Túl vagyok a CTG-n, meg az utolsó hüvelyváladék tenyésztés levételén. A doki egy hüvelyi ultrahanggal megnézte a méhnyakat, de méhszáj nyitottságáról/zártságáról semmit nem mondott. Amúgy úgy feküdtem fel a hasi ultrahangos ágyra, hogy az eddigi legerősebb fájásom volt, de nem mondott rá semmit. BPD 90,1 mm még kifér:)
2014. júl. 17. 15:24
132/223 anonim válasza:
Biztosan minden rendben van akkor, mondta volna, ha valami nem stimmel. Jó már neked, hogy minden ilyesmin túl vagy, bár a fájásokat nem irigylem, ha nem haragszol. :) Ennyire erős fájásaid vannak? Én csak néha-néha érzek ilyen menszi szerű enyhe görcsöket. Nem is nevezném fájásoknak őket. Ma reggel pl. volt, de ez csak picit kellemetlen, egyáltalán nem vészes. Mi a jobb egyébként? Ha valaki sokat jóslózik szülés előtt? Ezáltal jobban felkészül a teste? Mert szerintem nekem nincsenek is jóslóim még. Neked viszont elég korán elkezdődött. Erről tudsz valamit?
2014. júl. 17. 16:27
133/223 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy a jóslók során van tágulás, de nem vagyok benne biztos. Nem minden nap van nekem sem és nagyon változó erősségűek. A CTG-ről úgy jöttem el, hogy aki csinálja a vizsgálatot, azt mondta, ha addig nem kötök ki a szülőszobán, akkor 1 hét múlva találkozunk. Bár sehol nincs leírva, hogy a jóslók mennyire jelzik előre a szülést. Simán lehet, hogy én túlhordom, Te meg 1 hét múlva szülsz.
2014. júl. 17. 17:16
134/223 anonim válasza:
Hétfőn hidegfront..kíváncsi leszek, beindul-e valamelyikünknek. :) Bár nekem akkor a szülésznőm lesz pont szabin. Ezen a héten visszajön az orvosom, a szülésznőm meg elmegy szabira egy hétig.
Te vettél haskötőt, vagy haspántot vagy mi a fene a neve? :) Én jókat hallottam róla, szóval vettem egyet, igaz használtan. Remélem sokat fog segíteni.
2014. júl. 18. 09:31
135/223 anonim válasza:
Nekem van egy olyan bugyim, aminek van ilyen hasszorító része egész bordáig (nagyon csinos :) ) Meg van egy hasszorítóm. Állítólag homokzsákot szoktak a kórházban rápakolni a kismamák hasára. Majd látjuk, de nekem is mindenki javasolta, hogy vigyek.
Akkor jövő hétfőn keresztbe tett ujjakkal várjuk a csodát :) De jó lenne már ott járni.
2014. júl. 18. 09:37
136/223 anonim válasza:
Nekem a front csak a szokásos jóslókat hozta ki, semmi többet. Meg egy szuper kis hüvelygombát, bár azt nyilván nem a frontnak köszönhetem. Csütörtökön megyek orvoshoz, addig kínlódom. Ti hogy vagytok?
2014. júl. 22. 12:42
137/223 anonim válasza:
Elmentetek szülni? :)
2014. júl. 23. 17:59
138/223 anonim válasza:
Kedves utolsó, részemről beletrafáltàl. :) hétfő hajnali 3kor megszületett a kislànyunk 2900 grammsl és 51 centibel. Vasarnap esteegvizsgalt a dokim, akkor mar 1ujjnyira nyitva voltam, de a vizsgàlat utàm nem akart elmúlni a keményedés, jöttek a fájások, elment a nyákdugó. Este 10kor bejöttünk kórházba,hajnali 3kor meg ia volt a picur. Doki szerint egeszz gsors azülés volt, bár én az utolsó 3órát nem így éltemeg
:) mára picit besárgult, de holnap elvileg már mehetünk haza. Én ott lent már jól vagyok, most a tejbelövelléssel szennvedek kicsit, de remélem be áll majd ez is. Bocsi a sok hibáértt, telóról voltam.
2014. júl. 24. 17:38
139/223 anonim válasza:
De jó neked, szívből gratulálok. Jó egészséget és jó babázást! Vadgesztenye
2014. júl. 24. 17:53
140/223 A kérdező kommentje:
Jujj de jó neked hogy már babázol! És milyen gyors szülésed volt :) Gratulálok! :)
Nekem utoljára 34 hetesen volt kenetvétel..én mit szóljak..
Első lányomnál is voltak jóslók igen de sokkal kevesebb és ritkább. Őt túlhordtam egy héttel de így utólag nem is nevezném azokat jóslóknak ehhez a terhességhez képest. Már csak 10 nap van a kiírt időpontig..nagyon izgulok, várom máár :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!