Én is nagyon várom már, türelmetlen vagyok. Ahhoz képest, hogy végig azzal riogattak, hogy hamar fog jönni, most amikor jöhetne semmi. Nekem 13 nap van a legelőször kitűzött dátumig. Utána mindig azt mondták, hogy hamarabb jön...
2014. júl. 26. 13:15
142/223 anonim válasza:
Köszönöm lányok! :) Remélem hamarosan nektek is meglesznek a picurok, majd írjatok.
2014. júl. 30. 14:57
143/223 anonim válasza:
Szépen közeledik a kiírás napja, remélem addig kibújik a kisfiam.
Neked hogy viselkedik a pici lányod? Olyan, mint amilyennek képzelted? Gondolom nagyon boldogok vagytok. Már biztosan otthon van a kis család:)
2014. júl. 30. 15:45
144/223 A kérdező kommentje:
Már csak 5 napom van..nagyon türelmetlen vagyok mááááár :)
2014. júl. 31. 13:45
145/223 anonim válasza:
Sziasztok! Hétfőre vagyok kiírva. A méhlepényem 0 fokban érett, ezért félek, hogy tovább húzom, mint hétfő:( Pedig már úgy szeretném a kisfiamat a karomban tartani! A.
2014. júl. 31. 14:58
146/223 anonim válasza:
Nekem úgy néz ki elindult valami. Ha túl leszünk rajta, akkor szólok.
2014. júl. 31. 16:59
147/223 anonim válasza:
Könnyű szülést neked utolsó! Szorítok! A.
2014. júl. 31. 20:52
148/223 anonim válasza:
Húh, szorítok Neked, könnyű szülést! :)
Egy angyalka a kislányom, de tényleg. Szinte csak akkor sír, ha éhes. Nem gondoltam, hogy ilyen nyugodt babát "kapok ki", mert én sajnos elég stresszelős vagyok. Most is sokat stresszelek, hogy jól csinálom-e ezt-azt a baba körül. Egy hete vagyunk itthon, nagyon sokat jelent a férjem nyugodt természete, de egyre inkább megnyugszom én is, látom, hogy szépen fejlődik. 2760-nal jöttünk haza, most 2860. Egyre többet van fent, ha meg alszik, már alig várom, hogy felkeljen. :)
2014. júl. 31. 21:04
149/223 anonim válasza:
Hazaküldtek, hogy még itthon táguljak, mert ez még eltart egy ideig...
Vadgesztenye
2014. aug. 1. 07:54
150/223 anonim válasza:
Au...és hogy bírod? Nem semmi azért, hogy hazaküldtek. Mennyire voltál kitágulva? Nagy fájdalmaid vannak? Engem már nem engedtek haza, amikor elkezdtem tágulni, de szerencsére gyorsan ment a tágulás. Ami sokat segített, az a vajúdó labda! Nagyon gyorsan tágultam rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!