Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 Éves vagyok terhes, de...

15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?

Figyelt kérdés
Mint mondtam 15 éves vagyok és terhes. Az apa szintén 16 de ő nem akar a gyermekről tudni, az én családom pedig maga a kaotikus káosz apám páréve meghalt és a bátyám, édesanyámmal, nagy szüleimmel nagybátyámmal élek együtt. Akik egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják de elvetetni semmiképp sem akarom az én hibámból nem halhat meg a saját gyermekem. Kitől,kiktől milyen szervezetektől tudnék segítséget kérni?
2013. febr. 22. 12:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 A kérdező kommentje:
Nem adom örökbe belőle nem lesz utcán csavargó senkiházi ő ugy fog felnőni h megtanulja majd értékelni ami a világon a legfontosabb a szeretetet, mellemet fog felnőni és ha nagy lesz elmondom neki azokat a dolgokat amiket nekem az én anyám nem mondott el ...
2013. febr. 22. 13:06
 22/111 A kérdező kommentje:
*mellettem
2013. febr. 22. 13:07
 23/111 anonim ***** válasza:
77%
15 évesen tényleg nem kéne szülnöd, mondom én aki 19 évesen szült és van apja agyereknek. rettentő nehéz gyereket nevelni, hidd el nekem. egy gyerek rengeteg pénzbe van, minden percedet leköti, nincs időd pihenni meg semmire sem. meg persze miből akarod nevelni? az állam nem fizet szinte semmit sem, abból nem lehet megélni, anyudnak meg nem hiszem hogy annyi lenne a fizetése hogy még egy gyereket bevállaljon, mert hiába a te gyereked, neki kell majd fenn tartania, mert te képtelen vagy rá. én egy 5 éves kapcsoltba vállaltam be a lányomat, előtte nyáron dolgoztam diákként terhesen érettségire tanulva, megkerestem egy 100ast, leérettségiztem. a pénzt amit kerestem félretettem, mellette a párom 1 éve dolgozik. folyamatos ügyeskedés az életünk hogy ne kerüljünk csödbe, mert sajnos hamar csödbe lehet kerülni ha az ember nem figyel. folyamatosan okoskodunk hogy kijöjjön minden, és tegyünk is félre. nincs hitelünk, nem szülökkel élünk, nincs hitelünk. gondold meg jól mit csinálsz, ha a gyereket megszülöd és megtartod, nincs visszaút, többé azt vissza nem fordíthatod. és hidd el fogod bánni hogy van amikor nem lesz se éjjeled se nappalod, mert ő sír és sír folyamatosan.
2013. febr. 22. 13:08
 24/111 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tévedésben vagy kérdező az örökbe adással kapcsolatban. Éppen hogy nem az utcán csövező gyerek lenne, ha örökbe adnád. Lenne rá esélye hogy egy jól szituált, normális házaspárhoz kerül és boldog életet élhet. Nem intézetet jelent az örökbeadás.
2013. febr. 22. 13:11
 25/111 A kérdező kommentje:
Ha örökbe adom, idegenekhez fog kerülni és ha majd megkérdi ki az ő igazi anyukája ha ugyan elmondják neki h nem a saját gyermekük elmondják de lehet hogy nem talál meg ha keres lehet h lesznek éjszakái amiket nagyobbacska ként végig sír azon gondolkozva milyen is vagyok én valójában, nem bízom senkire sem a gyermekemet ő velem fog felnőni és ez elvan döntve
2013. febr. 22. 13:15
 26/111 anonim ***** válasza:
85%
Nem sokra fog menni a gyerek a szeretettel, ha éhen hal....
2013. febr. 22. 13:16
 27/111 anonim ***** válasza:
87%
és ki lesz a gyámja? mert te nem lehetsz.
2013. febr. 22. 13:19
 28/111 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem de mindenki engem okol,vádol és kérdez...
2013. febr. 22. 13:21
 29/111 anonim ***** válasza:
52%
Hányszor mondjuk el, hogy ha nem akarsz abortuszt, akkor add örökbe? Sajnos gyes+családiból nem lehet megéli 2 embernek, ebben senki nem tud Neked segíteni.
2013. febr. 22. 13:23
 30/111 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg ha felnő és megkeres (mert meg fog találni, ha nagykorú lesz a Gyámhivatal - kérésére - tájékoztatni fogja a vérszerinti szülőjéről) elmegy és megköszöni, hogy örökbeadtad és jó körülmények között szerető családban nőhetett fel, ahol a szeretet mellett mindene megvolt.Természetesen akkor is lehet még jó a kapcsolat köztetek. Mert a szeretet sajnos nem minden a mai világban.

Ha mégsem így döntesz kívánom, hogy legyen meg mindened

(egészség, anyagiak), ahhoz, hogy felnevelhesd a babát. Ha felkeresed a Családsegítő Központot ott tudnak Neked segíteni valamennyit.

Még egy történet: a babám születése előtt végeztem gyámügyi feladatokat, és volt olyan eset sajnos, hogy ki kellett családból emelni gyerekeket, mert olyan rossz körülmények között éltek. Nem kívánom Neked, hogy ilyen helyzetbe kerüljél, attól borzasztóbb dolgot a munkám során én nem láttam (sírtak a szülők, sírtak a gyerekek és bevallom még én is).

2013. febr. 22. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!