2,5 hónapos terhes vagyok. Külföldön vagyunk. Nem
dolgozok. Napi 24 órából 19 et egyedül vagyok. Már
elegem van belőle. Ráadásul eggyütt lakunk most
anyósommal. Hazamenjek vagy maradjak itt?
Figyelt kérdés
Itt kicsi a lakás és nem is az enyém nem pakolgathatok kedvemre. Semmit nem csinálok egész nap csak tv zek. Otthon más lenne a helyzet mert mindig lenne kivel beszélgetni és mindig tudnék mit csinálni is. Mivel falun lakunk. Érzelmileg jobb lenne. De a párom nem akar engedni azzal a címszóval hogy legyek többet vele. Amikor meg mondom hogy mi van azt mondja hogy mindenki egyedül csinálja végig
Huu te!Nem akarlak bántani de tényleg ennyire lusta vagy?Ha az anyósod rendetlen akkor miért nem takarítasz??A párod lehet,hogy azért nincs otthon veled,mert a töke tele van azzal,hogy csak döglesz a dzsuvába a TV előtt!Na meg...2,5 hónaposan nem dolgozol?Volt egyáltalán munkád??Én 25. hetesen váltottam tanfolyamról,most találtam munkahelyet,és amíg lehet dolgozni fogok!Jól mondta az egyik előző válaszoló...tényleg teszetosza vagy!(bocs,de tudod a hormonok...nulltolerancia van pár hete :D )
2013. jan. 19. 21:09
12/20 anonim válasza:
Nem mindegy az neked,hogy dolgozott e????Most te irigy vagy azért hordod el mindennek?És ha anyósa rendetlen akkor valószinüleg mindíg is az volt tehát a párja már megszokta és nem azért nincs otthon.
2013. jan. 19. 21:51
13/20 A kérdező kommentje:
Már bocs de nekem mindig volt munkám csak most nincs és szerinted mi az anyámat csináljak mikor ha takarítani akarok akkor anyósom ordít mint az állat. Még szép hogy nem akarok olyan kőrnyezetben lenni ahol a joghurtos kanál és doboz el van hajítva a földre. Mindenkinek elege van belőle már. És nem vagyok lusta csak nem tudtad értelmezni a kérdést.
2013. jan. 20. 04:12
14/20 A kérdező kommentje:
És kihagytam azt is hogy amíg otthon egy ilyen idős kismamának mint te drága kommentelőm dolgoznia kell hogy fennt tudjátok tartani magatokat , más országokban nem így megy.
2013. jan. 20. 04:16
15/20 anonim válasza:
Nem lenne muszáj dolgoznom hidd el,csak nem szeretek tespedni itthon...nem irigykedek hidd el,mert akkor ezek szerint apukával van valami gebasz...ha így van akkor hagyd ott!
2013. jan. 20. 10:36
16/20 anonim válasza:
Csak egyet kérdezek és ne vedd kötekedésnek!!!
Amíg te munka nélkül halálra unatkozva egy idegen országban anyósoddal harcolva egy lyukban a mocsokban vagy addig az a kismama aki itthon dolgozik saját lakásában a párjával kettesbe várják születendő gyermeküket. Magyarán ez jött le most az előző válaszaidból. Már tényleg ne vedd sértésnek nem annak szántam de mint külső szemlélő én ezt látom. És igaza van h akkor az apával is gondok vannak ha őt ez nem zavarja. Eleve eszembe se jutott volna oda szülni.
2013. jan. 20. 11:33
17/20 anonim válasza:
vagyis nem kérdeztem amit akartam mert lemaradt. Akkor most kinek is jobb h otthon ülhetsz??? Ha tudnál dolgozni menni akkor miért is nem mész??? Legalább nem unatkoznál!! De jó is volna ha annyira unatkoznánk és csak azért kellene dolgozni járni...
2013. jan. 20. 11:34
18/20 anonim válasza:
És 3. hónappal ezelőtt nem ugyan ilyen mocsok volt?
2013. jan. 20. 11:35
19/20 anonim válasza:
Amúgy hazajönnétek a baba születése után, vagy állandóan ott laktok?
Ha csak ideiglenesen, és bizony hazajönnék! Terhesen már amúgy sem hiszem, hogy kapsz munkát.
Azon is el kellene gondolkodni, hogy mi lesz, ha megszületik a baba. Ilyen körülmények közé kerüljön, mint most Te vagy? Lehet, hogy anyukát ki kéne tenni, vagy Nektek elköltözni. Próbálj meg beszélni a férjeddel, hogy ez így hosszútávon nem lesz jó.
Esetleg próbálj meg ismerkedni, tanfolyam nem rossz ötlet.
2013. jan. 20. 17:17
20/20 anonim válasza:
Én vagyok...a bizonyos bunkó 25. hetes...attól még,hogy van elég pénzetek,meg eltartanak nem jelenti azt,hogy nem dolgozhatsz.Elhiszed,hogy az ember lelki állapotának is jót tesz?Anyósod alkesz vagy mi,hogy nem zavarják a körülmények?Miért nem mentek külön albérletbe,a mamát meg le kell szarni ennyi..éljen csak a mocskában!Rá fog menni a kapcsolatotok,ha még rá nem ment.Nyavalygással nem mész semmire!Tenni kell valamit.A pároddal nem tudod megbeszélni,hogy mi legyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!