24 éves vagyok 4 hetes terhes és egyedül maradtam! Mit tegyek elvetessem vagy megtartsam? Tapasztalatokat is írhattok akik egyedül maradtak és ugy döntöttek hogy megszülik a kisbabát!
Neked kell ismerni a körülményeket és a lehetőségeidet, főleg így, hogy semmit nem írtál.
Ha mondjuk nem lenne gondom a pénzre és pofára ejtenének, akkor megtartanám.
Ha szeretnéd és a szüleid is tudnak segíteni, akkor nem kérdés, hogyan dönts. Biztos nem lesz egyszerű, de az a kis élet már megfogant és nem véletlenül.
Gondolj bele, ha valóban meg szeretnéd tartani és mégis elveteted, egy életen át gyötörni fog a bűntudat, hogy miért tetted. Ha meglátsz majd egy gyereket eszedbe fog jutni, hogy vajon a tiéd milyen lenne.
Nekem sosem volt abortuszom, de volt már egy vetélésem és a mai napig sokszor eszembe jut, hogy vajon milyen lett volna a kicsink (fiú vagy lány, szőke, vagy barna...).
Már van egy 3 és fél hónapos kislányunk, de a kérdések örök életemben ott maradnak bennem...
Úgy is dönthetsz, hogy megszülöd és örökbe adod, ha úgy érzed nem tudnád felnevelni. Rengetegen vannak, akik szeretnének babát, de sajnos nem lehet nekik saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!