2,5 hónapos terhes vagyok. Külföldön vagyunk. Nem dolgozok. Napi 24 órából 19 et egyedül vagyok. Már elegem van belőle. Ráadásul eggyütt lakunk most anyósommal. Hazamenjek vagy maradjak itt?
Miért akarok kizárni az apát, csak fontosabb mint, hogy te itthon trécselj.
Olvas könyveket, sétál, keres barátnőket.
3
Én ezt a választ már olvastam itt valahol.
Kérdező, mi a büdös frászt fogsz csinálni a gyerekeddel, ha magadat sem tudod lefoglalni? Agyadra fog menni, ha folyton azt hajtogatja, unatkozik, te meg nem tudsz neki mit kitalálni.
Biztos van olyan köztes elfoglaltság, amiben kedved leled, nem érinti, hogy hol laksz, és értelmes, az időd is megy vele. Köss, horgolj, varrj babacuccokat, rajzold le a leendő babaszobát, tervezz bele bútort stb. Annyi készülnivaló van egy gyerekkel, nem hiszem el, hogy képtelen vagy akármit is kitalálni. Én is megőrülnék a helyedben, de a magam teszetoszaságától leginkább, és nem bántásból írtam, úgyhogy ne sértődj meg.
Ez így már mindjárt máshogy hangzik... Ma nem dolgozik és nincs otthon veled, aki a gyerekét várod? Kedves...
Neked kell döntened, mi itt csak tanácsolgathatunk. De én hiszek abba,hogy van egy belső hangunk, amire hallgatni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!