Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
 201/223 anonim ***** válasza:

Sajnálom, akkor nektek sem egyszerű. :( hogyan derült ki? Én is gondoltam már rá, hogy Biusnak nem lehet-e az. Mert ő sincs jobban

Ráadásul megfogta a székletét a Nutrit vagy a tápi. Tanácstalan vagyok. Tomika akkor nem is azopizhat?

2014. szept. 26. 12:30
 202/223 anonim ***** válasza:
Szerdán véres volt a széklete, friss piros vér. Ebből jöttek rá, hogy tejallergia. Most tápszerezem, amíg meg nem nyugszik a gyomra. Nekem teljesen tejmentesen kell ennem és szép fokozatosan visszaállunk a szopira. Ha bírja, akkor szoptatom. Ha nem, akkor marad a tápszer, beletörődök, csak ne szenvedjen. A szívem megszakad, mikor szoptatom és neki csurog a könnye. A cicit nem köpi ki, mert vágyik a közelségre, éhes is, de evés közben visít és könnyezik. Nagyon bánt.
2014. szept. 27. 14:24
 203/223 anonim ***** válasza:

Szegénykém, borzasztó lehet. :( Tudom milyen, amikor ordít szopi közben, bár nekünk egyre ritkább szerencsére. Az én fejemben is megfordult, hogy nehogy tejallergia legyen, de véres széklet meg hasonlók nem voltak szerencsére. Bár mondjuk széklet is csak nagy ritkán van..

Remélem hamar beáll nálatok a dolog, és visszatérhettek a szopizáshoz! Cumizik amúgy Tomika? Bius nem akar egyáltalán, 3 féle cumit vettem már neki, egyik sem jön be, szóval nem erőltetem. Mostanában a kis öklét kapja be ha éhes...zabálnivaló! :) Kitartást Nektek! Én is sokszor bőgtem szopi közben meg utána, annyira sajnáltam, de már rendeződik a dolog, biztosan nálatok is jobb lesz a helyzet.

2014. szept. 28. 10:56
 204/223 anonim ***** válasza:
Most ott járunk, hogy a tejmentes tápszer mellett vidám, mosolygós, nem fáj a hasa. Amikor szopizik, akkor hasmenése van és ordít, kínozza a hasfájás. Nagyon rossz, hogy a tejemtől beteg, de nagyon örülök, hogy a tápszert bírja és észrevehetően megkönnyebbül, jól van. Bius mennyi idős most? Lassan neki már ki kell nőni a hasfájást, abban a korban van. Ő beszélget? Tomika nagyon próbálkozik, de még nem ő irányítja ezt a dolgot. Néha jön ki hang a torkán, láthatóan meglepődik, de nagyon tetszik neki a dolog. Nem tudom mikor lesz tudatos gagyorászás, gügyögés.
2014. szept. 30. 09:00
 205/223 anonim ***** válasza:

Legalább a tápszertől nincs semmi baja Tomikának. Ez tényleg az a helyzet, amikor én sem erőltetném a szopit. Bius szerencsére sokkal jobban van, mióta kezelve van a reflux. Nem sí evések közben és után, szerintem hasfájása sincs már, de van még pár csepp Colief, azt még odaadom neki. Kevesebbet is bukik. Ő most 10 hetes. Elég sokat beszélget már, van egy-két kedvenc játéka, amiknek jó sokat gagyorászik. Érdekes, hogy főleg akkor olyan aktív, amikor én nem vagyok a szobában, csak bébiőrön keresztül hallom

:) néha már szabályosan visít. Mostanában folyton a szájában van vmelyik ökle, és sokat byálaskodik. Lehet hogy a fogzás l

kezdődne már? Tomika csinál ilyesmi?

2014. okt. 1. 19:56
 206/223 anonim ***** válasza:
Bocsi, telóról írtam!
2014. okt. 1. 19:57
 207/223 anonim ***** válasza:

Nagyon édes lehet. :)

Tomika továbbra is küzd a saját hangjával. Néha látom rajta, hogy ha tudna gügyögni, akkor most nem sírna.

Sokszor van olyan érzésem, hogy korán fog kezdődni a fogzás, mert időnként ömlik a nyála és úgy csinál, mintha rágózna. Meg elég kemény az ínye. Majd kiderül.

2014. okt. 2. 09:32
 208/223 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi újság azóta veletek? Tomikának jó a tápszer és sikerül szopiznia? Nálunk Bius jól van, már ügyesen az oldalára fordul magától. :) egyre hosszabb ideig elvan egyedül, nézelődik, néha már fel-fel kacag. :) én viszont már másodjára szenvedek mellgyulladással. :(
2014. okt. 18. 14:10
 209/223 anonim ***** válasza:

Tomikának nagyon jó a tápszer, meg kezdi kinőni a bajait. Sajna az allergiája olyan mértékű, hogy anyatejet egyáltalán nem kaphat. Emiatt nagyon el is ment a tejem. Most próbálom visszahozni, hogy ha kinövi esetleg az allergiát pár hónap múlva, akkor szopizzon még.

A szülőcsatornában összeszedett viszont egy fertőzést, amit még csak most találtak meg.(Kóli) Emiatt is fájt a hasa, meg csípett a pisi.

Sokat beszélget, nevet, néha hanggal. Ma rájött hogy kell hason aludni, hogy kényelmes legyen.

5 és fél kiló és 60 cm. Fej, mellkas 40-40 cm

2014. okt. 18. 19:53
 210/223 anonim ***** válasza:

Tomcsi 12 hetesen kinőtte a hasfájást. Szombaton volt 3 hónapos. Hatalmas baba, majdnem 7 kiló és 68-as ruhát hord :) beszélget, mosolyog. Éjjel kétszer ébred enni, amúgy most már elég jól alszik. Egyre jobban tud játszani mindennel és napról napra látszik hogy értelmesebb. Nagyon aranyos.

Ti hogy vagytok, mekkorák a lányok?

2014. nov. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!