Az a helyzet, hogy ki szeretném menni Angliába, angolul tudok normálisan, már külföldön dolgoztam szóval ezzel nem lenne probléma . Szállásokat is néztem egyedül a gumtree-n, és más oldalakon is, találtam elfogadhatókat csak?
mivel külföldi szám , és telefonon foglalnám le , nem készül róla semmi hivatalos dolog , így aztán mire odaérnék lehet hogy már nem is lenne kiadó az a szoba épp.
ezt a külföldi szállást itthonról úgy érzem így nem lehet elintézni , más már ha az ember kint van , és úgy .
ezért magyar szállások után nézek először, de nem kapkodva, nem akarom hogy kicsesszenek velem , ezért kérem a véleményeket erről az oldalról pl .:
ment-e már ki velük valaki, és milyenek a szobák , házak ?
normálisak vagy valami lepukkant sz*r?
előre is köszi a válaszokat .
A londonimagyarok.hu-nál ne szerezz szállást! Mindenféle hülye költségeket számítanak fel! (kulcsdíj, regisztrációs díj, 1 éves mittudomén milyen díj.)
Vagy válaszd az iránylondon.hu oldalt(lakásaik 2 és 3-as zóna, tiszták, rendesek, segítőkészek, nem húznak le!), vagy pedig a magyaroklondonban.com(szintén jók, csak a hátrányuk az, hogy 5-ös és 6os zónában vannak a lakások.) oldalt.
A gumtreen pedig csak akkor tudsz szerezni szállást, ha itt vagy, mert sokszor amit meghirdetnek, az már délután ki van adva.
Én egyik magyar lehetőséget sem választanám.(főleg nem a londoni magyarokat)
Azt írtad,hogy nincs gond a nyelvtudással.
Akkor én a helyedben a következőt tenném.Még otthonról keresnék egy angol telefonszámmal ellátott szobát(vagy lakást,amit bérelni akarsz) Ha kijössz,úgy gyere,hogy délelőtt már itt legyél.Menj el oda amit még otthon lerendeztél.Ha megvan akkor nincs gond,ott a szállás.Ha nincs meg,akkor sincs gond,hiszen rögtön tudsz bármelyik ügynökségi irodában szobát bérelni.HA délelőtt jössz ki,bőven van időd rá,és simán fogsz kapni is.
Ha este jönnél akkor sincs gond,ha nincs már meg a lefoglalt szállásod.Akkor 1 éjszakára megpihensz egy motelban,és másnap egész napod van hogy a saját szemeddel lásd a szállásokat és választ.
A magyarok által kínált szobáknál,sokszor elkérnek "egyéb díjakat"
Minek fizetnél ha te magad is el tudod intézni??
értem, köszi még gondolkozom , meg ilyenek .
külföldieket is nézegettem már igen , de most érted , felhívok tényleg itthonról egyet , hogy holnap akkor megyek , megbeszéljük , odacipekedek bőröndöt meg mindent. aztán mi van , ha nincs is ott , mert már közbe kiadta másnak .
aztán csak megint hurcolhatom magam után a bőröndöt .
ha meg éppen tényleg így járok , mehetek egy moteba vagy valahova, ahol nem is biztos hogy 1 napra lehet bérelni szobát, hanem csak 1 hétre. hát akkor már ott vagyok hogy olcsóbban jöttem volna ki , ha a magyar ügynökséget választom .
nem tudom , nem egyszerű sajnos .
az megint más , már írtam , hogy kint vagyok egy szobában és úgy keres az ember mást .
későn írok, de pl. a tesóméknak semmi gondjuk nem volt a londonimagyarokkal, sőt!
a szállás meg mind lepukkant szar lesz, mert az angol lakások lepukkant szarok. nem a londonimagyarokat kell hibáztatni, majd ha itt leszel pár hónapja, meglátod. valami borzalmasan építkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!