10 hetes terhes vagyok, a kisfiam 2 éves. A férjem lelépett, egyszerűen beleőrülök. Mit csináljak egyedül 2 gyerekkel? Gyedből nem tudunk megélni.
Erre a kérdésre sajnos csak Te tudsz magadnak válaszolni.
Ha a szüleid, rokonaid esetleg tudnak segíteni, az sokat jelenthet. A férjeddel meg kell beszélned, hogy fizessen havi x öszeget a gyermek után. Ha erre nem hajlandó, akkor számolnod kell vele, hogy akár több évig sem fogsz látni tőle semmi pénzt, amíg a bírósági - végrehajtási eljárás el nem jut abba a fázisba, hogy le tudják vonni a fizetéséből (az én nővérem 10 év után kapott először pénzt, mert a gyerek apja feketén dolgozgatott és sokszor váltott munkahelyet, amit nekünk kellett mindig kinyomozni).
Szóval sok mindent kell mérlegelned mielőtt döntesz.
Én bízom benne, hogy megtalálod a kiutat ebből a helyzetből és meg tudod tartani a babát, de igazából azt is megérteném, ha az ellenkezője mellett döntenél. Szorítok és ha esetleg tudok valamiben segíteni, nyugodtan írj privátba!
Nem szabad a babat megszulnod.
Ez azt hiszem egyertelmu. Gondold el hogy most "BELEORULOK", ezt irtad mi lesz veletek ha megszulsz megegy gyereket. NEM SZABAD! Gondolkozz!!!
Figyelj minel elobb menj el az orvoshoz es azonnal vetesd el a gyereket!!!!!!
LEVEGOBOL NEM LEHET MEGELNI!!!!!!!!!!!!
Ha kifutsz az idobol (12 hetig veszik el), akkor te nagyon nagyon felelotlen vagy. Kesobb ne sirankozz semmin!
Mindenki a maga eletenek a kovacsa!
Mindenki megeszi amit fozott!
Figyelj ezen NE gondolkozz!!!!
Az emberek pedig hidd el hogy sokszor nem merik azt mondani, hogy hat menj el abortuszra!
Csak neznek rad, de nem merik, akarjak kimondani.
Az emberek hidd el hogy sokszor nagyon gonoszak es rossz indulatuak, imadjak hogy mas boldogtalan, nem igen szeretik ha mas jol erzi magat a boreben.
Ezert mondjak neked hogy tartsd meg, lesz majd gyerektartas blablablablabla............(mikor, mennyi)
Tudod en amikor megszultem a kisfiamat akkor egyedul voltam vele...Egyszer vki azt kerdezte tolem: - Te nem tudtad hogy az anya az MAGANAK szuli a gyereket? Haaaat, mondom ezt meg eddig nem hallottam, de most hogy mondod.
Ha akarod nagyon szivesen irok Neked emailt, irj te az emilemre, es meselek egy kicsit.
Figyelj neked ott a kisgyerek o is meg csak 2 eves, nagyon pici, vele sem lesz konnyu egyedul. Nemhogy meg egy uj babaval?! Ma, Magyarorszagon???!!!!!
Figyelj ne gondoljal a szuleid segitsegere, a tesodra, meg a barataidra... Tudod hogy NEKED kell helytallnod. Es van egyaltalan munkahelyed???!!!
Az ilyen butasagokat mint valaki irta itt elottem, hogy mutasd meg hogy felnevelsz te 2 gyereket is egyedul. Ez az illeto nem normalis. Tudod?! Nem normalis, o nem tudom hogy hanyat nevel egyedul.
Szoval reggel menj el a dokihoz, ha nincs abortuszra penzed akkor kunyerald ossze, es menj el es vetesd el a babat!!!!!!!!!!
Nehogy ha ma visszamegy a ferjed akkor megint minden ok. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Hallgass az ESZEDRE!!!!!!!!!!
Amit irtam a legnagyobb jo indulattal irtam neked igy teljesen ismeretlenul. Az en kisfiam 7 eves es mi Londonban elunk, most mar az edesapjaval. A tobbit majd elmeselem ha dobsz egy emailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!