Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 Éves vagyok terhes, de...

15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?

Figyelt kérdés
Mint mondtam 15 éves vagyok és terhes. Az apa szintén 16 de ő nem akar a gyermekről tudni, az én családom pedig maga a kaotikus káosz apám páréve meghalt és a bátyám, édesanyámmal, nagy szüleimmel nagybátyámmal élek együtt. Akik egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják de elvetetni semmiképp sem akarom az én hibámból nem halhat meg a saját gyermekem. Kitől,kiktől milyen szervezetektől tudnék segítséget kérni?
2013. febr. 22. 12:20
 71/111 anonim ***** válasza:
83%
Most komolyan azt gondoljátok, hogy majd a gyereke azt mondja 20 évesen, hogy Anya, miért szültél meg? Nincs értelme az életemnek, mert nincs apám?? És aki apával vállalja a gyereket boldog házasságban, de pár év múlva elválnak??? Jajj, lányok, nem tudjátok mit hoz a sors! Riogatjátok a szüléssel? És ha 35 éves lenne??? Akkor nem riogatnátok? Miért nem értitek meg, hogy ő is NŐ? Hiába vagytok 20-30-40 évesek, van mit tanulnotok tőle! Ő legalább vállalja a tettei következményét!!! Van itt bárki, aki szívesen megöletné a saját gyermekét a saját testében? Vagy odaadná szívesen azt a kis csöppséget bárkinek???
2013. febr. 23. 17:08
 72/111 anonim ***** válasza:
32%
Húzzátok meg magatokat és figyeljétek a kérdezőt, hogy milyen értelmes és felnőtt gondolkodású. Ne kötekedjetek. Nyilván egyedül szeretné megoldani, ha már a közvetlen családtagjai rosszul állnának a dologhoz, de ettől még a távolabbi rokonokra számíthat ideiglenes. Ebben nincs semmi ellentmondás. Azért, mert nem írta le az egész életét és rokonságát, attól még lehet neki hinni.
2013. febr. 23. 17:11
 73/111 anonim ***** válasza:
32%
Remélem viccnek szántad, hogy van mit tanulni tőle. Nem NŐ hanem egy felelőtlen kislány. És igen, rohadt szar apa nélkül felnőni. És nem riogatás, a szülés ilyen.
2013. febr. 23. 17:20
 74/111 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem 15 évesen még el sem döntheted hogy megtartod-e vagy sem. Szerintem az édesanyád döntheti el jogilag. És ha megtartjátok, vele kell egy fedél alatt élned, mert ő lesz a baba gyámja. Hiszen olyan fiatal vagy, hogy még saját döntési jogod sincs. Sajnálom a nehéz életedet, én 36 éves vagyok és nagyon nehéz gyerekkorom volt, az egész életemre rásüti a bélyegét, feldolgozni nem lehet. Azt is sejtem hogy a támadó hangvételed köszönhető a lázadó életkorodnak és egy ilyen hatalmas stresszhelyzetnek amit a terhességed okoz. megértem a vágyaidat, de van törvény és jog, ami ezek felett áll. Kívánom hogy jól döntsetek és lelkileg vészeld át, akármi is fog történni!
2013. febr. 23. 19:18
 75/111 A kérdező kommentje:
Az apa nélküli felnövésben volt részem 12 évig éltem vele egy lakásban de ha ma valaki megkérdezné milyen volt nem tudnék rá válaszolni csupán a nevét ismertem sosem volt itthon csavargott nőzött sosem volt itt amikor szükségem volt rá csak ütött és szidott, azt gondolom az én életemet nem élhetni a gyermekem nem nőhet fel kiabálásban erőszak nem ő nem érdemel ilyen életet aki pedig azok után amiket átéltem és ahogyan döntöttem felelőtlen kislánynak mer nevezni attól meg kérdezném mi volna a helyes döntés? Leirni az egész életemet és azt mondani bocsika én még csak 15 vagyok hm nem kel gyerek abortusz.. minek a gyerek? Bárki okolhat szidhat bármit tehet velem de a gyermekem az enyém és senkinek de senkinek nincs beleszólása abba hogy ő meg szülessen, kik vagytok ti hogy ítélkezzetek élet és halál között????
2013. febr. 23. 19:22
 76/111 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért,de a szülés nem egyenlő a kínzással,ahogy itt az egyik "jóakaró" válaszoló leírta.Egy szülő nőt nem vizsgálnak meg 66-an,az azért szögezzük le.A gátmetszést én speciel meg sem éreztem.A második nap már féloldalasan ültem rajta,egy héttel szülés után pedig épp hogy csak érzékeny volt,de nem fájt.Pedig azt hittem ott maradok,14 órát vajúdtam és teljesen zárt méhszájjal mentem szülni.Igen fáj a szülés ez igaz.De túl lehet élni,ki lehet bírni.Azért mert a kérdező 15 éves,szerintem nem kéne úgy kezelni mint egy bolondot.Mert most te itt totál hülyének nézed....

Kedves kérdező!amúgy hova való vagy?feltűnt h szegedi klinikán voltál.és hány hetes vagy?

2013. febr. 23. 19:32
 77/111 anonim ***** válasza:
24%
Örülök, hogy neked úgymond könnyű szülésed volt, de a legtöbb nem az, és igenis legyen vele tisztában! És igen, engem fél óránként vizsgált meg mindig más, úgyhogy nem a szomszédnéni ismerősének az ismerősétől hallottam. Nehogy aztán ott kapjon sokkot, mert senki nem beszélt erről neki. Bár így is lesz nagy pofára esés, de ha ez kell neki, akkor hajrá. Én nem fogok hazudni, csak hogy neki könnyebb legyen. Én örökbe adnám. Mivel létezik már nyílt örökbe adás, láthatná ahogy felnő, hogy jól bánnak vele, hogy olyan dolgokat kap, amit ő nem tud neki nyújtani 15 évesen, sem érzelmileg, sem anyagilag. De hát ő tudja, az ő gyereke, ő fog vele szenvedni, nem én.
2013. febr. 23. 19:43
 78/111 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lehet örökbe adni a babát, de az örökbefogadó szülők nagyon át vannak rostálva és nagyon jó életet biztosíthatnak a babának. Nem akarlak erre rábeszélni, de tény hogy várhatnál még a gyerekneveléssel pár évet.
2013. febr. 23. 19:43
 79/111 A kérdező kommentje:
A gyermek velem marad ezen senki és semmi nem változtathat..
2013. febr. 23. 19:50
 80/111 A kérdező kommentje:
19:18 Édesanyám nem dönthet a felől' hogy életet adok-e az én testemben cseperedő gyermeknek, kérhet rá de nem kötelezhet..
2013. febr. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!