24 éves vagyok 4 hetes terhes és egyedül maradtam! Mit tegyek elvetessem vagy megtartsam? Tapasztalatokat is írhattok akik egyedül maradtak és ugy döntöttek hogy megszülik a kisbabát!
Nagyon nehéz döntés,megértelek. Csak azt tudom írni, én mit tennék, nem vagyok a helyedben. Én megtartanám. 36 éves vagyok, most született a picim, és sokat vártam rá. Ennyi idősen minden nehezebb. Mi a garancia, hogy ha elveteted, tudsz -e majd gyereket vállalni később, amikor már akarod?
Most itt van, a te szeretetedre vár. Az biztos, hogy nem sétagalopp egy gyerekkel, főleg független nőként, de ez a pici most akar jönni.
Szerintem ne is gondolkozz rajta.
Mindenképp megtartanám.
4 gyerekes
nem jó egyedül, ne tartsd meg! Maj d eljön az ideje. Hacsak nem mond olyat az orvos, hogy rizikós, h lehetne -e még később..
Én korán szültem, majd később elváltunk, a kettőt egyedül neveltem.Össze tudom hasonlítani az apás és apátlan csaaládot. Nagyon nem jó a gyerekeknek apa nélkül. Hiába találkoznak, ha nem él velük, megsínylik.
Én nálad kicsit idősebb voltam, amikor terhesen egyedül maradtam. Mondjuk nekem nem volt választási lehetőségem, már több hónapos kismama voltam.
Apuka felszívódott -akarta a gyereket ő is, csak "meggondolta magát"- gyerektartást nem fizet, nem érdeklődik a gyerek után.
Nagyon nehéz, szinte kibírhatatlan. Nem az anyagi része, hogy megőrülsz attól, hogy képtelen vagy egyedül eltartani, nem az érzelmi része, hogy nincs kire támaszkodni, hanem az a pillanat, amikor a gyerek X évesen odaáll eléd és megkérdezi: nekem miért nincs apukám?
Szeretem, imádom, ő az életem, de ha tudom, hogy így alakul az életem -és van választási lehetőségem- nem tartottam volna meg.
Arra nem lehet számítani, hogy majd lesz egy párom- és ha nem lesz? Az élet kiszámíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!