Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki augusztus...

Van valaki aki augusztus elejere van kiirva?

Figyelt kérdés
Hany kilot hiztatok? Latszik mar a pocakotok? Vasaroltok mar? Van kinezve babakocsi?
2014. jan. 22. 11:58
 181/223 anonim ***** válasza:
Mi is megvagyunk, 15-én hajnali 3:04-kor 3500 grammal, 50 centivel megszületett Tomika. 41. hétre indítással, 3 napig előtte bentfekvéssel. Makk egészséges, nem sárgult be, sokat hízik, mert ömlik a tejem. Szegény néha nem is tud úgy nyelni, ahogy jön a tej és folyik orrán száján. Biankának és Linettnek is jó egészséget és nektek jó babázást, sok tejet kívánok.
2014. aug. 19. 12:25
 182/223 anonim ***** válasza:
Gratulálok, de jó, hogy te is babázol már. :) és milyen szerencs3d van azzal a sok tejjel, irigyellek érte. De persze jól jön az Tominak. :) mi azóta túl vagyunk egy mellgyulladáson, amitjó magaa láz kísért..pár napig zombi voltam, de már helyrejöttem. Jó egészséget és sok nektek is!
2014. aug. 19. 13:27
 183/223 anonim ***** válasza:

Tomikám nagyon hasfájós, nehezen pukizik. Nagyon várjuk, hogy elteljen az a hat hét és talán elmúlik a pocak fájdalom. Nagyon nehéz elviselni, hogy fáj neki és nem tudok segíteni. Amúgy gyönyörű baba, sokat hízik. 11 napos és 300 grammot hízott a születési súlyához képest.

Nálatok van hasfájás, mi használ?

2014. aug. 26. 09:44
 184/223 anonim ***** válasza:

Szegénykém, el tudom képzelni, milyen rossz lehet a hasfájás. Mit használtok? Espumisan, Infacol? Biankának is van, de szerencsére nem sűrűn, enyhe hasfájásnak mondanám. Próbáltam az Espumisant és az Infacolt is, szerintem nekünk az Espumisan jobb. Még ezen a héten adom neki, aztán jövő héten leállok pár napra, mert 6 hetes lesz, és ki kellene tapasztalni, hogy elmúlt-e teljesen a hasfájása.

Nálunk kakigondok vannak. Kiegészítésként kap tápszert, de megfogja sajna a kakiját, így most kísérletezgetünk. Bárcsak lenne elég tejem....de sajnos muszáj egy kis tápszert is adni neki, mert éhes marad szopik után.

Szépen gyarapodtok akkor ti is, Bius az 1 hónapos mérlegelésre 1100-et hízott. Szóval neki is van étvágya. :)

2014. aug. 28. 11:56
 185/223 anonim ***** válasza:

Tomika ma 13 napos és 3800 gramm. Ma volt a védőnő és kiakadt, hogy 10 nap alatt 400 grammot kapott magára. Nem ritka, hogy 100-at eszik egy szopira. Szerencsére van tejem, elég neki. Remélem így is marad.

Eddig Espumisant használtunk, meg Gastrotuss Babyt. Most váltunk az Infacolra, szerintem jobb neki egy leheletnyivel. A Gastrotuss viszont rontott a helyzeten, most Biagaiaval folytatjuk. REmélem segít.

2014. aug. 28. 13:53
 186/223 A kérdező kommentje:
Nalunk az espumisan bevalt :) de a mohon evestol fajt az o hasa.
2014. aug. 29. 16:37
 187/223 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, hogy az Infacol - Biogaia duo nálunk be fog válni. Nyugodtabbnak látom Tomit és jobban megy a büfizés, pukizás is neki.

Mi is Espumisannal kezdtük, de szerintem Tomikámnak az Infacol jobban hat.

Mindenkinek hasfájás mentes éjszakákat kívánok.

(Döbbenetes, hogy Bianka már 6 hetes...)

2014. aug. 30. 08:16
 188/223 anonim ***** válasza:
Ez a Bio..izé vény nélkül kapható? Úgy látszik elszóltam magam, az elmúlt 2 napban iszonyú sokat fájt Bius hasa. És ez is csepp egyébként? Lehet együtt használni őket? Bizony, ő már 6 hetes hétfőn :) eszméletlen hogy szalad az idő. Már sokat mosolyog, figyel 1-2 játékra, kiad 1-1 kis hangot. Napról napra qranyosabb. :) ti babáitok még elég picik ezekhez, vagy azért csinálnak már valamit? Elképesztő mennyit fejlődnek néhány hét alatt. És már szerencsére nem.olyan kis picurka, bátran meg lehet fogni.
2014. aug. 30. 21:44
 189/223 anonim ***** válasza:

A Biogaia vény nélkül kapható. 1 havi adag van egy üvegben, napi 1x kell adni 5 cseppet. Én tejjel elkeverem és belecsepegtetem az Infacolos pipettával a szájába. 3-4 nap alatt hat és nálunk nagyon bevált. 3000 Ft körül van.

[link]

2014. aug. 31. 11:40
 190/223 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok? Mekkorák már a babáitok? Miket csinálnak?

Tomika ma 4 hetes, a hasfájás továbbra is kínozza, vannak elviselhetőbb és borzalmas napok és éjszakák. A gyógyszerek valamelyest segítenek, de nem tünetmentes szegénykém. Ennek ellenére szépen gyarapszik, kis haspók. Közel 4 és fél kiló, hétfőn lesz egy hónapos, addigra fölé is megy a 4500 grammnak. Így a születési súlyához képest 1 kilót hízott. Mindene hurkás, szép kerek, formás baba. A fejét elég hosszú ideig 1-2 percig is tartja, amikor a vállamon büfiztetem. Ülésbe húzva is szépen tartja. 2szer sikerült már a hátáról oldalra fordulnia, mert kiesett a cumi és utánamászott:) (a hasáért mindent megtesz) Egyre többet van ébren, nagyon szeret fürdeni és imádja a hajszárító hangját. A kihulló babahaj helyére elég világos új haj nő, a szeme pedig a védőnő szerint nem fog bebarnulni, mert már látszik a szembogara. Valószínű zöld lesz, mint az apukájának.

[link]

2014. szept. 12. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!