Mennyire veszélyes az első trimeszterben a házasélet, ha volt már 2 vetélésem? Van egy 9 éves kislányom, de vele egyedül voltam a terhességem alatt, akkor ez a probléma nem vetődött fel.
Én sem kockáztatnék, és nem is kockáztattam. Én is vetélés után vagyok, és nem is engedték hogy legyen sex, bár én ezzel a babával is elkezdtem vérezni. A 30.ik héttől mertünk egy picit és óvatosan. A doki azt mondta mikor 16 hetesen megkérdeztem lehet e hogy hát.... nagyon óvatosan. Szóval.. szerintem most semmiképp ne!!! Gondolom nem szeretnéd átélni újra a vetélést. Mert ezek szerint csak van rá "hajlamod"... vagy nem tom mitől lehetnek ezek a dolgok. Próbáld most kihagyni. Ki lehet bírni! De ha anno épp nem volt párod akkor is bírtad valahogy nem? Most is kell sajna kompromisszumokat kötni.
Sok sikert!
Bár már nem aktuális, de esetleg másnak, aki hasonló cipőben van, hasznos lehet:
orális szex házasélet helyett.
A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!