Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
 211/223 anonim ***** válasza:

Rég jártam erre. :) Tomika tényleg nagy baba akkor! Bius 21-én volt 4 hónapos, most kb. 6.5 kg. De elég hosszú, így már ő is 68-as ruhákat hord, van amiből 74-est. Sok bő rá, de a hosszúsága miatt kell.

Hasfájás nekünk később múlt el, vagy két hete hagytam abba a Coliefet, de néha még most is látom, hogy fáj neki. Egyszer adtam neki almát, attól is fájt a hasa, szóval marad egyelőre a tejcsi, és a kevéske kis tápszer, mert szerencsére csak nagyon kevés kell belőle, lett bőven tejem.

Egyébként nagyon kis mosolygós baba, akkorákat tud kacagni, hogy megzabálom. :) Most kicsit beteg volt, elkapott egy felsőlégúti vírust, de már jól van. Köhögött, folyt az orra, láz szerencsére nem volt.

Bius nagyon ügyesen a hasára fordul már 3 hónapos kora óta, most folyton a felülést gyakorolja, nyomja magát felfele. Nagyon kis aktív baba. :)

Tomikának mi újság a tejallergiájával?

2014. nov. 30. 10:12
 212/223 anonim ***** válasza:

A tejallergia sajnos megmaradt, így abbahagytam a fejést és hagytam elapadni a tejet. (3 liter fagyasztva van a hűtőben)

Tomcsi is összeszedte a takonykórt, pont ma vittem vissza az orvoshoz, mert csak nem akar elmúlni. Majdnem 2 hete taknyos, 1-2 napja már köhög is néha, bár rafinált, mert csak akkor köhög, ha látjuk. Láza szerencsére neki sincs.

Ő is próbálkozik a forgolódással, de csak egyszer-egyszer sikerül a hasára tornázni magát, akkor maga alá gyűri a kezét és visít, hogy segítsünk. Nagyon szeretne ülni, fekve már unalmas, de ahhoz még pici. Néha beteszem a pihenőszékbe, meg felveszem, hogy tudjon nézelődni, de már nagyon nehéz hosszú távon cipelni.

Rengeteget beszélget, még csak most jött rá 1 hete, hogy tud nevetni hanggal és keresi az alkalmat, hogy megmutathassa a tudományát. Néha elég ráfújni a pofijára és hangos nevetésben tör ki. Nagyon aranyos és egyre türelmesebb, nyugodtabb.

Durva hogy repül az idő, mindjárt fél éves a kislányod, lassan mászik:)

Tomika pont ma mutatta a doktornéninek, hogy benne van a mehetnék a lábában. Mikor hasra tette, hogy meghallgassa a hátát, akkor a pici felnyomta az égbe a fenekét és izomból elkezdte lökdösni magát előre kézzel, lábbal. A gyerekorvos, meg hangosan felnevetett, hogy micsoda technikát talált a haladásra. Szerintem Karácsonyra, vagy január eleje táján már elkezd kúszni.

2014. dec. 2. 14:14
 213/223 anonim ***** válasza:
De cuki lehet ő is! :) nekem is egyre könnyebb vele. Pont vmelyik nap mondtam a férjemnek, hogy ha lesz 2. Gyerek, nem lehetne -e egyből 3 hónapos? :) bizony nagyon telik az idő! Egyébként a napközbeni alvással szenvedünk kicsit, csak félórákat alszik,így este 7re, legkésőbb 8ra már kidől.
2014. dec. 8. 20:01
 214/223 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok, mi van veletek?

Tomika holnap 5 hónapos, minden irányba forog. Hátrafelé halad, próbál kúszni. 8 és fél kiló és hosszra is sokat nőtt, de azt nem tudom mennyi, majd 20-án megyünk státuszra. Jó kedélyű, mosolygós, beszélgetős baba. Már az alvással sincsenek különösebb gondok.

2015. jan. 14. 13:49
 215/223 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bianka tegnapelőtt volt fél éves. Elképesztő, hogy telik az idő!

Tomika is nagyon ügyes akkor! Bianka is ezeket csinálja, fordul hátról hasra, hasról hátra, és kúszik hátra. Szerencsére minden baja elmúlt, hasfájás, reflux, kakigondok, azóta ő is nagyon vidám baba. Egész nap csak vigyorog. :) Tomika szép nagy baba akkor! Bianka "csak" 7200 gram, 68 cm. Olyan igazi kiscsaj. :) Egy hónapja hozzátáplálunk, mindent eszik amit adok neki, csak keveset eszik belőle. Utána mindig szopizik, mert hogy még van bőven tejem szerencsére. Igaz, éjjel is kétszer-háromszor kel enni. Napközben továbbra is félórákat alszik, de éjjel jól alszik, visszaalszik szopik után is. Fogakkal hogy álltok? Nálunk még nincsen.

2015. jan. 23. 21:26
 216/223 anonim ***** válasza:
Tomika reggel és este kap tápszert, nappal már csak gyümölcs-zöldség és husi. Glutént is bevezettük, keksszel keverem a gyümiket és kint van 1 foga, jön mellette a másik alul.
2015. jan. 24. 19:03
 217/223 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt 2 foga lett Biusnak, pluaz elkapott egy enyhébb hányásos-hasmenéses vírust. Nagyon szép hetünk volt! Veletek mi újság?
2015. febr. 10. 09:54
 218/223 anonim ***** válasza:

Tomikámnak is előtörtek végre a fogai, nagyon megszenvedtünk velük.

2 napja önállóan feláll, és percekig ácsorog, nézelődik, majd leül. Nagyon aktív baba, egy pillanatra sem marad ülve, folyamatosan mozgásban van.

A hízás üteme lelassult, az utóbbi 2 hónapban csak néhány dekákat gyarapodott, gondolom a mászás miatt. Ettől még mindig kis vasgyúró, tiszta hurka. [link] Így néz ki most.

Veletek mi van? Mekkorák a lányaitok, mit csinálnak, milyenek?

2015. ápr. 27. 08:47
 219/223 anonim ***** válasza:

Szia!

Tomika nagyon szép kisfiú! Tényleg kis husi! :) És milyen ügyes! Nálunk Bius kapaszkodva áll fel már egy ideje, kapaszkodva lépked, mászik, be nem áll a szája, folyton Apa, Nyanya, Mama, Baba szavakat kiabálja. Ő sem hízik már olyan ütemben, 8.5 kg körül van, nem túl duci baba. De ő az elejétől ilyen. Sok mindent eszik már, de még sokszor szopizik is. Éjjel is felkel miatta kétszer, de szerencsére vissza is alszik. Kivéve az első fogak megjelenésekor. Nagyon rossz éjszakáink voltak. De már 7 kint van neki.

Íme ő mostanság: [link]

[link]

Többiek? Figyelitek még a fórumot?

2015. máj. 3. 11:19
 220/223 anonim ***** válasza:
Nagyon szép kislány Bius. Már igazán lányossá vált a kis arca is. Tomikán is most kezd határozottabban látszani, hogy fiús a pofija. Ügyes babák. Hihetetlen, hogy tavaly ilyenkor még el sem tudtuk képzelni, hogy hamarosan szülünk, még csak mocorgott a hasunk, most meg már állnak...
2015. máj. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!