15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?
Ne törődj a beszólogatókkal! Én szívesen segítek! Írj privit. Keresünk Anyaotthont, mert gondolom Te is ezt szeretnéd. A facebookon van egy csoport, ahol jótékonykodnak, ott biztos jánlanak fel neked ezt-azt, de én is tudok pár dolgot küldeni. Hány hetes vagy?
Ui. Felelőtlen voltál, de nagyon is értékelendő, ahogy hozzáálsz a helyzethet!! Fel tudod nevelni, csak nem Mayo Chix ruhákba fogsz járni, a gyereked meg nem Nextbe..
Anélkül, hogy a gyermekem elítélne? Szerinted ki a francot fog hibáztatni a gyermeked, amiért éhezik? Meg amiért apa nélkül kell felnőnie? TÉGED, MERT TE LESZEL A HIBÁS!
Az egyik kommentedben azt írod, hogy jobb apa nélkül felnőni, a másikban meg már siratod, mert el kellett temetned? Most hazudsz, vagy tényleg ennyire ostoba vagy? Az örökbefogadó szülőknél jó helye lesz! Ők csak ezt az egyet akarták az életben, és tőled megkaphatnák! Van nyílt örökbe adás, ahol ismered a szülőket, és a gyermeked is ismerni fog téged.
Akárhogyan akarod, nem fogod tudni tisztességesen felnevelni.
Ez nem kérdés. Törődj bele.
Amúgy meg az anyaotthonba várólista van! ha nem kerülsz sorra amíg megszületik, hova mész? Mit csinálsz? Elveszik tőled úgyis, aztán akkor az intézetbe kerül, ahol tényleg csavargó lesz belőle! Ráadásul anyaotthonban csak 1 évig élhetsz, ezt jobb ha tudod.
Nem vádollak, csak ütik egymást a mondataid.
Szerintem meg megtehetem, hogy elmondom a véleményem.
Nem bántani akarlak, csak szeretném ha egyel kevesebb szenvedő kisgyermek élne a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!