Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 Éves vagyok terhes, de...

15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?

Figyelt kérdés
Mint mondtam 15 éves vagyok és terhes. Az apa szintén 16 de ő nem akar a gyermekről tudni, az én családom pedig maga a kaotikus káosz apám páréve meghalt és a bátyám, édesanyámmal, nagy szüleimmel nagybátyámmal élek együtt. Akik egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják de elvetetni semmiképp sem akarom az én hibámból nem halhat meg a saját gyermekem. Kitől,kiktől milyen szervezetektől tudnék segítséget kérni?
2013. febr. 22. 12:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 A kérdező kommentje:
Ha már okvetlen az én életemben kell turkálni akkor elmondom : lesz hol laknom ha neadj isten anyám kitesz addig pedig tanulni fogok és befejezem a gimáziumot
2013. febr. 22. 14:05
 42/111 anonim ***** válasza:
Legyen úgy, ahogy mondod! Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy később hogyan fog alakulni a sorsod, és mit fogsz mondani, amikor már megszületik a gyerek!
2013. febr. 22. 14:07
 43/111 A kérdező kommentje:
A gyermekem születéséig bejárok a suliba csak utánna tervezem a magán tanulós dolgot, majd ha a jó Isten is ugy akarja elmondom :)
2013. febr. 22. 14:09
 44/111 anonim ***** válasza:

Te terítetted itt ki mindenkinek az életed.

Ha van hol laknod, mégis mi a kérdés?

Hogy hogyan lehetne pénzt kunyerálni a szervezetektől?

Nem vagy törzsvendég a gyógyszertárban fogamzásgátlóért, akkor majd most a hivatalba leszel az segélyekért.

2013. febr. 22. 14:11
 45/111 anonim ***** válasza:
0%
Amit természetesen az én pénzemből vesz el az álla, hogy te el tudd tartani a gyerekedet.
2013. febr. 22. 14:12
 46/111 anonim ***** válasza:
állam*
2013. febr. 22. 14:12
 47/111 A kérdező kommentje:
Nem szorulok az államra köszönöm, segitséget más emberektől szándékoztam kérni szakemberek tanácsait szándékoztam kikérni, ne aggódj nem fogom a te pénzed költeni.. szánalmas vagy inkább fizeted a sok roma kölyköt ? meg az isten tudja milyen fajokat? régi nyári munkákkal szerzett pénz elég lesz jövő nyárig akkor ismét dolgozni fogok, remélem megnyugodtál ...
2013. febr. 22. 14:16
 48/111 anonim ***** válasza:

Anyukáddal kell beszélned,nem akarlak megbántani,de 15 évesen nagyon korai még a baba.Fiatalon szültem,de 21 voltam.Előtte diákként minden évben dolgoztam.Nagy felelősség egy gyermek.Mi is sokszor gondolkozunk,hogy mi az ami mindenképpen kell és mi az ami nem.Megkap a kisfiam mindent,de hidd el mikor elnéztünk a boltban neki egy játék árát és 3000 ft-tal fizettünk többet (így volt 6500 ft),akkor már fogtam a fejem.És ez nem egy nagy dolog.Használt szép ruhái vannak a kisfiamnak,de mikor beteg már legalább 2 hete és a gyógyszertárt,meg az orvost járod,akkor hiába szeretem a picit,ha ehhez pénz kell.Nem is kevés.

sok sikert kívánok!Remélem anyukádékra számíthatsz!Hidd el jó indulatból mondom,úgy,hogy imádom a kisfiamat én is és a férjem is,nehéz a gyermekvállalás,és ez nem csak pénzből áll!

2013. febr. 22. 14:19
 49/111 anonim ***** válasza:
akkor írd le világosan a kérdésedet, amire szakembertől kérsz választ!
2013. febr. 22. 14:22
 50/111 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon alaposan beszéld át a családoddal, hogy mennyire tudnak anyagilag és erkölcsileg is támogatni. Tényleg nagyon szép dolog, hogy ennyire ragaszkodsz a babádhoz, de hosszú távon ez biztosan csak az ő támogatásukkal fog sikerülni. Amíg tanulsz, kell anyagi segítség, hogy el tudd látni a kicsit. Bármilyen segélyszervezettől is csak átmeneti jellegű támogatást tudsz kapni, ami rövid távra szól csak.

A legjobb tényleg az lenne, ha pár évig a család melletted állna, és teljes szívből ezt kívánom.

Sajnos ha ezt nem tudják biztosítani, akkor akármennyire fájó is, tényleg az örökbeadás az egyetlen megoldás, hogy ne szenvedjen semmiben hiányt a picid. Hidd el, sokkal nagyobb fájdalom, ha esetleg pár hónap vagy év múlva a gyámügy venné el a nem megfelelő körülmények között. Nézz meg egy-egy műsort a tv-ben éhező, nélkülőző gyerekekről. A szíved fog megszakadni, főleg, ha belegondolsz, hogy mi lenne, ha a te gyereked kerülne ilyen helyzetbe. Ezt nem bántásból írtam, csak tényleg azért, hogy alaposan mérlegelj, hogy hosszú távon tudod-e majd biztosítani a megélhetését.

Szívből kívánom, hogy a családod álljon melléd, és rendben alakuljon a sorsotok!

2013. febr. 22. 14:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!