pihit irtak elő...bár szerintem eddig is sokat pihentem.
Picurkánk nagyon sokat mozog, beleremeg az egész hasam, ezt imádom. :) Mivel diétázom megint rendesen, még mindig csak 4 kilónál járok. Lassan beszerzünk mindent, mert nem akarjuk a végére hagyni. Ti hogy vagytok?
Kérdező, jó későn tudtátok meg, hogy kislány lesz. :) De a lényeg, hogy minden rendben vele. Egyébként a 120 perces cukrom nekem is alacsonyabb lett mint az éhgyomri, de elvileg ez sem túl jó... Neked már az éhgyomri is alacsony volt?
Vadgesztenye: ez nem jó hir, remélem ártalmatlan dologról van szó. Ha valami nagyobb rendellenesség lenne, remélhetőleg már eddig kiderült volna. Gondolok rátok, remélem jó hirekkel jössz majd! Mikor mész pontosan?
Ez a vérzés is érdekes, pontosan nekem sem tudták megmondani, hogy mitől volt megint, és csak tipp, hogy a gyulladástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!