Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/223 anonim ***** válasza:
1 cm volt mikor bementem, de az édes kevés. Azt mondták, hogy 3 cm-nél felvesznek és segítenek, ha nem tágulok. (Honnan fogom tudni, hogy mikor érem el a 3centit???) Amúgy fel van puhulva és nyitva van a méhszáj, de rendszeres fájásaim továbbra sincsenek. Egész tegnap délután és éjszaka eléggé véreztem, de ma reggelre elmúlt. Nem tudom, hogy innentől még órák, vagy napok vannak hátra.
2014. aug. 1. 10:42
 152/223 A kérdező kommentje:
1 cm tényleg nem sok. De ha rendszereződik a fájás és szenvedsz már egy ideje menj be. Jóslókkal is lehet 1 cm-t tágulni. Lányommal mikor mentem szülni bő 2 ujjnyira voltam nyitva.
2014. aug. 1. 11:36
 153/223 A kérdező kommentje:
Ma voltam nst-n de végig görcsöltem ezért megvizsgáltak. Azt mondta a doktornő hogy a belső méhszájam még zárva van, de nagyon hátul van a méhszájam. Ez mit jelent hogy hátul van? Úgy fájt a vizsgálat hogy el is felejtettem tőle megkérdezni.
2014. aug. 1. 11:37
 154/223 anonim ***** válasza:

Szerintem ahogy tágulsz, egyre erősebbek lesznek a fájások. Nekem legalábbis így volt. 2 cm-t észre sem vettem, amikor bementem az erősebb fájásokkal, 3 cm volt. Szóval szerintem ha erősödnek, akkor menj vissza. Eléggé lassan tágulsz akkor sajnos, ha már ilyen régóta vérzel. :( Remélem beindulnak hamarosan rendesen is a fájások! Őrjítő lehet ez a várakozás! Lelkileg hogy bírod?

Hátul van a méhszáj? Hát ezt sajnos én sem tudom mit jelenthet. De ha valami rosszat, szerintem mondták volna úgyis.

2014. aug. 1. 11:49
 155/223 anonim ***** válasza:

Továbbra is ugyanolyan jólóim vannak csak, meg szurkál a petefészkemnél, mélyen egész a hüvelyemig. A vérzés lassan alábbhagy, már alig van. Azt mondta a doki is, hogy lehet, hogy beindul durvábban és már éjszaka visszamegyek szülni, de lehet, hogy nem lesz gyors folyamat, legyek türelemmel. (nem vagyok)

Nekem nem igazán fájt a vizsgálat, pedig azt mondta fájni fog, meg kimozdította a baba fejét, hogy locsol e a magzatvíz. Lehet, hogy azért fáj neked, mert hátul van? Sajna ehhez nagyon nem értek. Jó lenne okosabbnak lenni.

2014. aug. 1. 12:18
 156/223 anonim ***** válasza:
El is felejtettem kérdezni, hogy hogy megy a szoptatás? Van már tejed, nagyon fájt? Sikerül szoptatni?
2014. aug. 1. 12:33
 157/223 anonim ***** válasza:
100%
Csajok, most megy el a nyákdugóm, most már csak beindul ez a tágulás...
2014. aug. 1. 13:19
 158/223 anonim ***** válasza:

Nah, ez már csak jót jelent! Szerintem hamarosan beindul akkor, ha már a nyákdugó is elment.

A vizsgálatok nekem sem fájtak soha, csak amikor kenetet is vett azzal a hosszú izével, de sima méhszáj ellenőrzésnél nem fájt.

Szoptatás: 2 alkalommal adtam neki kiegészítésként tápszert, mert hiába raktam mindkét cicire, kevés volt neki. Tegnap meg ma már többet tud belőle szopizni, szerintem nőtt a tejmennyiség. Remélem nem kell több tápszert adni, és lesz elég tejem. Nekem nem fájt annyira a belövellés sem, persze bekeményedett, meg fejnem kellett, amit a kórházban nem mutattak meg hogyan is kell...szóval azzal kínlódtam inkább. Picur pont akkor volt fényterápián a sárgaság miatt, szóval nem tudta kiszopizni. Nem sebesedett ki egyik bimbó sem szerencsére, szóval a fájdalom elviselhető volt. Most már beállt rá, hogy 3 óránként ébred magától enni, és úgy látom elég tejem is van, megeszik egyszerre 60-70 grammot, néhány napja még csak 40-et evett. A malátasört tudom ajánlani, szerintem nekem az vált be, viszont a tejserkentő teáktól fájt a pocija.

2014. aug. 1. 13:57
 159/223 anonim ***** válasza:
Nah mizujs, azóta megvan a csöppség? :)
2014. aug. 2. 14:08
 160/223 A kérdező kommentje:
Naaa? Nagyon el vagy tűnve :)
2014. aug. 4. 19:48
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!