Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?
Szerintem ahogy tágulsz, egyre erősebbek lesznek a fájások. Nekem legalábbis így volt. 2 cm-t észre sem vettem, amikor bementem az erősebb fájásokkal, 3 cm volt. Szóval szerintem ha erősödnek, akkor menj vissza. Eléggé lassan tágulsz akkor sajnos, ha már ilyen régóta vérzel. :( Remélem beindulnak hamarosan rendesen is a fájások! Őrjítő lehet ez a várakozás! Lelkileg hogy bírod?
Hátul van a méhszáj? Hát ezt sajnos én sem tudom mit jelenthet. De ha valami rosszat, szerintem mondták volna úgyis.
Továbbra is ugyanolyan jólóim vannak csak, meg szurkál a petefészkemnél, mélyen egész a hüvelyemig. A vérzés lassan alábbhagy, már alig van. Azt mondta a doki is, hogy lehet, hogy beindul durvábban és már éjszaka visszamegyek szülni, de lehet, hogy nem lesz gyors folyamat, legyek türelemmel. (nem vagyok)
Nekem nem igazán fájt a vizsgálat, pedig azt mondta fájni fog, meg kimozdította a baba fejét, hogy locsol e a magzatvíz. Lehet, hogy azért fáj neked, mert hátul van? Sajna ehhez nagyon nem értek. Jó lenne okosabbnak lenni.
Nah, ez már csak jót jelent! Szerintem hamarosan beindul akkor, ha már a nyákdugó is elment.
A vizsgálatok nekem sem fájtak soha, csak amikor kenetet is vett azzal a hosszú izével, de sima méhszáj ellenőrzésnél nem fájt.
Szoptatás: 2 alkalommal adtam neki kiegészítésként tápszert, mert hiába raktam mindkét cicire, kevés volt neki. Tegnap meg ma már többet tud belőle szopizni, szerintem nőtt a tejmennyiség. Remélem nem kell több tápszert adni, és lesz elég tejem. Nekem nem fájt annyira a belövellés sem, persze bekeményedett, meg fejnem kellett, amit a kórházban nem mutattak meg hogyan is kell...szóval azzal kínlódtam inkább. Picur pont akkor volt fényterápián a sárgaság miatt, szóval nem tudta kiszopizni. Nem sebesedett ki egyik bimbó sem szerencsére, szóval a fájdalom elviselhető volt. Most már beállt rá, hogy 3 óránként ébred magától enni, és úgy látom elég tejem is van, megeszik egyszerre 60-70 grammot, néhány napja még csak 40-et evett. A malátasört tudom ajánlani, szerintem nekem az vált be, viszont a tejserkentő teáktól fájt a pocija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!