15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?
Nézd a gyermeked érdekeit: az anyaság sokszor a saját vágyainkról, kényelmünkről való lemondás és túllépés a félelmeinken, ha a gyermek nagyobb érdeke azt kívánja. Ha ez elméletben már megy, akkor tényleg bátornak is kell lenned és fel kell vállalnod a gyermeked a környezeted előtt. Elsőnek menj el az orvoshoz, majd a védőnőhöz a kötelező vizsgálatokra és beszélj anyukáddal, mert kiskorúként őt sem kerülheted ki.
Én egyébként a helyedben a nyílt örökbeadást választanám, vagy legalább utánanéznék a neten, mi is az, és felhívnék tájékoztatásért egy ezzel foglalkozó egyesületet.
Épp az imént olvastam egy levelet egy hölgytől akinek nem adatik meg a legnagyobb ajándék egy gyermek, elgondolkoztam mennyi esélye lenne annak hogy az én gyermekem hozzá kerüljön...
De, hogyan élvezhetném az életemet ugy hogy tudom a gyermekemet idegenek nevelik?!?! Lehet hogy nem lesznek márkás cuccai de az anyja melett fog felnőni aki szereti és nem fog éhen halni hogy elmondjam...
"Ja és persze falun élünk igy a védőnő/háziorvos kihuzva mivel nem képes megvizsgálni sem senkit nem hogy segíteni.."
Ennyit rólad. Eddig még egy orvoshoz sem voltál hajlandó elmenni, hogy egyáltalán egészséges-e a magzat, hogy egyáltalán biztos terhes vagy-e, ugyanis egy ciszta is okozhat pozitív tesztet, vagy a franc tudja honnan szedted akkor, hogy terhes vagy. Erre nem voltál képes a gyermeked érdekében. Akkor mi lesz később?
Amúgy ha nem vállalja el valamelyik rokonod a gyámságot, elveszik.
Ha elvállalja, de látja, hogy nélkülözik, elveszik.
Akár 3 hónapos, akár 3 éves.
Nem költözhetsz egyedül, mert a babának a gyámjával kell élnie. Ugyanúgy, ahogy neked is az anyukáddal 18 éves korodig. Eltitkolni sem lehet, hogy egyedül laksz, mert a védőnő ki fog járni a lakásba rendszeresen.
Hogy milyen szülni? Életed legrosszabb de legboldogabb napja lesz. Ha nagyon megszenveded, akkor tizenórákat vajúdsz, amíg tágul a méhszáj. Ez rettenetes fájdalom, olyan amit nem tudsz elképzelni amíg nincs benne részed. Úgy érzed, hogy belehalsz. Egyfolytában vizsgálgatnak az orvosok. Több kéz jár majd benned, mint egész hátralévő életedben. Aztán amikor mehet a szülés, beöntést adnak (bár sokan enélkül is odakakilnak) majd jön a neheze. Ki kell nyomni a babát. Ha csak elképzelsz egy baba fejet, már egyből nem stimmel a dolog. Egy ekkora lyukon, egy ekkora fej? :) Van akinél ez a szakasz is órákig tart. Általában gátmetszést csinálnak, hogy ne repedj szét alul. Ez még hetekig fájhat, nem tudsz majd ülni sem. Ha valami nem jó, akkor megcsászároznak. Ez egy komoly hasi műtét, ami után van akinek nagyon nehéz a felépülés. És a nyoma örökre ott marad, de ez a legkevesebb. Majd a kórházban töltesz még pár napot, az egész a szoptatásból fog állni. Ha egészségesek vagytok hazaengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!