Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 Éves vagyok terhes, de...

15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?

Figyelt kérdés
Mint mondtam 15 éves vagyok és terhes. Az apa szintén 16 de ő nem akar a gyermekről tudni, az én családom pedig maga a kaotikus káosz apám páréve meghalt és a bátyám, édesanyámmal, nagy szüleimmel nagybátyámmal élek együtt. Akik egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják de elvetetni semmiképp sem akarom az én hibámból nem halhat meg a saját gyermekem. Kitől,kiktől milyen szervezetektől tudnék segítséget kérni?
2013. febr. 22. 12:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
35%

Ne törődj a beszólogatókkal! Én szívesen segítek! Írj privit. Keresünk Anyaotthont, mert gondolom Te is ezt szeretnéd. A facebookon van egy csoport, ahol jótékonykodnak, ott biztos jánlanak fel neked ezt-azt, de én is tudok pár dolgot küldeni. Hány hetes vagy?

Ui. Felelőtlen voltál, de nagyon is értékelendő, ahogy hozzáálsz a helyzethet!! Fel tudod nevelni, csak nem Mayo Chix ruhákba fogsz járni, a gyereked meg nem Nextbe..

2013. febr. 22. 13:34
 32/111 anonim válasza:
Én értelek, hogy nem akarod örökbe adni stb.! DE először is mindenképp beszél az anyukáddal mivel nélküle sem elvetetni sem megszülni nem tudod, mert a papírokat neki kell aláírni (én így tudom)! Először tuti mérgesek lesznek (joggal) de muszáj velük megbeszélned! Egyedül nem fogsz tudni boldogulni, kell a támogatásuk, hogy legyen hol laknotok mert annyi pénz épp, hogy a babára "elég"! Bár szerintem ha tényleg olyan a családod oda nem is akarnál szülni! De egyedül nem fog menni, hidd el nekem! Én 20 évesen alkalmatlannak, fiatalnak tartom magam hozzá! Te döntésed, de ha így szeretnéd, akkor legalább a baba érdekében találjatok megoldást!
2013. febr. 22. 13:35
 33/111 anonim válasza:
Vagy tényleg az anya otthon! Sok sikert!
2013. febr. 22. 13:37
 34/111 A kérdező kommentje:
Mindenkinek mindent köszönöm eleinte édesanyámmal szeretnék beszélni feltéve h meghalgat..
2013. febr. 22. 13:43
 35/111 anonim ***** válasza:
0%

Anélkül, hogy a gyermekem elítélne? Szerinted ki a francot fog hibáztatni a gyermeked, amiért éhezik? Meg amiért apa nélkül kell felnőnie? TÉGED, MERT TE LESZEL A HIBÁS!

Az egyik kommentedben azt írod, hogy jobb apa nélkül felnőni, a másikban meg már siratod, mert el kellett temetned? Most hazudsz, vagy tényleg ennyire ostoba vagy? Az örökbefogadó szülőknél jó helye lesz! Ők csak ezt az egyet akarták az életben, és tőled megkaphatnák! Van nyílt örökbe adás, ahol ismered a szülőket, és a gyermeked is ismerni fog téged.

Akárhogyan akarod, nem fogod tudni tisztességesen felnevelni.

Ez nem kérdés. Törődj bele.

Amúgy meg az anyaotthonba várólista van! ha nem kerülsz sorra amíg megszületik, hova mész? Mit csinálsz? Elveszik tőled úgyis, aztán akkor az intézetbe kerül, ahol tényleg csavargó lesz belőle! Ráadásul anyaotthonban csak 1 évig élhetsz, ezt jobb ha tudod.

2013. febr. 22. 13:48
 36/111 anonim válasza:
Mindenképp próbálj vele beszélni, érd el ha elfoglalt, hogy hallgasson meg!! Biztos ki lesz akadva, de ne húzd fel magad. Próbáljatok higgadtan beszélni! Az is lehet, hogy csak másnapra fog megnyugodni! Légy vele türelmes.
2013. febr. 22. 13:50
 37/111 A kérdező kommentje:
Vádolsz? Gratulálok keresd csak a hibáimat biztosan találsz még... Szerintem nem evezünk egy csónakban h ezt megtehesd. Fogalmam sincs ki vagy de azt hiszem te sem ismersz engem hogy igy beszélj velem
2013. febr. 22. 13:52
 38/111 anonim ***** válasza:
32%

Nem vádollak, csak ütik egymást a mondataid.

Szerintem meg megtehetem, hogy elmondom a véleményem.

Nem bántani akarlak, csak szeretném ha egyel kevesebb szenvedő kisgyermek élne a világon.

2013. febr. 22. 13:54
 39/111 A kérdező kommentje:
Én nem szülök sorra 10et 20at minrt azok a bizonyos nem magyar állam polgárok, nem állokkint a sarkon és a patikában sem vagyok törzsvendég a fogamzásgátlókért egyszer hangsúlyozom EGYETLEN EGYSZER előfordult h nem úgy sikerült ahogy szerettem volna de senkinek semmi joga nincs ahhoz h azt feltételezze róllam h hagyom hogy a gyermekemről bárki negativan nyilatkozzon és a rosz indulatu megjegyzések témáját én ezzel le is zárnám az én gyerekem nem fog éhezni értve?
2013. febr. 22. 13:57
 40/111 anonim ***** válasza:
Persze. Csak ez nem úgy megy, hogy te azt mondod, hogy nem fog éhezni, és akkor az úgy is lesz. Ahhoz pénz kell, ahhoz meg munka. Ahhoz meg tanulás.
2013. febr. 22. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!