15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?
Te terítetted itt ki mindenkinek az életed.
Ha van hol laknod, mégis mi a kérdés?
Hogy hogyan lehetne pénzt kunyerálni a szervezetektől?
Nem vagy törzsvendég a gyógyszertárban fogamzásgátlóért, akkor majd most a hivatalba leszel az segélyekért.
Anyukáddal kell beszélned,nem akarlak megbántani,de 15 évesen nagyon korai még a baba.Fiatalon szültem,de 21 voltam.Előtte diákként minden évben dolgoztam.Nagy felelősség egy gyermek.Mi is sokszor gondolkozunk,hogy mi az ami mindenképpen kell és mi az ami nem.Megkap a kisfiam mindent,de hidd el mikor elnéztünk a boltban neki egy játék árát és 3000 ft-tal fizettünk többet (így volt 6500 ft),akkor már fogtam a fejem.És ez nem egy nagy dolog.Használt szép ruhái vannak a kisfiamnak,de mikor beteg már legalább 2 hete és a gyógyszertárt,meg az orvost járod,akkor hiába szeretem a picit,ha ehhez pénz kell.Nem is kevés.
sok sikert kívánok!Remélem anyukádékra számíthatsz!Hidd el jó indulatból mondom,úgy,hogy imádom a kisfiamat én is és a férjem is,nehéz a gyermekvállalás,és ez nem csak pénzből áll!
Szerintem nagyon alaposan beszéld át a családoddal, hogy mennyire tudnak anyagilag és erkölcsileg is támogatni. Tényleg nagyon szép dolog, hogy ennyire ragaszkodsz a babádhoz, de hosszú távon ez biztosan csak az ő támogatásukkal fog sikerülni. Amíg tanulsz, kell anyagi segítség, hogy el tudd látni a kicsit. Bármilyen segélyszervezettől is csak átmeneti jellegű támogatást tudsz kapni, ami rövid távra szól csak.
A legjobb tényleg az lenne, ha pár évig a család melletted állna, és teljes szívből ezt kívánom.
Sajnos ha ezt nem tudják biztosítani, akkor akármennyire fájó is, tényleg az örökbeadás az egyetlen megoldás, hogy ne szenvedjen semmiben hiányt a picid. Hidd el, sokkal nagyobb fájdalom, ha esetleg pár hónap vagy év múlva a gyámügy venné el a nem megfelelő körülmények között. Nézz meg egy-egy műsort a tv-ben éhező, nélkülőző gyerekekről. A szíved fog megszakadni, főleg, ha belegondolsz, hogy mi lenne, ha a te gyereked kerülne ilyen helyzetbe. Ezt nem bántásból írtam, csak tényleg azért, hogy alaposan mérlegelj, hogy hosszú távon tudod-e majd biztosítani a megélhetését.
Szívből kívánom, hogy a családod álljon melléd, és rendben alakuljon a sorsotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!