Én is megvettem végül a Tenát. 2 csomaggal, 1 extrát, meg 1 normált. Nekem a havi vérzés is elég erőteljes, gondolom most annak sokszorosára kell készülni, már ha természetes szülés lesz.
Ti hogy álltok a jóslókkal? Én éjjelente nagyon szenvedek, (elvétve nappal is),de ahogy lefekszem kezdődnek a menszi szerű görcsök, egész a derekamig ható éles nyilalló fájdalomba csap át. Ha felkelek, sétálok, vagy zuhanyzok elmúlik, pár óráig jó, aztán újra kezdődik. Nem tudom, ez így lesz-e még bő 4 hétig, vagy 1-2 héten belül jönne a baba?
Nektek van ilyen?
vadgesztenye
2014. júl. 6. 09:13
102/223 anonim válasza:
Ja, elfelejtettem írni, 9 kilónál járok ma reggel.
2014. júl. 6. 09:13
103/223 anonim válasza:
Szia! Nekem is vannak jóslók, főleg éjjel szoktam görcsökre ébredni, nekem viszont a combomba sugàrzik a fájdalom, nem tudom ez normális-e. Nappal ritkàbban jelentkezik, de néha muszàj lezuhanyoznom, akkor tényleg jobb. A farcsontom fàj iszonyúan. Én is pont 9 kilónál járok. Szedsz még mg-t? Én picit félek az abbahagyásától, hiszen mellette is vannak jóslók, hàt akkor nélküle?
2014. júl. 6. 13:42
104/223 anonim válasza:
Engem leállított a doki a magnéziumról a betöltött 34. héten. Semmi nem változott, nem érzek különbséget. Állítólag nagyon csontosodik tőle a baba koponyája és nem fog eléggé "nyúlni" , ha túl sokáig, túl nagy adagban esszük. Azt hiszem 36. hétnél tovább nem szabad szedni, de nézz utána, lehet rosszul tudom.
2014. júl. 6. 19:29
105/223 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a 36. Hétig ajànlott szedni, de nekem a doki azt mondta, szedjem a 37. Hétig, mert kicsinek látta a babát, és hagy maradjon bent tovàbb. De az az igazság, hogy szerintem nem akarja, hogy 38. Hét körül születne, mert ö szabin lesz. Hétvégén elkezdett dagadni a kezem és a làbam :( neked vvan ilyen, vagy vizesedés?
2014. júl. 7. 16:30
106/223 anonim válasza:
Nekem akkor egyszer volt vizesedés, mikor írtam is, azóta nem. Most a kánikulában lehet, hogy lesz ilyen gondom. 21-éig folyamatosan frontok jönnek-mennek, érdekes lesz az elkövetkező másfél-két hét.
2014. júl. 7. 18:11
107/223 anonim válasza:
Jah, láttam én is az időjàrásjelentésben, hogy most meg viharos idő lesz. Bár ez a meleg sem jó, minden bajom van ma, és a kislányom is alig mozog. Ti hogy bírjàtok? Fél órás gyors spagetti főzést alig bírtam megcsinálni, dagad a làbam, izzadok mint egy ló, pedig soha nem voltam szerencsére izzadós. :) nem is tudom hogy birjàk ezt azok, akik terhesség nélkül el vannak hízva.
2014. júl. 8. 12:53
108/223 anonim válasza:
Én reggel óta úgy megyek, mint aki besz*rt. Voltam védőnőnél, azt mondta, hogy leszállt a hasam, a baba elkezdett beékelődni a medencébe. Nektek van ilyen? Olyan kényelmetlen, fura érzés.
Én is nagyon izzadok, szenvedek a melegtől. Most volt itt nagy vihar, picit hűlt az idő, de eleget.
2014. júl. 8. 16:25
109/223 anonim válasza:
Nekem még szerintem nem szállt, semmi vàltozást nem látok rajta. Gyomortájékon nem érzel megkönnyebbülést? Mert azt olvastam, hogy ha leszàll, újra többet tudsz enni egyszerrre, és nem ég úgy a gyomor sem. Ez várom már nagyon, mert a gyomorégésem valami iszonyat. Nálunk most tombol a vihar, de itt us eléggé fülledt még a levegő.
2014. júl. 8. 17:03
110/223 anonim válasza:
1-2 napja jobb a gyomorégés, de szerintem még fog javulni. Levegőt is könnyebben kapok. De azt olvastam, hogy nagyon nem jelent semmit, mert innentől 2-4 hét, ami azt jelenti, hogy 38-40-re jönne a baba. (ha igaz) Majd csütörtökön megmondja a doki, hogy mennyire nyílok, mert nyilallgat a hüvelyemnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!