24 éves vagyok 4 hetes terhes és egyedül maradtam! Mit tegyek elvetessem vagy megtartsam? Tapasztalatokat is írhattok akik egyedül maradtak és ugy döntöttek hogy megszülik a kisbabát!
Én pont veled egyidős vagyok, de már több éve egyedül nevelem a fiam. Nem bántam meg. Tőlem mindig kérdezgetik, hogy nem túl nehéz egyedül? Hát honnan tudjam, mindig is így volt, ezt szoktam meg :) Mi attól még egy család vagyunk, ő és én.
Viszont azt én sem tudom megmondani, hogy te mit csinálj. Én csak abból tudok kiindulni, hogy nekem nagyságrendekkel jobb életem lett, mióta gyerekem van, és nem csak azért, mert ahogy mondani szokták, "a gyerek lett az életem értelme", mert ez így azért nem igaz, ő nekem az életem RÉSZE lett, ez azért kicsit mást jelent szerintem :) De sok más tekintetben is jobb lett, és ha nem szültem volna, szerintem nem tartanék ott, ahol most.
utolsó vok.
Én sokáig nem bírtam terhesnőt vagy kisgyereket látni, mert ők boldogok voltak...látod (mint én, meg még oly sokan sajnos) rögös utat kell bejárni valaki meg simán kihordja, más meg "fél karját" odaadná csak legyen neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!