15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?
Szerintem meg ha felnő és megkeres (mert meg fog találni, ha nagykorú lesz a Gyámhivatal - kérésére - tájékoztatni fogja a vérszerinti szülőjéről) elmegy és megköszöni, hogy örökbeadtad és jó körülmények között szerető családban nőhetett fel, ahol a szeretet mellett mindene megvolt.Természetesen akkor is lehet még jó a kapcsolat köztetek. Mert a szeretet sajnos nem minden a mai világban.
Ha mégsem így döntesz kívánom, hogy legyen meg mindened
(egészség, anyagiak), ahhoz, hogy felnevelhesd a babát. Ha felkeresed a Családsegítő Központot ott tudnak Neked segíteni valamennyit.
Még egy történet: a babám születése előtt végeztem gyámügyi feladatokat, és volt olyan eset sajnos, hogy ki kellett családból emelni gyerekeket, mert olyan rossz körülmények között éltek. Nem kívánom Neked, hogy ilyen helyzetbe kerüljél, attól borzasztóbb dolgot a munkám során én nem láttam (sírtak a szülők, sírtak a gyerekek és bevallom még én is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!