15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki
segíthetne nekem?
Figyelt kérdés
Mint mondtam 15 éves vagyok és terhes. Az apa szintén 16 de ő nem akar a gyermekről tudni, az én családom pedig maga a kaotikus káosz apám páréve meghalt és a bátyám, édesanyámmal, nagy szüleimmel nagybátyámmal élek együtt. Akik egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják de elvetetni semmiképp sem akarom az én hibámból nem halhat meg a saját gyermekem. Kitől,kiktől milyen szervezetektől tudnék segítséget kérni?
15 évesen egy támogató család és/vagy pár nélkül ezt NEM fogod tudni végigcsinálni! Oké, nem akarod az abortuszt, megértelek, de gondolkodj rajta hogy örökbe adod. Mindenképpen keresd fel a védőnőt és beszélgess vele a lehetőségekről még mielőtt bármit is eldöntesz.
2013. febr. 22. 12:57
12/111 A kérdező kommentje:
Születtél már beteg? Töltötted már életed felét a korházban? Temetted már el az apádat 12 évesen? Nézted már végig ahogyan öngyilkos apád miatt szét hullik a családod? Örültél már h gyermeked lesz akit megóvhatsz akit szerethetsz anélkül h elítélne? azt hiszem nem sok kérdésemre lesz igen a válaszod...
2013. febr. 22. 12:59
13/111 anonim válasza:
Off:anyukák!szerintem nem kéne ennyire neki esni.még nekem is rosszul esik ez a lekezelő stílus,ahogy bántok vele.Szegény teljesen tanácstalan,nem tud kitől segítséget kénrni.Ide fordult hozzátok,és ti igy lealázzátok.Igen,hibát követett el mikor nem védekezett,és ezt ő tudja is jól.De ha ő eldöntötte egyszer h meg tartja a babát,akkor miért akarjátok lebeszélni róla?Az ő élete lesz,ha gondjai lesznek az csakis őt érinti,titeket nem.Most komolyan,ti itt mind szentek voltatok tiniként?nem vitatkozni akarok,de valahol megértem a kérdezőt is.
Adja örökbe,vetesse el meg minden ilyesmit tanácsoltok neki.De ha van egy hír h x nő megszülte a babát és a fagyóba tette,az jobb?Akkor meg azon van felháborodva mindenki.
2013. febr. 22. 13:00
14/111 anonim válasza:
Egyébként hány hetes terhes vagy? Tesztet csináltál? Nőgyógyásznál voltál? Ha igen, akkor megkérdezte mik a terveid a babával?
2013. febr. 22. 13:00
15/111 anonim válasza:
13:00 én nem estem neki, reálisan megírtam a tényeket. Ez a szomorú helyzet, és szerintem az örökbe adás még mindig jobb alternatíva mint az abortusz. De miért szerinted mit tud tenni, ki fog neki segíteni ha a családja és az apa se áll mellette?
2013. febr. 22. 13:01
16/111 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Szörnyű dolog, hogy ilyen életed volt eddig. De hidd el, hogy nem attól lesz jobb, hogy teljesen egyedül bevállalsz ennyi idősen egy gyereket! Neked tanulni kellene, és felnőni, hogy végre más körülményeket teremthess magad körül, mint eddig volt. És utána jöjjön a baba. Nem most. Az örökbe adással neki is a legjobbat tennéd. És nem bántani akarlak ezzel.
2013. febr. 22. 13:02
17/111 anonim válasza:
13:00 vagyok
Igen igen,értelek titeket is.De találni kellene egy olyan aranyközéputat ahol a baba együtt maradhat a babával.
2013. febr. 22. 13:04
18/111 anonim válasza:
azaz anyával
2013. febr. 22. 13:05
19/111 anonim válasza:
Írták páran az anyaotthont de szerintem az ilyen hosszú időre (terhesség+szülés+legalább a baba első éve, mert utána már mehet bölcsibe ha más lehetőség nincs) nem megoldás.
2013. febr. 22. 13:05
20/111 anonim válasza:
Szerintem az csak a család támogatásával lehetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!